placentarne lakune oz. jezerca (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


Anonimen -> placentarne lakune oz. jezerca (22.7.2011 14:17:23)

Pozdravljene...

Rabim pomoč...vsakršna informacija mi bo v veliko oporo...

Namreč včeraj sem imela pri Dr. Mujezinoviču Ns...in ga morem res ful pohvaliti, se vidi, da obvlada uz, Pa vse je lepo razložil, ful prijazen, detece je super, ful živahno, migalo je z rokicami, nogicami...skratka vse bi bilo v najlepšem redu, če ne bi nato postal tiho, me vprašal če sem kaj krvavela...pa povem da enkrat sem čisto malo, pa je samo nehalo v 8 tednu...no in potem mi pokaže na temna jezerca na posteljici in pove, da imam nenormalno velike lakune, polne krvi, za katere ne more reči kaj bo in kako se bo vse skupaj razvilo , hkrati povdari, da v vsej svoji praksi še tako velikih lakun ni videl...in da bi se sicer skrbel, oz. govoril o odmrtju ploda, če ne bi bilo videt ,da je plod živahen in da ima lep srčni utrip in enakomeren (165/min), da pa sedaj ne more nič reči in da je zadevo treba kontrolirat, saj je zelo možno, da kasneje plod ne dobi dovolj hrane in odmre.

In sedaj me zanima, če je katera že kdaj slišala za te lakune oz. placentarna jezerca ali je celo sama imela izkušnje s takšno posteljico? Kakšen je bil izid?

Hvala vsem za informacije, lp




Lycia -> RE: placentarne lakune oz. jezerca (22.7.2011 15:32:06)

iskalnik najde http://med.over.net/forum5/search.php?19,search=lakune,author=,page=1,match_type=ALL,match_dates=365,match_forum=ALL,match_threads=0

Pušenjak meni da ni razloga za skrbi




Anonimen -> RE: placentarne lakune oz. jezerca (22.7.2011 16:09:47)

[sm=smiley1.gif] hvala ti [sm=smiley1.gif]




Stran: [1]