Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: čevlji s polno peto 28.7.2011 10:44:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: simin Mika me, da bi si jih kupila, ampak ali bo to drugo leto še aktualno? ali vsaj približno aktualno? ja saj vem, da še letošnje sezone nismo končali, ampak ali niso taki čeveljci s polno peto kar nekako skos nosljivi? Kaj obleči za zraven? Modne strokovnjakinje-nasveti so dobrodošli ! komot kupiš...ni vedno ravno modni trend, vendar tud zastara ne...tak da komot nosiš zmeraj...Pa full lepi so
|
|
RE: čevlji s polno peto 28.7.2011 10:46:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita h temle zraven bi jest kombinirala kavbojke + kakšen odbit top (črn s kakimi vzorci) al pa črne hlače pa kak top žive barve... enako ...lahko dolge ali pa tričetrt kavbojke
|
|
RE: čevlji s polno peto 28.7.2011 17:32:11
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita jest bi pa te, jih je kera kje srečala pri nas? moji moji samo v črni barvi s sivim paščkom.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: čevlji s polno peto 28.7.2011 22:10:41
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita IZVIRNO SPOROČILO: Felicita jest bi pa te, jih je kera kje srečala pri nas? moji moji samo v črni barvi s sivim paščkom. V kateri trgovini pa si jih dobila? Pa seveda cena? Hvala in lp
|
|
|
|
RE: čevlji s polno peto 29.7.2011 5:41:28
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: Felicita IZVIRNO SPOROČILO: Felicita jest bi pa te, jih je kera kje srečala pri nas? moji moji samo v črni barvi s sivim paščkom. V kateri trgovini pa si jih dobila? Pa seveda cena? Hvala in lp Mass v btc-ju (v MC v šiški in v hali a nimajo), znižani s 115 na 99 (sem globoko pogoltnila, ampak.... je padlo neki nepričakovanega denarja, pa ajde...)
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: čevlji s polno peto 31.7.2011 22:23:07
|
|
|
|
skuštrana
|
Uh, Artice Sicer takšnih s peto še nisem probala ker pet ne nosim, imam pa zato brezbroj drugih modelov In komot kupite ker ne gredo iz mode kar tako, so nekako brezčasni. Edina napaka jim je da so neuničljive, vsaj ti moji bolj gojzarski modeli.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?