|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2012
21.10.2011 19:17:30   
Skarjice
hej,

Angel sounds... men včeri ni hotlo nič pokazat, pol sm šla pa na wc in namazala trebuh s kremo (
lahko tudi z vodo, oljem,), pol se je pa hitro slišal.  Pa svoje srce sm tud probala, se full mal sliši.
Ga pa ne uporabljam preveč pogosto...

Vitamini za nosečnice....jest jih načeloma ne jem, morda jih bom če bom prehlajena al pa se slabo
počutila. Folna, nekaj malega, pri prvi čisto nič. Železo zlo pogosto predpišejo.
Drgač pa itak gledajo kri in če kaj manjka te opozorijo. Mislim, pa da z zdravo in raznovrstno prehrano dobimo
vse kar potrebujemo.
Moje mnenje je, da če so včasih rojevale zdrave otroke brez "dodatkov", pa je bila hrana manj raznovrstna, zakaj
zdaj ne bi. Sm pa načeloma bolj za "naravne stvari", po drugi strani pa za praktičnost.

Šola za starše: Mene so samo prestrašili pa zmedli. Sam je odvisno pomoje kje to delaš. Večina udeležencev je hodila samo
zaradi potrdila za "prisotnost pri porodu". Na koncu so pa povedal , da tega več ne rabiš. No to je bilo 2009, kako je zdaj ne vem.

Postojnska porodnišnica: Zelo se posvetijo željam porodnice in so zelo prijazni med porodom in potem. Pa ne rabiš  potrdila iz
materinske šole, za pristonost očeta.

Porod: Jest sm bila zelo čustvena, občutjiva takrat.... Pa na koncu nosečnosti si popolnoma v drugem stanju. Če bi me v porodni nekdo grdo pogledal, bi bilo vse narobe, vprašanje če bi šla v isto porodnišnico... pa nisem občutljiv ali zelo čustven človek.

Nakupovanje: Mi2 bova počakala na popuste, december - januar.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 776
23.10.2011 10:07:08   
Hinata
Živjo! Kako ste? Vidim, da ste čez vikend malo manj zgovorne, tako da bom še jaz malo napisala :)

Zdaj sem vstopila v 14. teden in se na nuhalno nisem naročila....mi je prav malo žal, ko vidim kako lepo slikco je dobila ursap :) Pa še dobro bi bilo vedeti, če je še vedno vse v redu s plodom.....zadnje čase me kar malo skrbi, saj sama ne morem zagotovo vedeti, če se še vedno dobro razvija....prejšnji teden sem prebolevala virozo, me je že zaradi tega skrbelo....zdaj pa tud ne opažam nekih sprememb.

Hotela sem vprašati, če katera že čuti vrh maternice nad simfizo in v katerem tednu jo je zatipala....saj naj bi se maternica po 12. tednu dvignila nad simfizo.....no jaz v 14. tednu nič ne čutim. Dojke pa so se čisto malo povečale, skoraj neopazno. In vse to me malce bega user posted image

Upam da bom v naslednjih tednih začutila kakšne spremembe.....ooo, tiste, ki že čutite brcike....res lepo....jaz bi tud :D

Čez dober teden imam drugi pregled v nosečnosti in mi verjetno ne bo delala UZ....kako pa potem preveri če se vse v redu razvija? Upam, da bomo vsaj poslušali srčka...in da bo seveda slišen :) Kako je pri vas potekal drugi pregled?

Vitaminčke jaz še vedno vzamem vsak dan, čeprav ni več nujno....dodatek pa gotovo ne bo škodil :)

No, take skrbi vam danes zaupam.....in vendar upam na najboljše.....za vse :)

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 777
23.10.2011 12:39:26   
krispin
@Hinata
Malo sem poguglala in če te res skrbi, lahko tudi po 14. tednu opraviš neinvazivne preiskave - trojni in četverni hormonski test - oba sta namenjena ocenjevanju tveganja za kromosomske nepravilnosti.

