|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2012
31.10.2011 20:07:29   
krispin
No pa smo nazaj... Ja, tile virusi so od user posted image (tipično zame, da zbolim ravno med prazniki, do službe se bom pa glih pozdravila...) Glavobol še kar trmasto vztraja, ampak sem muchos better user posted image

@Hinata, vidim da imaš rok bolj proti koncu aprila, verjetno si zdaj ravno na začetku drugega tromesečja... - ko je super čas, da počasi povesta najbližjim. Res pa je to osebna odločitev, kdaj in kako povedati - meni osebno je bilo že prve 3 mesece smotano skrivati in si zmišljevati razne izgovore... Ko sva povedala nama je bilo veliko lažje se pogovarjati folkom (prej sva oba imela filing, kot da hodiva okrog s figo v žepu...) Opremo pa so nama začeli ponujati malo kasneje. Sva oba kar presenečena, ker nisva pričakovala in tudi za nič prosila. user posted image

@nusi Uiii - navzven se ga čuti? :))))) Moj je včeraj tako vztrajno čakal in tipal, čeprav sem mu rekla, da je še prezgodaj. :)
Košek je tudi fajn opcija... Midva bova s posteljico res na zgubi s prostorom, ampak če spustiva eno stranico in jo porineva do moje strani postelje, bo čisto ok.

user posted image vsem bolanim, pocajtajte se!

< Sporočilo je popravil krispin -- 31.10.2011 20:11:19 >

(odgovor članu rafaelica)
Neposredna povezava do sporočila: 851
31.10.2011 20:30:08   
Jean P.
Še ena aprilčica tukajuser posted image
Rok imam 21/4/2012, sem iz Lj, stara 30 let. Sem vas že nekaj časa brala, pa si do sedaj nisem upala pridružit. V sredo sem imela 2. pregled, kjer je G samo poslušala srček - bije 150 na uro in brca user posted image tako da sedaj upam, da bo šlo vse tako lepo naprej; držimo pesti!! Do sedaj sem torej imela 2 pregleda, na obema vse bp, edino na nuhalno pa sploh nisem šla, ker ne bi mogla splavit, tudi če bi bil Down... Bo kar bo user posted image , seveda pa upamo na najboljše.

Vidim, da ste se tudi že o vozičkih pogovarjale - nama so všeč taki z velikimi napihljivimi kolesi, recimo 14", ampak je ponudba le-teh dokaj mala. Vsi vozički majo tista mala plastična kolesa... Pozna kdo to firmo: http://www.otroska-trgovina.com/categories/OPREMA/Otro%C5%A1ki-vozi%C4%8Dki/Navington/

Zaenkrat razen te nisem zasledila nobene z veliki kolesi oz. retro dizajnom.

Toliko zaenkrat, držite se in se beremo user posted image

(odgovor članu krispin)
Neposredna povezava do sporočila: 852
31.10.2011 20:57:58   
krispin
Jean P. - Dobrodošla! user posted image

Navington vozičkov še nisem zasledila... Sicer point velikih koles (vsaj zame) ni v retro dizajnu, ampak predvsem v lažjem spopadanju z bolj zahtevnim terenom.
Težek vidim da je nekaj takega, kot ostali "velikokolesniki", športni del se da obračat... Nisem zasledila, da bi se jih dalo kje videt v živo...

Sicer pa tale iz linka na prvo žogo zgleda fuuuul luštno, tko navtično/morsko... Še barve imajo tako poimenovane - Red sea, Fiji sea... Jao, jaz bi kam šla... Ne pa ta megla v Lj. user posted image

(odgovor članu Jean P.)
Neposredna povezava do sporočila: 853
31.10.2011 21:30:53   
Katy13
Pozdravljene.

Tudi sama sem aprilčica 2012. PDP imam 15. 4. . Stara sem 30 let in je to moj drugi otrok. 4 leta nazaj sem bila tudi aprilčica.

