krispin -> RE: Aprilčice 2012 (6.12.2011 18:46:43)
|
**Tinkara78** in _vanilija_ obema [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif], objem in željo, da bi se vse lepo izteklo. rozinca33 ... Z bataši direkt iz štale na ženo... LOL [sm=smiley36.gif]. Vnetja - vedno sem dobila samo Canesten, ampak ga - odkar sem zanosila - k sreči še nisem rabila (trkam na les...) Me je skrbelo zaradi povečanega belega toka, ampak je baje normalno, še posebej v 2. tromesečju. Listerija in ostale živali - še dobro, da imamo Pušenjaka (hvala nusi za link), zna pomiriti in z metaforami lepo povedati, kdaj pretiravamo. In malo off topic - ste tale duhovit odgovor zdravnika na med.over.net že prebrale? (je že kar star)? http://med.over.net/forum5/read.php?223,7046439 [sm=jezicek.gif] MŠ - bova šla, ker je za naju prvič, za termin se bova pozanimala na naslednjem pregledu (naslednji teden). Matične celice - se še ne morem odločit. Vsekakor bi naredila odvzem, pa magari za javno banko. Pregledovala sem tudi ponudbe zasebnikov... Saj bi dala tistih 1-2.000 eur, sam mam dvome. K ne veš, kje bodo ta podjetja ćez 20 let, itd, itd. Sicer pa... Sem še vedno na bolniški zaradi kašlja, ta teden bi morala naročit/kupit cel kup pohištva, pa izgleda da ne bo nič. Mojemu glih ne zaupam glede barv in vsega ostalega, ker je zadnje cajte v službi tok zaseden, da se komaj spomni da mora kaj pojest, kaj šele, da bi znal izbrat materal za omare in police... So pa vsaj stene v prvi sobi že zrihtane, zglajene, poštrihane. Prav luštno izgleda. A ima katera kakšen dober recept za tole moje grlo pozdravit? Mam pastile iz islandskih lišajev, pa sirup iz smrekovih vršičkov, propolis brez alkohola, kuham si karamelno mleko... Pijem na hektolitre čaja... Sam nič ne pomaga [sm=smiley13.gif] Držte se, uživite v sončku - ta teden ga bo baje majčkeno več kot prejšnje dni. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|