Jaz vrh maternice lepo čutim, ampak sem 2 tedna pred tabo... G pa naj bi ga prvič lahko zatipala pri 14. tednu? (naj me kdo popravi, če nimam prav).

Na 2. pregledu je bila pri meni najprej klasika - teža, pritisk, potem sva z zdravnico šli čez izvide (toksoplazmoza in vse ostalo), splošen pogovor o počutju, naredila je tudi hiter ultrazvok, predvsem da je preverila maternični vrat, pogledali smo tudi mulčka, videli da se premika, srček bije, super se je videl tudi spol. Drugače pa ultrazvok pri 2. pregledu ni v programu - kolegici je G namesto tega poslušala srčni utrip ploda.

Ležanje na trebuhu: dokler ni neprijetno pomoje ni panike, ker otročka itak varuje amnijska tekočina.

Mene bolj skrbi, ker se nikakor ne morem odvadit spanja na hrbtu. Zaenkrat to še ni problem, kasneje pa bo... user posted image

nusi
moj pa ponuja zobni miški 1000 € če nam zrihta vse zobe naenkrat user posted image

LOL, dobra ideja. Če vama jo rata podkupit, svaka čast user posted image

< Sporočilo je popravil krispin -- 23.10.2011 12:40:01 >

(odgovor članu Hinata)
Neposredna povezava do sporočila: 778
23.10.2011 12:51:13   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: krispin
Mene bolj skrbi, ker se nikakor ne morem odvadit spanja na hrbtu. Zaenkrat to še ni problem, kasneje pa bo... user posted image

jaz sem tudi ležala na hrbtu, samo na srečo nisem imela s tem nobenih težav in nikoli se nisem slabo počutila, enim se vrti pa ne vem kaj še vse.

zobne miške ni od nikjer user posted image

maternico tipljem (vsaj men se zdi, ker pač nisem ravno najbolj zanesliv vir za te stvari user posted image ), ampak sem v 17. tednu

(odgovor članu krispin)
Neposredna povezava do sporočila: 779
23.10.2011 13:22:27   
krispin
IZVIRNO SPOROČILO: nusi
jaz sem tudi ležala na hrbtu, samo na srečo nisem imela s tem nobenih težav in nikoli se nisem slabo počutila, enim se vrti pa ne vem kaj še vse.

No, upam da bo tudi pri meni tako, ker ne glede na to, kako zaspim - se vedno zbudim na hrbtu... user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 780
23.10.2011 20:48:48   
nusi
ta vikend se pa kar pozna - po zatišju namreč user posted image . No upam, da ste ga lepo preživele, jaz sem ravno zmazala raviole s tuno user posted image tko da se imam lepo user posted image .

(odgovor članu krispin)
Neposredna povezava do sporočila: 781
24.10.2011 7:27:49   
Arabella1
dobro jutro souser posted image
kako ste preživele vikend? Jaz včerajšnje jutro več ali manj na wc-ju... v soboto smo namreč jedli neko pohanje, očitno preveč mastno za moj želodec... ponoči sem se celo noč zbujala.. ko pa sem zbruhala ven in si skuhala en čajček je bilo počutje boljše.. torej nič več pohanja v gostilnah zame...

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 782
24.10.2011 8:56:37   
frinina
jutro mamice,

vikend za nami, pa javim se po dolgem času spet malo....

evo mi smo tudi v 17. tednu. krvavitve so ponehale (štiri dni nimam zdaj kaj izcedka), upam, da tako tudi ostane.
sem pa spet prehlajena,.. sta me moja dva prehladila, ker sta oba kašljala, kihala in smrkala celi teden...
nekaj se mi umiri, pa me že napade kaj drugega.. :-(

tudi jaz že čutim premikanje moje male pikice sem in tja po bušijo in je prav prijetno....zdaj bo iz tedna v tedna bolj zanimivo.
sploh za našega starejšega, ki kar ne more dočakat, da dobimo dojenčka.