Berem vas bolj poredko, ker mi preprosto zmanjkuje časa. user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu krispin)
Neposredna povezava do sporočila: 854
31.10.2011 23:01:22   
Jean P.
Krispin, ja ja, saj za bolj tak teren mislimo nabavit, off road :-)
Bi jih bilo fajn videti v živo, ampak nikakor ne pridem do podatka, kje bi se to dalo, ker samo ta spletna trgovina jih ponuja...
No, saj je še čas.
Katy13, pozdravljena tudi tiuser posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 855
2.11.2011 7:08:15   
Arabella1
Dobro jutro souser posted image

pozdravljene vse nove user posted image jupi april bo res zelo živahen user posted image user posted image

kako ste kaj? Ta podaljšan vikend je prišel prav za razna opravila po in okrog hiše (generalno čiščenje kuhinje, okna, pospravili smo rože,....) no če bi bil še kaki dan več ne bi imela nič proti user posted image

če so brcike mišljene kot nekakšno žgečkanje po trebuhu in občasno kot bi me nekaj z zobotrebcem pikalo od znotraj potem jih čutim tudi jaz user posted image

(odgovor članu Jean P.)
Neposredna povezava do sporočila: 856
2.11.2011 8:45:50   
letalo
Dobro jutro! Mmmm, kako je pasal podaljšan vikend, sem se kar malo spočila, tako fizično kot psihično. V vmesnem obdobju, ko se nisem oglasila, sem opravila NS, baje je rezultat dober. Moj trebuh je v primerjavi s prvo nosečnostjo za 15 teden ogromen, in me na trenutke res skrbi, kaj šele bo. Mislim tudi, da se mi trebušne mišine že širijo, saj kadar se dvignem iz hrbta direktno navzgor, že vidim malo rokezo, kar res ni dobro. Res se trudim, da se dvigujem iz boka in da stisnem globoko trebušno mišico. Več kot to ne morem narediti, bom pa še malo povprašala G. Poleg tega me sedaj v tej nosečnosti, če sem kolikor toliko aktivna - da hodim, ali stojim kje dalj časa, pozneje zelo boli hrbet, medenica, kolki. Ali ima katera od vas tudi že te težave? Zredila sem se do sedaj dobre 2 - 3 kg. Pa ve? Imam pa doma 13kg fantka, in mislim da se to kar pozna. Lepo bodite, naslednji teden imam pri G pregled v 16 tednu.

(odgovor članu Arabella1)
Neposredna povezava do sporočila: 857
2.11.2011 9:42:02   
**Tinkara78**
Pozdravljene vse aprilčice!

Nekaj me zanima. Sem našla tukaj na RR svoj podatek iz prve nosečnosti, da sem imela v 29.tednu ob porodu trebuh velik 106 cm. Sem se pa merila malo prej in imam zdaj 104 cm!? user posted image Pa sem 16 tednov in 3 dni. Zredila sem se pa 3 kg. Torej imam zdaj 70 kg.

Jaz se bojim, da me bo razneslo do konca. Res težko nosim vse to. Bolijo me mišice, bolečina gre vse v nožnico. user posted image V petek imam pregled in upam, da me ne bodo zadržali na opazovanju. V zadnjih 10 dneh sem bila 2x na sprehodu (max.500 m) in včeraj na pokopališčih (tudi cca. 500 m vse skupaj). Trebuh mi takoj otrdi kak hodim. Takoj vem ko se mali giblje, ker vse postane trdo.

(odgovor članu letalo)
Neposredna povezava do sporočila: 858
2.11.2011 9:47:30   
_vanilija_
Dobro jutro user posted image !

Jst še vedno ne čutim brcik... Dans mamo 17 tednov in 4 dni, bomo verjetno mogli še malo počakati :) Nasljednji tork mam pregled pri ginekologu, upam da mi bo naredil kakšen UZ... Zadnjič smo poslušali samo user posted image , ma jst bi rada malo vidla user posted image . A ste že ble na tretjem pregledu? Kaj so vam pregledali? Upam da ne bo spet samo kri in urin :)

Do zdej se nisem nič zredila, ma tudi nisem jedla dosti ker je mi ful blo slabo.... Verjetno bo zdej, ker sem začela jeste vse (posebaj sladkarije) :D Edino mi meso ne paša.

