KlaraMay -> RE: Aprilčice 2012 (13.10.2011 14:09:37)
|
Živjo! Tukaj anonimna[sm=rozica.gif], ki se že en mesec ni javila na RR. Razlog? Ahh selitev, selitev, selitev. Nič ni narobe z nosečnostjo, vse poteka super, brez slabosti, brez bruhanja, brez napetih jošk, brez otekanja, brez zgage, brez pretiranega nočnega lulanja, brez velikega bušija, brez .... skoraj k da ni nič!!!!!! Pa je z mano in otročkom vse OK. Je pa za mano zelo naporen mesec tako da super, da je bilo do sedaj vse tako super. NS smo imeli 22.09 in so točen datum napovedali 07.04.2012 Tokrat baje prihaja [img]http://forum.bucibuci.com/public/style_emoticons/default/babymodra-2.gif[/img] Doma imamo 6,5m staro [img]http://forum.bucibuci.com/public/style_emoticons/default/babyrozy-2.gif[/img]. Sem Aprilčica2011 [sm=smiley36.gif], no sedaj sem Aprilčica2012. [sm=smiley36.gif]Pri tamali sem imela PDP 01.04.2011, rodila sem 10 dni prej, spontano, počil mehur, z ritko naprej, ekspresno hitro, v P prišli ob 23.30, nekaj birokracije, ostalo preskočila in mala je zajokala ob 2h. Upam, da bo tudi tokrat tako hitro, pa naj bo ritka ali glava prva. [sm=smiley36.gif] Žal na novem naslovu še nimamo interneta, se nekaj trudim preko GSMa in preko sosedovga Wifi, k ga občasno prižge in pusti odklenjenega. Baje jutri pridejo it T-2 napeljat internet. Upam, da res [sm=smiley1.gif] To je to zaenkrat. Aja za seznam. 28let (no samo še 1 dan), Ljubljana, 2 [sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], prihaja [sm=modricrtici.gif] ... Nevem a ga kdo ureja ali vsaka sama dopiše, si bom kasneje vzela čas in pogledala. Šibam perilo obesit in skuhat kj za kosilo. Mala spi in ko se zbudi bova spet GH jedle. Sedaj je že pridna in lepo je, hranjenje pa traja debelo uro, počasi počasi ampak odpira usta in poje [sm=smiley20.gif]. p.s. V službi še en mesec ne bom nič povedala, tako, da če me kdo tukaj prepozna prosim, da je tiho! [sm=smiley23.gif] Bom povedala, ko bom pripravljena, mudi se mi nikamor ne. Kdaj boste ve povedale?? Jst sm na porodniški in me ne bo nazaj do aprila 2013.
|
|
|
|