čez 14 dni pa že četrti redni pregled,..komaj čakam, da naredimo UZ,...

mamice lepo bodite!
se beremo.....

(odgovor članu Skarjice)
Neposredna povezava do sporočila: 783
24.10.2011 9:09:01   
Anonimen

Punce, podatke za seznam pišite okrepljeno in/ali s kakšno drugo barvo (podčrtan A zgoraj v vrstici za urejanje besedila).

user posted image

PDP
nick, starost, število user posted image , številouser posted image , pregled, kraj, spol user posted image ali user posted image

01. 04. 2012
user posted image ina11

03. 04. 2012
user posted image aprilcica12

04. 04. 2012

user posted image nusi, 28 let, 2user posted image , LJ, (maj 2010) 
 user posted image Mareli, CE, 2user posted image , 1user posted image NP

05. 04. 2012
user posted image frinina, 31 let, 2user posted image , Koroška

07. 04. 2012
user posted image trikratmami, 37 let
user posted image Sapin,  1user posted image (maj 2010)
user posted image _vanilija_, 29 let, 1 , NP  user posted image
user posted image KlaraMay, 29 let, LJ, 2user posted image ,1user posted image (april2011), user posted image
user posted image cmokica*, 1user posted image , MB

8.04.2011
user posted image krispin, 32let, LJ, 1user posted image , user posted image
user posted image 2.mami, 32 let, 1user posted image (jan. 2010)

09. 04. 2012
user posted image anonimna

10. 04. 2012
user posted image 1.4.2012, 2 user posted image
  user posted image Katrin* (Kaja), 21 let, LJ, 1user posted image

11.04.2011
user posted image Lency85, 26 let,

12. 04. 2012
user posted image domci, 2user posted image (maj06, junij10)
user posted image  Gorga, 32 let, Vipavska dolina, 2user posted image (jan 10)NP 8.11  user posted image user posted image

13. 04. 2012

14. 04. 2012

user posted image Putpuri, 26 let, Primorska, 2user posted image ,  NP  user posted image user posted image  

15. 04. 2012

user posted image Blueone, 27 let, Kranj, 2user posted image
user posted image ancika83, 28 let ,1user posted image (maj 2010), Lenart
  user posted image **Tinkara78**, 2 user posted image , NS 25.10

16. 04. 2012

user posted image anonimna13
user posted image mancica, 26 let, LJ
user posted image Arabella1, 33 let

19. 04. 2012
user posted image Nana09, 1 user posted image (april08)
user posted image Rafaelica

20. 04. 2012

user posted image TINČIVA, 30 let, 2user posted image

21. 04. 2012
user posted image tulpek, 29 let, 1user posted image , NP 7.11, M 5.12
user posted image VERONCY, 3user posted image , 1user posted image

22. 04. 2012

user posted image zup2, 31 let, LJ, 3user posted image (maj 2010)
user posted image JanaB, NP 19.10, 1user posted image (mar. 2010), user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image akva, 30 let, LJ 2user posted image
user posted image Skarjice, 2user posted image , 1user posted image

23. 04. 2012

user posted image Arwen_84, 27 let, 1user posted image  

25. 04. 2012
user posted image 1.april, 35let, Lj, 1user posted image NP 7.11, user posted image
user posted image Angelica Wald, 26let, LJ, 3user posted image , 1user posted image (feb.07),

26. 04. 2012
user posted image tjaška87, 24 let, 2user posted image , 0user posted image
user posted image liia, LJ
user posted image  primorka111, 1user posted image (junij2010)

27. 04. 2012
user posted image  Hinata

28. 04. 2012

29. 04. 2012

user posted image Juxy, 36 let4user posted image2user posted image , Domžale,
(doma jan 11 & jan 01), NP 21.11, M 12.12
user posted image letalo, 31 let, 2user posted image , NP 7.11
user posted image ursap, NS 20.10

30. 04. 2012
user posted image aurska, 2user posted image , 1user posted image
user posted image  kala 28, Domžale, NP 14.11, M 20.12