Za dopust smo šli v Sarajevo, tko da smo se imeli fajn in tudi smo lepo jedli :D Edino me je ful razzalostilo ko smo slišali za tistega bogega padalca ki je stopil na mino :(

(odgovor članu letalo)
Neposredna povezava do sporočila: 859
2.11.2011 9:48:37   
_vanilija_
Tinkara, tudi mene trbuh boli ko hodim malo več in ful otrdi. In tudi me parkrat na dan zaboli nekaj v nožnici, bom prašala ginekologa kaj je to ko bom šla v tork na pregled.

< Sporočilo je popravil _vanilija_ -- 2.11.2011 9:51:22 >

(odgovor članu letalo)
Neposredna povezava do sporočila: 860
2.11.2011 11:59:28   
rafaelica
Lep pozdrav vsem še posebej pa
Jean P. in Katy 13.

Zanima me, če ima katera izkušnje s kašljanjem v nosečnosti. Kakšna zdravila ste uporabljala? Moj mi je danes prinesel en kup zdravil iz lekarne (vsa so dovoljena v nosečnosti). Skrbi me pa zaradi tega, ker imam hude napade kašlja predvsem zvečer in zjutraj ter takrat kadar pridem iz mrzlega na toplo.
Osebna zdravnica mi je svetovala čim več čajčka.

(odgovor članu _vanilija_)
Neposredna povezava do sporočila: 861
2.11.2011 12:10:06   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: **Tinkara78**

Pozdravljene vse aprilčice!

Nekaj me zanima. Sem našla tukaj na RR svoj podatek iz prve nosečnosti, da sem imela v 29.tednu ob porodu trebuh velik 106 cm. Sem se pa merila malo prej in imam zdaj 104 cm!? user posted image Pa sem 16 tednov in 3 dni. Zredila sem se pa 3 kg. Torej imam zdaj 70 kg.

Jaz se bojim, da me bo razneslo do konca. Res težko nosim vse to. Bolijo me mišice, bolečina gre vse v nožnico. user posted image V petek imam pregled in upam, da me ne bodo zadržali na opazovanju. V zadnjih 10 dneh sem bila 2x na sprehodu (max.500 m) in včeraj na pokopališčih (tudi cca. 500 m vse skupaj). Trebuh mi takoj otrdi kak hodim. Takoj vem ko se mali giblje, ker vse postane trdo.

Sedaj se prej pozna, ampak do konca ne bo tako enakomerno rasel, ena kolegica je tretjič noseča, pa ima že od 4. meseca tak trebuh, da bi jo rodit poslala, ampak ni pa več velike razlike. Pač hitro se raztegne in potem manj. Meni se že tudi pozna, v enem tednu je zrasel. Sedaj imam takšnega kot prvič v 25. tednu.
Glede otrdevanja pa: meni je prvič od 16. tedna skoz otrdeval, če sem samo malo hodila, pa mi je G rekel ,da ni hujšega. Edini problem je v bolečinah user posted image user posted image user posted image upam, da ti minejo.

(odgovor članu **Tinkara78**)
Neposredna povezava do sporočila: 862
2.11.2011 12:14:07   
tulpek
rafaelica, na čaj js ne dam kaj dosti, zeliščnih tako ne smeš preveč, ker lahko skoraj vse škodi v preveliki količini, sploh žajbelj. Je bila pa moja o. zdravnica enaka, za vsako stvar čaj in limonca.... mogoče pa imava isto user posted image user posted image user posted image
Vem pa ne, ker moj kašelj ni tako hud, ampak če piše, da se lahko v nosečnosti, potem vzami, da si vsaj malo olajšaš. Ali pa kliči ginekologa, ti bo znal povedat najboljše.

js moram hitro nekaj skuhat, sicer pa spet bruham občasno.

Neposredna povezava do sporočila: 863
2.11.2011 12:23:50   
Arabella1
rafaelca jaz sem tudi imela problem s kašljem.... vse kar je bilo za zdravljenje sem jemala sirup (naravni mislim, da slezov, taka zelena škatla, sirup brez barvil, alkohola.. ker meni je to vse v lekarni pregledala in mi dala od proti kašlju samo to....user posted image zraven pa velike količine tekočine (najbolje kakšen sadni čaj z medom pa limono.. meni je to pomagalo, občasno sem pa še kamilce spila.. ma nisem prijatelj kamilc ravno user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 864
2.11.2011 12:27:36   
nusi
ohoj user posted image

rafaelca - če piše, da lahko v nosečnosti jemlješ (karkoli ti je že tvoj prinesel) lepo vzemi, da bo čimprej dobro. Glede čajev - tudi jaz sem bolj za čaje, ampak zdej res ne smeš preveč nekih močnih zeliščnih, lahko pa se po mili volji nalivaš s kumino, komarčkom,,,pač temi dojenčkastimi variantami, v zelo blagi izvedbi.

