Na poroko v črnem? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Mariposa -> Na poroko v črnem? (19.8.2005 21:46:57)

Včeraj sem kupila že tretji komplet oblačil za na poroko. Prvi je bil preveč bel, kar se ne sme, drugi mi ni všeč, včerajšnji pa je črnina. Je taka lušna kiklica na A obliko z belimi črtani in elegantna črna majčka. Meni je ful všeč, samo je moj rekel, če žalujem, ker se ženin poroči:((:((:(( Sva šla potem v BTC in iskala 3 ure, samo je vse tako prebrano, da nisem čisto nič našla. Zdaj me pa zanima ali je črnina res tako out za na poroko?:(

Naja31 -> Na poroko v črnem? (19.8.2005 21:49:08)

Meni se to ne zdi nic slabega. Jaz sem tudi lansko leto za eno porko imela crno kiklo. Pa ena punca je imela cist temen hlacni kostim.
Zakaj pa ne smes imeti belega kostima?

Mariposa -> Na poroko v črnem? (19.8.2005 21:50:55)

Ker s tem izzivaš nevesto. V bistvu ne smeš imeti tako barvo kot jo nosi nevesta. REcimo, če ima roza poročno obleko ne sme biti nihče drug v roza.

Kaj si mela pa nad krilom? Najbrž ne črno,ne?

pika74 -> Na poroko v črnem? (19.8.2005 21:52:48)

Bela je rezervirana za nevesto 9nebesa

Naja31 -> Na poroko v črnem? (19.8.2005 21:55:28)

Ah, tega sploh nisem vedela, da ne smes v isti barvi kot nevesta.
Gor sem imela belo bluzico. Ampak ti pravim, da je ena punca imela cist temen hlacni kostim, z rdecimi crtami, gor pa belo bluzo.
Pa saj ima tvoja kikla bele crte, tako da ne bi bila cist v crnem. No, jaz se ne bi obremenjevala. Ce si ti zadovoljna, zakaj pa ne. Je pa res vprasanje kaksna je poroka. Ce je hudo tradicionalna, potem te bodo v crnem mogoce res postrani gledali.

Suzi* -> Na poroko v črnem? (19.8.2005 21:57:25)

Itak bo nevesta v središču pozornosti (ne obleci bele), drugače je pa vseeno kaj oblečeš, tudi če je črno. :)

HuAnita -> Na poroko v črnem? (19.8.2005 21:58:52)

prvič slišim to o izzivanju neveste, (ponavadi sem izzivala ženine;)

anitaz -> Na poroko v črnem? (19.8.2005 22:01:22)

Huanita :)-:)- ti ti!

A veš koliko se jih na poroko obleče v črno?To ni meni nič takega.

jaz99 -> Na poroko v črnem? (19.8.2005 22:19:07)

Tudi jaz mislim da se lahko komot oblečeš v ta kostim ali obleko. Pa sej a ničrna kao elegantna barva in na poroko moraš prit elegntno oblečen:zmeden2:

Jančika_ -> Na poroko v črnem? (19.8.2005 22:41:05)

Ah, ne brezveze komplicirat. Obleci, kar ti paše.

Izzivanje neveste? Saj vendar ne moreš naprej vedeti za ziher, kakšno obleko bo imela. Jaz se enkrat šla na poroko oblečena v belo, nevesta je pa imela temno sivo in črno obleko:). Jaz sem se poročila v svetlo modri obleki in tudi tega ne bi mogel nihče predvidevati, ker sicer te barve sploh ne maram in ne nosim:).

