|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čveeeek....
19.8.2005 23:27:43   
kofetek2010

jaz sem bila s sinom noseča tam nekje 26 ali 27 tednov in sem bila v Yucatanu, samo takrat se mi še ni skoraj nič poznalo in ni nihče posumil, da sem noseča :)-

solatka - disco Fontane pa že ni enih 10 let, če ne že več :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   čveeeek....
19.8.2005 23:27:57   
india
Solatka, pa saj to ni nič hudega, boš pa letos nadoknadla!;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   čveeeek....
19.8.2005 23:28:43   
wawa
:)-:)-:)- Miska dober plan......se bodo že znašle:)-:)-:)-

Jih bodo fantje z motorjem prišli iskat, pol bo pa mami :hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::grrr::grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   čveeeek....
19.8.2005 23:28:51   
Anonimen
Miska... po moje da ne bom.... heh... sicer me zanima kk je v svni... sam.... nekam nisem navdušena nad vso to vodo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 79
   čveeeek....
19.8.2005 23:28:55   
cmokec
Miska, od mojga sestra je hodila s hčerko v disko, dokler sta samo plesale in se zabavale. Ko so prišli fanti vmes, se je pametnejši moral umakniti in mami je ostala doma. :)-:)-:)-:)- Je bla pa zelo mlada mamica in sta bili bolj prijateljici kot mama-hči.

Mene pa nič ne vleče. Bi mi blo preglasno in zakajeno vse skupaj, pa še 30 let nimam. A je z mano kaj narobe? :ups:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   čveeeek....
19.8.2005 23:29:18   
smrka
kar sprijazni se da se nebodo hotle s tabo pelat, fantje jih bodo pršli iskat pa lepo hopa v disko :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   čveeeek....
19.8.2005 23:29:34   
india
A veš Jana, da jaz v Yucatanu še sploh nisem bila? Sem pa zato kar precej na Ribičiji, saj je itak tu blizu mene, pa lahko skoraj na sprehod grem.
Je bla prejšnji petek Karma, je blo ful naroda:bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   čveeeek....
19.8.2005 23:30:10   
smrka
jest tud nebi mogla it zdaj v disko ko mam doma malo štručko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   čveeeek....
19.8.2005 23:31:04   
wawa
Veste kje bi jaz zdajle plesala, nekje v španiji na obali na neko latino glasbo............:ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   čveeeek....
19.8.2005 23:32:08   
india
Cmokec, mislim, da to ni nič narobe, če te ne vleče tja. Sicer pa mene zdaj bolj trga,kot me je pred recimo par leti....zdaj že punce tako muziko poslušajo, da razturajo po bajti. Kar se pa tiče spremstva, niti ne bi hotela iti z njimi. Tja jih odpeljem in grem po njih, to ja, to je tudi predppogoj da kam grejo. Tam se pa naj kar same zabavajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   čveeeek....
19.8.2005 23:33:36   
india
9nebesaJoj, Wawa, jaz sem pa prej v avtu poslušala CD s porotriško piščaljo, alla Macho Pichu, pa sem ful začela obujat spomine, ko sem jih v živo v Italji ob Lago del Garda poslušala;)9nebesa9nebesa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   čveeeek....
19.8.2005 23:33:52   
cmokec
Aha, pol je še upanje, da doživim še kak večer "starih časov". ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   čveeeek....
19.8.2005 23:34:17   
Anonimen
Jaz sem pravkar prišla iz etno koncerta
Pa je blo za en drek
:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 88
   čveeeek....
19.8.2005 23:34:49   
kofetek2010

wawa - jaz kr po stanovanju plešem :) je na Papriki skoz muzika :)

miska - je bilo takrat fajn v Yucatanu, sploh zunaj na terasi, so imeli svež zrak in YU muziko :)

mislim ,da še letos nisem bila nikjer, me je lani minilo, ko sem bila enih 2x v Globalu - otroci, sami otroci, skoraj taki kot moj sin :ups:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   čveeeek....
19.8.2005 23:35:44   
india
Cmokec, vse še pride, verjemi. Morda pa mene zdaj razganja enako kot moje punce, se vidi, da res poskušam bit z njimi bolj prijateljica kot mama. Pa ne vem, če ni to malo narobe :zmeden2::zmeden2:
Bo vsa avtoriteta pobegnila:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   čveeeek....
19.8.2005 23:35:57   
wawa
Ej miška saj imaš prav! Jih pelješ pa greš iskat, saj veš da se ne vozijo s kakim pijanim voznikom, to je čisto prav!

Ej samo tele 15 letnice so pa od sile, sem jih zadnjič gledala v enem diskaču.......ma zrihtane, gekolteji pa minice........uf in pol mi kolega rece ja veš te so pa moje učenke v 8 r. ..........haaaaaallllllooooooo????? Kje smo bili mi takrat???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   čveeeek....
19.8.2005 23:37:38   
smrka
danes se smrkle tako zrihtajo da neves a je stara 15 let al 25... groza.. jest v moji mladosti sploh nisem poznala šminke :zmeden: no ne glih dobesedno.,..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   čveeeek....
19.8.2005 23:37:52   
cmokec
Men so take mame najboljše. Pa ne mislim na žuranje (čeprav ni nič narobe), ampak na prijateljstvo. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Najboljše je, da se oblečeš in greš. Bom pa zjutraj preverla, kako fino si se imela. Go, mami, go.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   čveeeek....
19.8.2005 23:38:05   
india
Ja,Wawa, moja Karin, ima 11 let, se včasih tako porihta, da mož zeleni,ko jo gleda. Prava baba, pa da ne govorimo o tem, kako veliko torbico vlači za seboj in kaj vse ima v njej :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   čveeeek....
19.8.2005 23:38:38   
Anonimen
Jz pri svojih 25 šele spoznavam mejkap....:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 95
   čveeeek....
19.8.2005 23:39:28   
wawa
ja mami pojdi žurat..............pa še moji povej da je treba uživat življenje.........

Evo jaz si bom pa malo muzike za salso plesat gor dala, sam še :love: manjka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   čveeeek....
19.8.2005 23:39:50   
india
Ja, cmokec, pa da slučajno na moža kje naletim,ko dela?? Hehe, nič ne bo iz tega, grem jutri že ful zgodaj grob rihtat :(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   čveeeek....
19.8.2005 23:40:30   
kofetek2010

saj to je to, oblečene oz.slečene so itak da ni besed za zgubljat :(

pa še v tisti napol temi ne vidiš kolk je katera stara in verjamem, da kak moški naredi kak kiks :ups: no, obnašajo se pa v glavnem svojim letom primerno 8)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   čveeeek....
19.8.2005 23:40:42   
wawa
Ej Miška vem o čem govoriš mam sestro pri 12, ki je za povrh še sportna plesalka..........halo da ti to vidiš, moram enkrat eno njeno sliko gor dat.........:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   čveeeek....
19.8.2005 23:41:05   
cmokec
Ko sem bila jaz v puberteti, so me tud starši vozili v disko. Oz. je bila družba punc, pa je vsakič peljal drug starš.

Ko sem bila jaz nazadnje, me je ena vikala: Al se lahko malo umaknete? Res je bila sama mladina, pa ne moreš precenit starosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?