tinkara - prjatlca je imela že v 4 mesecu tak trebuh kot  jaz v 8. in v 6. so ji že vsi govorili, če gre zdej zdej rodit, res je bila kot balon, ampak to je blo pa to, od takrta naprej se sploh ni več kej dost povečal, no zdej ma pa samo še 3 tedne do konca, in je še cela user posted image

moj trebuh ni baš nešto velik, pač se že mal pozna, glih tolk, da svojih hlač več ne nosim, samo vseeo prej kot taprvič. Zredila sem se pomoje za ene 3 kile, grem pa prot koncu 18. tedna, ma sm vseeno mal jezna nase, ker se mi ne bi blo sploh treba, č ne bi zvečer tko glodala, kot da so me iz taborišča spusili user posted image , itak mam še zaloge od prej user posted image . No ampak tko pač je, sem se pa tudi v zgornje predele razširla, kar pa ni tko slabo user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 865
2.11.2011 13:21:37   
Gorga
Ojla punce, se še jaz oglašam po podaljšanem vikendu user posted image
Dobrodošle MARTOMI, Jean P. in Katy13 user posted image user posted image user posted image

cmokica* ne se sekirat glede prehranskih dodatkov. Moja G mi je npr. samo za Tifol pirporočila naj ga jemljem. Za ostalo pa svetuje glede na stanje krvi. Elevit sem in jemljem samoiniciativno.
Arabella1 super za bp pregled!
tulpek in nusi čestike za brce!
letalo čestitke za rezultate NS!
rafaelica jaz sem lani preventivno nabavila inhalator za tamalga, 1x so ga imeli v Hoferju. Ko sem se lani fajn prehladila, mi je dohtarca svetovala naj ga tudi jaz čimvečkrat uporabljam. Sploh če je suh kašelj zelo pomaga. Noter pa sem nalila kar fiziološko. Lahko pa daš tudi kako kapljo eteričnega olja. Pa seveda polno tekočine in vitamin C kot pri vsaki virozi in ni potrebno, da je to lih čaj, če ti ne paše. Voda je tudi ok.

Moj trebuh se pozna. Ampak glede na to, da je druga nosečnost in noter user posted image user posted image , še ni prav velik. Nosečniške hlače mi za 1x še vse lezejo dol. V navadnih pa ne morem bit. Čez vikend me je 3 dni bolel trebuh. Ni bilo hudo, ampak samo opozorilo, da se širim user posted image . Pa še kar živčna sem bila in možek mi je šel blazno na živce. Pač hormoni user posted image .
Danes sem najinga črička peljala v vrtec in mi je bilo prav hudo, ker je ful jokal. Se pozna, da je bil podaljšan vikend... Težko mi je. Doma sem, vem da moram počivat in ne vzdigovat, sam kaj ko tolk star otrok ne razume zakaj je tako. Ne morem si pomagat, da ne bi imela slabe vesti. Pa še za pol vem, da bosta user posted image user posted image  zahtevala na začetku ogromnega časa za njiju. Pa mi vest še bolj počrni user posted image . Uf.

Souser posted image  bodite fajn in sončen pozdrav s Primorske! user posted image

< Sporočilo je popravil Gorga -- 2.11.2011 13:23:11 >

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 866
2.11.2011 14:24:51   
Skarjice
Pozdravljene,

Rafaelca glede kašljanja full pomaga sirup iz smrekovih vršičkov, med, karamelno mleko
(prepražiš sladkor in zaliješ z mlekom, lahko daš žajbelj zraven, piješ po požirkih, malo).

Za drugo nosečnost mam tud velik trebuh, se hitro redim, trebuh otrdeva če hodim. Je
pa veliko bolj umirjena od prve.

