akva
|
Pozdravček še od mene! Ta teden bom končno spet dočakala en pregled (3. z NS vred), že vnaprej vem, da ne bo UZ , ampak sem se že iz prve nosečnosti sprijaznila, moj G se strogo drži tistih obveznih pregledov in ne bo noben viška (OK, razen če bo treba, pa upam, da ne bo). Vidim, da sta 2 (ali 3?) UZ že precej stalna praksa, v prejšnji nosečnosti so vse imele bistveno več UZ pregledov kot jaz, me je kar malo jezilo... No, tokrat sta kri in voda in srčni utrip, zdaj prvič, proti koncu pa še drugič. Brcike so zaenkrat še zelo rahle in redke, ravno v tem času bi si želela pregled kak teden prej, zadnji teden sem že kar malo na trnih. Po pravici povedano sem pričakovala, da jih bom bolj čutila, ker sem jih že prvič praktično v istih dnevih. Ampak saj bo še dovolj časa, da nas nabrcajo, ne? Kile se meni kar kopičijo, sem na +4 in sem se morala začeti malce brzdati. Tako da se zadnji teden tudi to že pozna, drugače bi bila na +5! V prvi nosečnosti sem bila na +16 in so mi kile do konca veselo naraščale. Sicer so tudi meni šle vse dol, ampak v glavnem zaradi diete brez mleka, jajc... (ena, mogoče tulpek?, je že podobno napisala, tudi pri meni taka dieta pomeni točno to, da ješ hrano, ki ni tako dobra, nobenih izdelkov, piškotov... posledično hujšaš, tudi če nisi lačen), ampak srčno upam, da se bom tokrat (in seveda) zmazala brez tega. Uf, ziher sem hotela še kaj pokomentirati, aha Tinkara78, super za AC! Aja nosečnost in letni časi: po moje smo (oz. še bomo) aprilčice kar dobro skoz prišle, poletje ni fajn, tudi če trebuh ni velik, pa tudi v najhujši zimi ne bomo zavijale svojih trebuhov v ne vem koliko pulovrov. Se dobro spomnim, kako sem se prejšnjič oblačila že s popadki, pa imam samo 10 min do P, majce, pa pulover, pa jakna, šal,... pol pa spet vse dol... , pa tudi čevlji res niso nobeni več udobni. Glede zimske jakne bom pa spet kakšno moževo oblekla, službo imam itak tako, da nam je vsem vseeno, za lepše pa nevem, bodo pa gumbi odprti, nosečniška jakna oz. plašč mi je pač prevelik strošek.
|