rozinca33 -> RE: Aprilčice 2012 (21.11.2011 8:26:37)
|
Dobro jutro vse so[sm=nosecka.gif]! Sem pristavila za kavico in postrežem z njo, ko bo kuhana [sm=smiley1.gif] Upam, da se dobro počutite. Glede Ca-Mg kombinacije pa so tisti, ki se ukvarjajo s proučevanjem vitaminov in mineralov že nagruntali, da ta dva elementa družno delujeta v telesu in da se ju mora dodajat v razmerju 2:1 (sicer ne vem česa 2 in česa 1) zato jaz jemljem vedno že nakombinirane tabletke, nikoli vsake posamezno. (To je nekako isto kot proti osteoporozi ti samo kalciji nič ne pomaga, če nimaš zraven še D vitamina, ki kalcij vgrajuje v kosti - dokler se dovolj giblješ po soncu in je koža relativno mlada, da lahko tvori sama D vitamin, ne rabiš dodatkov, v poznejši starosti (ala 50+) ali pa pozimi, pa je treba dodajat D vitamin - samo primer) Mi smo danes zakorakali v 21. teden, počutim se v redu, razen tega, da mi trebuh želodec gor tišči in imam na trenutke občutek, da gre moj želodec proti ustom [sm=zmeden.gif], potem pa spijem 2dcl vode in ga prizemljim. [sm=duda.gif] brca vedno bolj [sm=bravo.gif]. Jutri teden pa na morfologijo in upam, da bo [sm=duda.gif] sodelovalo, ker me razganja od radovednosti, ali bomo dobili še eno [sm=rozacrtici.gif] (kot imam občutek), ali bo končno [sm=modricrtici.gif]. Sicer je v končni fazi popolnoma vseeno, ampak ker imamo doma že dve punci, si na tihem želim fantka (pst, ne okol govort [sm=smiley2.gif] ) Lepe jesenske dni vam želim. In uživajte v trenutkih [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|