(odgovor članu Gorga)
Neposredna povezava do sporočila: 867
2.11.2011 14:40:29   
frinina
halo in pozdravljene vse skupaj,..

vidim, da ste začele temo trebuščkov.
Joj, tudi meni se ful pozna, se mi zdi da sem takšna kot bi bila najmanj v sedmem mesecu..., kaj šele bo.
zredila sem se za 2-3 kg, apetit pa imam tudi šele zadnjih 14 dni bolj, ker prej sem tako ali tako vse zbruhala in bilo mi je slabo, da itak nisem mogla kaj pojest.
brcike pri nas so že kar, kak dan manj, kak dan bolj, odvisno kako sedim in kako se gibljem.
v ponedeljek imam 4 pregled pri 19 in pol tednih. moram biti tešča, pa morfologijo imam, tako da mi bodo odvzeli kri in urin in pričakujem tudi UZ. komaj čakam :-)....da vidim našo malo bebo, kako je velika in kako se giblje sem in tja..

oblačila sem si nekaj hotela nakupit ta teden v AT, pa nisem našla nič pametnega... vse je bilo tako veliko in široko, jaz pa bi rada bolj ozke stvari, da pokažem kaj nosim pod srčkom.. pa še bolj sexi je....

ja nič..vas berem in se javim v ponedeljek po pregledu!

fajn se imejte!
čao

(odgovor članu Skarjice)
Neposredna povezava do sporočila: 868
2.11.2011 14:49:56   
cmokica*
nosečkeuser posted image pomirite se glede vlkih bušijov. vse nosečke ko so drugič ble noseče pravijo da imajo večji trebuh kot prvič.to je normalno user posted image tak, da ne se sekirat user posted image

(odgovor članu frinina)
Neposredna povezava do sporočila: 869
2.11.2011 17:45:26   
Skarjice
Hej,
Mal bedast vprašanje, sam nikjer ne zasledim. A je infrardeča lučka
(npr. pri manikuri, pedikuri) v nosečnosti ok ali ne?

(odgovor članu cmokica*)
Neposredna povezava do sporočila: 870
2.11.2011 17:52:54   
Hinata
Danes sem imela drugi pregled, ki je v glavnem potekal kot pogovor. Itak nisem čisto vsega naštela, kar me je v teh tednih skrbelo ali se dogajalo z mano, saj v tistem trenutku kar pozabim, da me sploh kaj skrbi. Pa tudi sicer se zdaj res že dosti bolje počutim kot v preteklih tednih.

Vprašala me je, če sem šla na nuhalno. In nisem šla....pač, sprejmemo, kar bo....upam da zdrav dojenček :) No, meni bi bilo bistveno samo da se vse še naprej razvija....na izračun ztveganja pa itak ne vem kako bi reagirala, če bi bil kaj slabši.

Potem pa je rekla da se greva še malo zmerit....je že imela v rokah merilni trak, pa se je premislila in vzela v roke kar UZ. Saj ne vem če je sploh zatipala kako visoko je maternica.....jaz je namreč ne čutim čez trebušno steno. Samo ponoči jo, ko imam poln mehur in malce otrdi....tako da vem da nekaj je tam :)

No, in na UZ je sicer zelo na hitro pogledala otročka, je rekla da zgelda ok, da glavo ima. No jaz sem si vse na hitro ogledala in je to že pravo malo bitjece. En tak suhcan okostnjaček je bil na ekranu....sama rebrca so se vidla user posted image Je blo pa tko hitro da sploh nisem imela časa pogledat, če srček bije.....no je rekla, da utripa...tako da je živ ane :) Sem bila preveč zaposlena z ogledovanjem teleščka. Je blo pa res na hitrico to in ni nič merila ali karkoli.
V bistvu bi me še zanimal, kje leži posteljica, pa tudi tega nisem videla ali se spomnila vprašat....sem bila spet čist navdušena nad pogledom na otročka. Zdaj res ni več fižolček, kot je bil na prvi sliki, ampak kar cel človeček :)

Sem tolk navdušena, da kar blebetam, se boste vmes še naveličale brat user posted image

Pregledal so mi tudi urin, ki je čisto v redu. Naslednji pregled imam pa zelo pozno in takrat bo tudi morfologija (20.12.). Je spet kar velik razmik vmes. Ampak upam, da bo do takrat še kar pestro...npr. brcike :) da me ne bo spet skrbelo, če je vse ok.