X. 04. 2012
user posted image anonimna, (doma 10mes)
user posted image lluna
user posted image anonimnauser posted image
user posted image roxane21, 35let, Lj, 2user posted image , 1user posted image  

SKUPAJ NAS JE ŽE 50 user posted image

user posted image z user posted image user posted image :   Putpuri, JanaB, Gorga

Z nami so pot začele in žal so odšle:    user posted image  
Dr.Knowitall, samado, Keri16 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 784
24.10.2011 10:39:22   
1.april
IZVIRNO SPOROČILO: Hinata

...
Zdaj sem vstopila v 14. teden in se na nuhalno nisem naročila....mi je prav malo žal, ko vidim kako lepo slikco je dobila ursap :) Pa še dobro bi bilo vedeti, če je še vedno vse v redu s plodom.....zadnje čase me kar malo skrbi, saj sama ne morem zagotovo vedeti, če se še vedno dobro razvija......

Hotela sem vprašati, če katera že čuti vrh maternice nad simfizo in v katerem tednu jo je zatipala....saj naj bi se maternica po 12. tednu dvignila nad simfizo.....no jaz v 14. tednu nič ne čutim. Dojke pa so se čisto malo povečale, skoraj neopazno. In vse to me malce bega user posted image

Upam da bom v naslednjih tednih začutila kakšne spremembe.....ooo, tiste, ki že čutite brcike....res lepo....jaz bi tud :D
...

eh, itak, da je vse v redu user posted image
če pa te črviči kak dvom(ček), pa imaš še čas za trojni in četverni hormon.test user posted image

Aa? Vrh na čem? Kako pa to zgleda, mislm, po čem to veš?
ojojoj, zdele sm poguglala user posted image
ma kaj pa vem, verjetno je vse ok in b.p. user posted image user posted image nimam šiviljskega metra pr rok user posted image

sem se sama pri sebi čudila, ko je nekatere skrbelo par tednov nazaj kako je z otročkom; no, od NS pred 14 dnevi do danes mi je kar malo čudno, ker ni nič - posebnega user posted image in sem ravno razmišljala kako bi bilo fajn spet vidt user posted image in pa slišat njegov srček. Bom morala kar lepo počakati še dobrih 14 dni, pa saj bo minilo ko kex user posted image

Je Gorga opisovala brcike (itak, da je par tednov pred mano, pa še dvojčke ima user posted image ) no in včer zvečer ko sem imela roko na trebuhu, se mi je kr zdelo, da jaz pa tudi mam že brcike user posted image   sam od znotraj ni nič čutiti, z roko pa...pa še kostanj sem prej jedla, heheheuser posted image kaj mi psiha dela, ojojoj, črevesje zamenjujem z brcikami user posted image user posted image

Ma bo treba še malo počakati, bi rekla user posted image

Imejte lep dan user posted image

(odgovor članu Hinata)
Neposredna povezava do sporočila: 785
24.10.2011 10:59:32   
pobalinkaa
03.04.2012

pobalinkaa, 30, 1 user posted image , 1 user posted image , Domžale, danes zvemo II

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 786
24.10.2011 11:45:10   
Hinata
No ja, moram biti bolj optimistična, da bo le vse v redu.....na vsake toliko časa pa me napadejo dvomčki in potem iščem karkoli, kar bi mi dalo vedeti, da se nimam kaj sekirat. To pa naredi prva nosečnost....lahko vse prebereš in vse veš, pa bo pri vsaki malo drugače user posted image

Ampak glede na to, da je večino nosečnic pač pomiril UZ na nuhalni, saj so na lastne oči videle, da se plod še naprej dobro razvija....jaz pa tega pač nisem doživela in iščem neke druge znake...ki pa jih je bolj malo.....eh, malo kompliciram user posted image

Včeraj sem sicer našla en odgovor dr. Pušenjaka, da naj bi se maternica čutila nad simfizo nekje v 16. tednu.....povsod različne informacije v glavnem....mah, enkrat se bo menda že dvignila, da jo bom začutila :)

(odgovor članu pobalinkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 787
24.10.2011 11:45:27   
tulpek
Pobalinka, a si nova aprilčica user posted image user posted image user posted image čestitam.

