Tutan -> Lasni podaljški (25.7.2011 9:26:14)
|
Tiste, ki nosite lasne podaljške, me zanima, kje si jih podaljšujete, koliko plačate (trenutno sem dobila informacije za 150podaljškov od 180€ pa vse tja do 500€, kar je pa ogromna razlika) in kako zahtevna je nega. Seveda dobiš od frizerja en kup informacij, pa me še vseeno zanimajo tiste iz prve roke. Koliko časa jih imate (zoper dobivam info od 6 do 8 mesecev - kar se pomojem bolj nanaša na nego), ali ste jih barvale in ali ste redno uporabljale pripomočke, kot so likalnik, kodralnik itn (kljub temu, da je naraven las je le mrtev las)... trenutno se nekako odločam za Ne ro iz Velenja (pri njih bi me podaljški + podaljševanje prišlo cca 200€), jih kattera pozna oziroma si je pri njih dala podaljševati lase? Koliko je vaš las (moji so trenutno nekje okoli 30cm, odločam pa se za dolžino 55 oziroma 60 cm, nekaj jih je potrebno potem tudi postriči ob oblikovanju pričeske) bil dolg ob podaljševanju, koliko podaljškov je izpadlo (če je) in koliko so vas v tem obdobju prišla popravila podaljškov? Pa po kateri metodi ste si podaljševale in dolžino, ki ste jo izbrale? Hvala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|