Tutan -> RE: predlogi za počitniško branje (27.7.2011 10:08:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Tutan Gorge r.r. Martin - A game of thrones (A song of ice and fire) Gorge R.R. Martin - A clash of Kings G. R.R. M - A storm of swords G.r.r.M - A feast for crows Mehke platnice prek Book Delivery so 25€ vse štiri knjige, brez poštnine (poštnina zastonj). Vsekakor pa odlično počitniško branje.... ravnokar je izšla 5.knjiga (mislim, da sem nekje zasledila, da jih bo 7). to jaz zdaj berem, samo se mi je zdela prehuda za semle [sm=smiley36.gif] peta je A dance with dragons. hud fantasy, v rangu LOTR-a (Lord Of THe Rings), samo veliko bolj razgibani karakterji [sm=smiley4.gif] Odlično [sm=smiley1.gif] ... komaj čakam, da jo naročim [sm=smiley1.gif] Sem pa slišala, da je pri prevodih edinole prva knjiga super prevedena, da druga je pa menda ojoj (tole je nepreverjena info, tako da ne morem rečt 100% [sm=smiley1.gif]), ker se naj bi prevajalec menjal. Med odlične knjige spada tudi trilogija Stieg Larssona The girl with the dragon tattoo (brala samo prvi del in ostali dve še vedno čakata na spisku). Pa Robert Harris mi je všeč in pa Kate Mosse (tale dva pa definitivno spadata v kategorijo počitniškega branja) [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|