Frinina, upam da je s tem konec tvojih nosečniških problemov user posted image Si sploh ne predstavljam, kako grozno mora biti, da skoz po malem krvaviš.

Js sem zadnje dni presenetljivo boljše, slabosti ni več, razen včeraj, ampak verjetno zato, ker od pol 13ih do 20ih nisem jedela nič in sem bila že sestradana. Tudi ni bila tipična nosečniška slabost s siljenjem na bruhanje, tak da močno upam, da je konec in da bo ta nosečnost lepša od prve. Sedaj še samo energijo čakam.... sem zahtevna, a ne user posted image user posted image user posted image

Čez 14 dni imam pregled user posted image user posted image user posted image komaj čakam.

Maternice ne čutim, niti je ne poskušam čutit.... brce se mi včasih zdi, da jih, ampak je še tako nežno, da možno da je kaj drugega. Čez en teden jih pa pričakujem. Meni se trebuh dviguje od prebave, kar skače mi user posted image user posted image user posted image

Ležat na trebuhu mi že od 1 user posted image ne paše, pa prsi me motijo... tak da bok ali hrbet. Nimam problemov z ležanjem na hrbtu in upam da tako ostane. Če vam pa paše ležat na trebuhu, pa kar, saj kmalu ne boste mogle več.

(odgovor članu pobalinkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 788
24.10.2011 11:48:06   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Hinata

No ja, moram biti bolj optimistična, da bo le vse v redu.....na vsake toliko časa pa me napadejo dvomčki in potem iščem karkoli, kar bi mi dalo vedeti, da se nimam kaj sekirat. To pa naredi prva nosečnost....lahko vse prebereš in vse veš, pa bo pri vsaki malo drugače user posted image

Ampak glede na to, da je večino nosečnic pač pomiril UZ na nuhalni, saj so na lastne oči videle, da se plod še naprej dobro razvija....jaz pa tega pač nisem doživela in iščem neke druge znake...ki pa jih je bolj malo.....eh, malo kompliciram user posted image

Včeraj sem sicer našla en odgovor dr. Pušenjaka, da naj bi se maternica čutila nad simfizo nekje v 16. tednu.....povsod različne informacije v glavnem....mah, enkrat se bo menda že dvignila, da jo bom začutila :)

Lahko greš na samoplačniški UZ, delajo zagotovo povsod, kjer imajo privat in potem koncesijo, verjetno pa tudi v ZD. Pride mislim da okoli 40 eur, vsaj pri nas. Če te res zelo skrbi. Sicer  bodo pa na naslednjem pregledu poslušali srček in pretipali, kje imaš maternico... Pri nas upam da še dela vedno uz na vsakem pregledu.

(odgovor članu Hinata)
Neposredna povezava do sporočila: 789
24.10.2011 12:28:53   
tulpek
Hja, imam monologe user posted image no, ravnokar sem dobila informacijo, da moj G še vedno dela UZ na vsakem pregledu user posted image user posted image user posted image sem vesela in srečna in komaj čakam...

Še ene teme nismo predebatirale, pa je že čas za njo: mazanje bušijev, strije pa to.... no, js sem se kar z najcenejšo kremo za mazanje bušijev iz dm/mullerja ali pa z otroškim oljem in jih nisem dobila, sem se pa mazala 2krat dnevno. Ampak nisem imela tako ogromnega trebuha kot nekatere niti se mi ni popek obrnil. Zdaj se še ne mažem, ker še skoraj ni bušija, razen z mlekom za telo, kadar se mi ga da uporabit (beri: kadar se pred vrati ali celo v kopalnici ne dere/počne traparij en dvoletnik user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 790
24.10.2011 12:54:32   
rafaelica
Ojla.

