Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mancica Anonimna, ki bi zamenjala ginekologa, jaz imam super duper zdravnico na Fužinah ampak žal se tudi pri njej dolgo čaka na pregled, tudi do 2 uri. Ne zamenjam je za nič na svetu, ker je odlična. ........... Samo kaj, ko so še vedno na dopustu in se ne morem naročit na prvi pregled!!! Je to dr.Fink? Jaz imam njo in jutri pride nazaj z dopusta. No pa 01.09. ima tudi dopust. Verjetno otroci in prvi dan šole? Skratka jst sm zadovoljna z dr.Finkovo, je zelo lepo skrbela zame in za mojga , ampak to čakanje v čakalnici je neznosno. Ne čakaš 40min ampak tudi 4ure!!! Noseč, vroče in še bom imela sabo, kdo bo to trpel in čakal? Hmm .... No sem klicala naokoli, tud osebno šla trkat na vrata, pa nihče zdaj ne sprejema. Glede na to, da sem spet pa bom ožitno spet vezana na Fužine, čeprav sem iz Bežigrada doma. IZVIRNO SPOROČILO: 2.mami Draga Anonimna, ki bi rada menjala ginekologa. Poskusila sem tudi v ZD Fužine (dobre izkušnje kolegic), kjer mi je ena sestra po telefonu svetovala, da ima sosednja pisarna morda še kaj fraj, pa da naj se kar osebno oglasim, da me bodo gotovo vzeli. No, lani je šla moja ginekologinja v pokoj, sedaj jo nadomešča g. Dhagistani, tko da bomo še videli kako bo.. Sicer se na Fužinah tudi čaka - nekje od 20 min do 40 min. Glede UZ niso delali problemov, na koncu sem bila kar pogosto tam Misliš dr.RAID AL DAGHISTANI? Ne poznam, sem pa videla na spletni strani, da je sedaj v ZD Fužine. UZ si ambulanta 1 in ambulanta 2 delita, zato nosečkam res pripadata samo 2 UZ, ostalo samoplačniško ali pa če so kakšne težave. Torej 1 UZ je ko ti potrdi nosečnost, 2 UZ je morfologija pri 5 mesecih, pa potem mogoče kontrolni UZ preden greš rodit. Vmes ti pa samo poslušajo srčka, merijo krče, če so prisotni, ter merijo širino trebuščka, če vredu napreduje. No očitno se bomo v ZD Fužinah še srečevale Aja danes sem naredila še en test. Seveda je tudi ta takoj pokazal No ziher je bit ziher ne? anonimna
|