Danes sem izvedela tudi, da toksoplazmoze še nisem prebolela, tako da se bo treba še naprej malo pazit, vse dobro oprati...nič pršuta zame :P No ja, upam da se je v času nosečnosti ne nalezem, kajne :)

(odgovor članu cmokica*)
Neposredna povezava do sporočila: 871
3.11.2011 7:05:52   
Arabella1
dobro jutro souser posted image

s hujšanjem, obsegom trebuha in podobnimi zadevami se bomo ukvarjale naslednje leto, tam po maju enkrat user posted image zdaj je bolj važno da so naši user posted image ok, tako, da nič z metrom okrog trebuha skakat, pa pred vago se praskat po glavi, da kaže narobe, ampak rajši božajmo svoje bušije, bo bolje user posted image

Hinata tvojemu komentarju o drobcenem okostnjačku na ekranu se pa ne morem nehat smejat user posted image user posted image

(odgovor članu krispin)
Neposredna povezava do sporočila: 872
3.11.2011 9:50:44   
Gorga
Ojla souser posted image

Ja glede obsega trebuha in kg se res ne smete sekirati! Jaz se nisem in se ne bom. Jem kolkr mi paše in ob vseh urah. Zakaj bi se mučila. Sploh, če nosečnost poteka bp. V prvi nosečnosti sem šla gor za 17kg, pa se mi v bistvu sploh ni ne vem kolk poznalo. Po porodu pa tudi nisem hujšala, ker sem polno dojila dobrih 5 mesecev in potem še do sinovega dobrega 9-ega meseca. Nisem hotela, da bi mi slučajno zmanjkalo mleka zaradi hujšanja. Z dojenjem pa se tako ali tako kar samo topi. Sem v parih mesecih prišla nazaj na +3kg od začetne teže. V bistvu se moraš pol za tiste šlaufke, ki ostanejo potrudit, da gredo stran user posted image .
Včeraj zvečer, ko sem ležala pred tv, pa sem prvič začutila brco iz zunanje strani in to kar konkretno user posted image . Je bil pa to levi user posted image .

Pa pa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 873
3.11.2011 10:01:47   
rafaelica
Lep pozdrav vsem.

Glede tega mojega kašlja je pa tako. Ne pojenja. Ugotovila sem, da mi najbolj ustrezajo žvečilni od airwaves in pa njihovi sladkorji , ki imajo dodatek meda in vitamina c, sam kaj ko jih ne smem jest tako veliko. Drugače pa pijem slezamov sirup. Bojim se samo tega, da ne bom škodovala našemu dojenčku, ker me je danes zjutraj kar pošteno bolel trebuh (napade kašlja sem imela skoraj celo noč).

Glede trebuha je pa tako, da se mi že kar pozna. Ne morem več nosit navadnih hlač, zato sem si že kupila nosečniške hlače (kavbojke, trenirke). Nimam rada da me kaj tišči- tega nisem prenesla že prej.

Najbolj smo se pa morali včeraj user posted image , ko me je nečak (star tri leta) vprašal, zakaj imam tako velik trebuh in kaj sem takega pojedla? Ja nič, je blo treba razložit, da je v trebušču dojenček, ki pa je vsak dan večji. Pol pa je blo zakaj pa to, zakaj pa ono..... Ma je blo kr poučno.

Vsem skupaj želim lep dan, čim manj stresa in prehladov.

Neposredna povezava do sporočila: 874
3.11.2011 10:12:06   
Adryanca
Heeeej, vse user posted image Aprilčice! user posted image

Tudi sama sem ravnokar na novo in sveže pridružena in vidim, da bo April 2012 res pester user posted image . Nimamo kaj, punce smo poskrbele za naše bodoče sončke, ki nas bodo prijetno presenetili drugo leto user posted image .

Ok, sama imam rok 11.4.2012, stara sem 27 let, tudi na nuhalno sem vseeno šla, če ne drugega, sem vsaj sama mirna, da je vse ok in naj tako traja do konca in naprej user posted image .

Drugače pa želim:
En VELIK pozdrav vsem user posted image tega sveta!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.