Glede mazanja proti strijam - jaz uporabljam kremo, ki mi jo je moj kupil v lekarni (mamy cucciolo). Uporabljam jo pa že zaradi tega, ker me srbi koža na trebuhu, po prsih se ne mažem redno, ponavadi takrat kadar imam bolj boleče.
Opazila pa sem, da mi ta krema pomaga pri zmanjševanju vidnih šivov, ki so nastali z operacijami.

Drugače pa sem končno dočakala to, da razen dveh pohodov na WC noč prespim (vsaj zadnja dva dni). Prej je bilo grozno. Recimo spat sem šla ob 23 uri, ob 01. pa bila budna ter bedela do kakih 04. Zjutraj ko je bilo treba vstat, bi pa spala. Ma sej tud sem (sem v bolniški).

Vsem souser posted image želim lep dan.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 791
24.10.2011 13:05:02   
tulpek
Oh, to zbujanje... js težko zaspim nazaj, če se ponoči zbudim... pa ob 6ih zjutraj me začne zvijat v črevah in moram na wc, pa bi tako še spala user posted image user posted image user posted image potem pa se po možnosti še tamali zbudi.... Z mehurjem pa še nimam problemov, tudi pijem manj kot prej, ker mi gre po vodi na bruhanje (prej sem pila samo vodo), po sokovih mi naredi slabo v želodcu, tak da prebavljam samo čaj in še to ne preveč. Sem pa prej pila ogromno, tak da še vedno pijem dovolj. AMpak če pa kam grem, me pa skoz tišči user posted image

Rafaelica, kdaj pa imaš rok, če ni skrivnost user posted image user posted image

(odgovor članu rafaelica)
Neposredna povezava do sporočila: 792
24.10.2011 13:21:54   
rafaelica
Ja te težave z mehurjem so pa mi zeloooooooo znane. Sam nekok sem se navadla, da vedno potem ko grem na WC, spijem nekaj tekočine. Drugače me boli mehur.

Ja glede roka je pa tako. Pri prvem pregledu, mi je ginekologinja določila datum 19.4., pri NS mi je zdravnica določila datum 17.4.. Bomo vidli jutri, ko imam pregled, če mi bo spremenila datum. Srčno pa upam, da ne bom rodila prej (moja snaha mi je namreč rekla, da ker sem bila sama nedonošenček, da se to lahko zgodi tudi meni).

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 793
24.10.2011 13:43:29   
ursap

IZVIRNO SPOROČILO: rafaelica

Drugače pa sem končno dočakala to, da razen dveh pohodov na WC noč prespim (vsaj zadnja dva dni). Prej je bilo grozno. Recimo spat sem šla ob 23 uri, ob 01. pa bila budna ter bedela do kakih 04. Zjutraj ko je bilo treba vstat, bi pa spala. Ma sej tud sem (sem v bolniški).

Isto se dogaja meni. Spat grem okrog 22h al pa ob 23h in sem ob 1h že budna. Pa morm na WC in pit, pol pa ne morm nazaj zaspat in bedim do 3h al pa 4h. Zjutraj, ko je treba vstat za službo, bi pa še spala. 

(odgovor članu rafaelica)
Neposredna povezava do sporočila: 794
24.10.2011 14:19:13   
_vanilija_
Hello user posted image !!!

Jst še vedno celo noč spim, ampak zjutro me malo boli trebuh ko grem lulat, verjetno je preveč robe notri :)
Trebuh sem začela mazati z Niveo, dokler si ne kupim kakšno drugo kremo za nosečnice.

A vas kaj boli spodnji trebuh čez dan? A čutite kakšen pritisk ko recimo sedite preveč (recimo v službi) ali hodite več kod pol ure (recimo sprehod s psom)?

Jst mam nasljednji pregled čez 15 dni, upam da bo vse ok do takrat.