Lunca1 -> Na poroko v črnem? (19.8.2005 22:48:22)

Jaz grem tudi jutri na eno in bom imela živo rdeče hlače in bluzo brez rokav.

urbancek -> Na poroko v črnem? (19.8.2005 22:50:41)

Mogoče bi pa oblekla majčko druge, bolj vesele barve. Sicer, zakaj pa se ne pogovoriš z nevesto, če sta si blizu.
Lp

Mariposa -> Na poroko v črnem? (19.8.2005 22:55:51)

Saj sem imela namen imeti belo, pa izpadem kot natakarica:zmeden:

urbancek -> Na poroko v črnem? (19.8.2005 22:57:57)

Sicer pa tudi k črnemu kostimu lahko dodaš kakšne živobarvne dodatke, kakšno rožico, broško, ruto ali kaj podobnega, da razbiješ turobnost črne barve.
Lp

jureana -> Na poroko v črnem? (20.8.2005 8:26:56)

Meni se zdi črna čisto ok, lahko pa jo popestriš s kakšnim barvnim dodatkom. Tudi sam sem že šla na poroko v črnem res luštnem kostimčku, pa mislim, da ni bilo nobene zamere. Sicer pa je najbolje, da nevesto vprašaš o tem. lp

frutka_ -> Na poroko v črnem? (20.8.2005 8:49:17)

Na poroki v belem, razen neveste, naj ne bi imel oblečene nihče.
Če boš kombinirala črno s kakšno svetlejšo, morda roza ali svetlo modro, ki je letos full in, potem ne bi smelo biti nič narobe.
Ampak običajno, pa cajt je zdaj taki, so vsi oblečeni bolj svetlo kot temno...moje mnenje.
Sicer pa grem danes na poroko in imam kombinacijo črno-roza pa je lepo.

Anonimen -> Na poroko v črnem? (20.8.2005 9:05:13)

Prav najine poročne fotke sem šla zdajle gledat, da vidim, kako je bilo pri nama. In sem ugotovila, da je bila moja tašča oblečena v črno :)- (ok, s tankimi belimi črtami, ampak res tankimi, pa belo bluzo je imela pod kostimom).
Ojej, bolj ko gledam, bolj ugotavljam, da jih je imela večina žensk oblečenih črno.:)- No, saj so malo kombinirale s kako drugo barvo, ampak je pa prevladovala. Pa se jih je našlo nekaj, ki so bile tudi v belem, v manjši kombinaciji s kako drugo barvo. Redke izjeme se najdejo, da nimajo nič bele ali črne, oz. da ta ne prevladuje.:)- Madona, a so vse žalovale, ker se je poročil z mano?:)-:)-:)-
Ok, iskreno povedano, sploh nisem porajtala barv oblačil takrat. Nikoli mi niti na pamet ni padlo, da bi se ozirala na to, sploh nisem pomislila na to. Pomoje se tudi pri tebi ne bojo. Obleči tisto, kar ti paše in se boš dobro počutila v cotkah.:)

Anonimen -> Na poroko v črnem? (20.8.2005 11:27:14)

saj ni toliko poanta v barvah, veljalo pa naj bi nenapisano pravilo, da nobena ženska na poroki ne sme biti toliko zrihtana, da bi zasenčila nevesto. Če torej pride kakšna oblečena v rdečo obleko z globokim dekoltejem in razporkom do riti in povzroči, da se vsi moški začnejo za njo sliniti, potem naj bi bilo to neprimerno.
Čeprav so bile še na vseh porokah, na katerih sem bila, vedno v središču neveste. Itak je vsaka nevesta polna adrenalina in seratonina in kar sije.
So bile pa tudi na najini poroki ženske oblečene v črno, belo, rdeče, važno, da sem jaz izstopala:)-:)-:)-:)-. Niti nisem opazila, kaj je imela katera oblečeno.

jacinta -> Na poroko v črnem? (20.8.2005 11:52:58)

čist črna, raje ne.
daj kakšen pisan dodatek, ruto, odbit nakit, čevlje, torbica ipd....bo boljš

puncica -> Na poroko v črnem? (20.8.2005 11:53:46)

ne črnino jst ne bi oblekla, pa ne zato ker ne bi bila primerna, mi pač ne paše, raje imam žive barve, kakšno roza, rdečo, svetlo modro:bravo::bravo::bravo:

Stran: [1]