Hinata
|
Danes sem imela drugi pregled, ki je v glavnem potekal kot pogovor. Itak nisem čisto vsega naštela, kar me je v teh tednih skrbelo ali se dogajalo z mano, saj v tistem trenutku kar pozabim, da me sploh kaj skrbi. Pa tudi sicer se zdaj res že dosti bolje počutim kot v preteklih tednih. Vprašala me je, če sem šla na nuhalno. In nisem šla....pač, sprejmemo, kar bo....upam da zdrav dojenček :) No, meni bi bilo bistveno samo da se vse še naprej razvija....na izračun ztveganja pa itak ne vem kako bi reagirala, če bi bil kaj slabši. Potem pa je rekla da se greva še malo zmerit....je že imela v rokah merilni trak, pa se je premislila in vzela v roke kar UZ. Saj ne vem če je sploh zatipala kako visoko je maternica.....jaz je namreč ne čutim čez trebušno steno. Samo ponoči jo, ko imam poln mehur in malce otrdi....tako da vem da nekaj je tam :) No, in na UZ je sicer zelo na hitro pogledala otročka, je rekla da zgelda ok, da glavo ima. No jaz sem si vse na hitro ogledala in je to že pravo malo bitjece. En tak suhcan okostnjaček je bil na ekranu....sama rebrca so se vidla Je blo pa tko hitro da sploh nisem imela časa pogledat, če srček bije.....no je rekla, da utripa...tako da je živ ane :) Sem bila preveč zaposlena z ogledovanjem teleščka. Je blo pa res na hitrico to in ni nič merila ali karkoli. V bistvu bi me še zanimal, kje leži posteljica, pa tudi tega nisem videla ali se spomnila vprašat....sem bila spet čist navdušena nad pogledom na otročka. Zdaj res ni več fižolček, kot je bil na prvi sliki, ampak kar cel človeček :) Sem tolk navdušena, da kar blebetam, se boste vmes še naveličale brat Pregledal so mi tudi urin, ki je čisto v redu. Naslednji pregled imam pa zelo pozno in takrat bo tudi morfologija (20.12.). Je spet kar velik razmik vmes. Ampak upam, da bo do takrat še kar pestro...npr. brcike :) da me ne bo spet skrbelo, če je vse ok. Danes sem izvedela tudi, da toksoplazmoze še nisem prebolela, tako da se bo treba še naprej malo pazit, vse dobro oprati...nič pršuta zame :P No ja, upam da se je v času nosečnosti ne nalezem, kajne :)
|