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 795
24.10.2011 14:23:29   
Arabella1
alora mazanje bušijev, odlična tema user posted image meni je bila svetovana zelo enostavna zadeva: domače olivno olje (besede oljčno ne maram... ker po mojem mnenju bo oljčno olje takrat, ko ga bodo iztisnili iz drevesa... dokler je pa še iz sadeža pa je zame olivno) user posted image nisem pa se še lotila, se bom, ker opažam, da imam grozno suho kožo, to pa začne srbet.. in potem se začnem praskat... kar pa ni najboljše za izgled npr tačk user posted image Ko sem bila s kolegico v lekarni (ona ima rok novembra, torej zelo kmalu) ji je sama lekarničarka svetovala mazanje z olivnim oljem, ona je ta nasvet upoštevala in nima niti ene strije user posted image

kar se tiče obiskov wc-ja sredi noči... jaz grem cca 1-max 2x, me pa danes še vedno malček želodec boli.. zgleda da se ni še popolnoma prebavilo sobotno pohanje user posted image

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 796
24.10.2011 15:15:11   
Hinata
Ja, jaz se tudi zdaj ene par tednov skoraj vsakič sredi noči zbudim za wc in še žejna sem, tako da še kakšen požirek vode naredim....včasih potem kar nekaj časa ne morem zaspat nazaj, včasih pa kot da ne bi bilo nič :)

Glede mazanja kože sem pa jaz bolj lena pri tem....Sem se zadnjič po dolgem času malo razvajala in se namazala z losjonom za telo. Zdaj ko je bolj hladno obdobje imam tudi bolj suho kožo in se bo treba malo večkrat.
Ne mislim pa kupovat nobenih posebnih krem proti strijam al karkoli, ker imam še dovolj teh navadnih losjonov za telo in jih je treba porabit....mislim, da je to čisto dovolj.

(odgovor članu Arabella1)
Neposredna povezava do sporočila: 797
24.10.2011 16:40:25   
ursap

IZVIRNO SPOROČILO: _vanilija_

A vas kaj boli spodnji trebuh čez dan? A čutite kakšen pritisk ko recimo sedite preveč (recimo v službi) ali hodite več kod pol ure (recimo sprehod s psom)?

Jst mam nasljednji pregled čez 15 dni, upam da bo vse ok do takrat.

Ja, meni se tudi to dogaja. Rahlo me špikne oz. rahlo zaboli, ko vstanem ali pa ko grem na sprehod. Jaz pa imam naslednji pregled 8.11. user posted image

(odgovor članu _vanilija_)
Neposredna povezava do sporočila: 798
24.10.2011 17:52:07   
krispin
Hej punce,
jaz imam že cel dan tako norišnico, da se ven ne vidim...

frinina - lepo, da so krvavitve ponehale - naj tako tudi ostane :)

mazanje proti strijam - zaenkrat posebne kreme nisem kupila, načeloma pa se po tuširanju vedno namažem, ker imam tako ali tako suho kožo. Za olivno olje (Arabella1 - točno tako, olivno in ne oljčno user posted image ) sem tudi jaz slišala da je super - bi pa morala probat, kako hitro se vpije, ker imam z olji načeloma bolj slabe izkušnje. Pač nočem imet pol vseh cot mastnih...

Mene nič ne špika ali boli, le popoldne in potem proti večeru vedno bolj, se počutim napihnjeno kot žoga... Pa kot da bi mi spet hotelo biti slabo... Da zgage sploh ne omenjam... user posted image

No, upam, da se bo zdaj, ko bom začela spet migat, stanje kaj popravilo user posted image

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 799
24.10.2011 22:43:07   
krispin
@nusi Danes sem bila v Sunnyu na vadbi za nosečnice in ugotovila, da je zame premalo fizično zahtevna... Drugače zna biti super in mogoče pride v poštev v zadnjem/predzadnjem mesecu - za zdaj pa mi je to absolutno premalo... Zaenkrat bom raje hodila na fitnes: kardio in zmerno uteži.

Lahko noč, s čim več spanca vsem skupaj... user posted image

(odgovor članu krispin)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.