|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   možnost nosečnosti?
21.7.2011 8:22:58   
Anonimen
Pozdravljene
Imam eno vprašanje, sicer vem, da mi ga lahko pojasni samo test, vendar bom nanj še malo počakala, bolj me zanimajo vaše izkušnje.
Menstruacijo bi morala dobiti jutri, vendar imam že 3 dni vsake toliko rjav do krvav izcedek, ki se mi prej ni pojavljal. Kaj bi lahko to pomenilo?

Hvala za odgovore.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: možnost nosečnosti?
21.7.2011 8:58:50   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Imam eno vprašanje, sicer vem, da mi ga lahko pojasni samo test, vendar bom nanj še malo počakala, bolj me zanimajo vaše izkušnje.

Izkušenj
ti lahk tuki ženske napišejo celo morje user posted image a samo test bo povedal, kar želiš vedeti user posted image ....ali ne user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.7.2011 10:47:08   
Jada82
Pomoje, da se ti pač pripravlja na user posted image . Počakaj, pomoje se bo kmalu tud ornk ulilo ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.7.2011 10:56:37   
LittleSun
Tudi jaz sem ta mesec imela izcedek pred user posted image pa ga drugače nimam, ampak se je ulilo.
Tako kot je že ena napisala, edini odgovor na to vprašanje je test, če ne bo user posted image do takrat ko jo pričakuješ.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.7.2011 11:33:23   
Medea10
Sicer se ne spomnim več čist natančno (nosečniški možgani) ampak meni se je enih 8 al 9 dni po spolnem odnosu na hlačkah pojavil krvav madež. Ampak čist malo, za kapljico ali pa max. 2. Test sem delala 6 dni pred M in je bil +.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.7.2011 11:40:36   
Anonimen
Tudi jaz sem mislila prvi dan, da se bo ulilo, pa se ni, potem spet drugi dan, pa se ni, prav tako danes in ker nimam niti par ur izcedka pred user posted image me skrbi.
Medea ti pa najbrž govoriš o ugnezditveni krvavitvi, ki pa je zame že prepozna, vsaj mislimuser posted image

(odgovor članu Medea10)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
21.7.2011 12:04:09   
Medea10
Ja, o vgnezditveni krvavitvi ja. Druge pri meni ni bilo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.7.2011 12:16:08   
DragonLady
Hmmm...se bom takole izrazila...SEKSAŠ? Potem VEDNO obstaja možnost nosečnosti....kljub kontracepciji. Naj si bo to zaradi lastnosti kontracepcije, zaradi tvoje nepazljivosti in nerednega jemanja, naj si bo to zaradi različnih reakcij tvojega telesa na kontracepcijo. Če seksaš, vedno obstaja možnost zanositve...edina varijanta, da 10000% ne zanosiš, je abstinenca od seksa.

Sori, malo smešno vprašanje od (sklepam da) odrasle osebe. Take stvari učijo v OŠ...razne manjše krvavitve pa so lahko vgnezditvena krvavitev, začetek menstruacije, počena cista....edino ginekolog ti lahko potrdi razlog za ta pojav....

S spoštovanjem, DragonLady

< Sporočilo je popravil DragonLady -- 21.7.2011 12:17:24 >

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.7.2011 12:21:02   
Anonimen
DragonLady jaz sem želela samo slišati če se je kateri pojavil takšen izcedek ko je zanosila, oziroma razlog zakaj se kar naenkrat pojavi takšen izcedek, če se prej nikoli ni. Mogoče kakšno izkušnjo...temu je tudi namenjen ta forum, ali ne? Definitvno nisem želela tega tvojega "napada" name kot da sem osnovnošolka.

Drugače pa si želim otroka.

(odgovor članu DragonLady)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
21.7.2011 12:31:27   
smrketa24
anonimna - jaz sem imela en teden take izcedke, teden dni pred M in sem bila sigurna, da ni uspelo, pa je testek pokazal +. Mogoče bo tudi pri tebi tako. Držim pesti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.7.2011 12:39:43   
Anonimen
smrketa hvala za odgovor, pa si imela prej tudi izcedke pred menstruacijo?

(odgovor članu smrketa24)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
21.7.2011 13:31:40   
smrketa24
Ne, nikoli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.7.2011 13:48:12   
DragonLady
Spoštovana gdč. Anonimna avtorica te teme...

Se opravičujem, če si narobe razumela moje napisane besede,...včasih je tako, da je bolje človeka slišati oz. se v živo pogovarjati in tako točno veš, kam pes taco moli glede na obliko in višino glasu...ni bilo mišljeno kot kakršenkoli napad. Glede na sam naslov tvoje teme sem ti pač odgovorila v svojem stilu in na moj način pisanja. Verjamem pa, da včasih nekaj preberemo in narobe razumemo ton oz. namen napisanega...ni bilo mišljeno slabo. Če imaš naslov teme MOŽNOST ZANOSITVE? pač računaj na to, da ti bomo tvoje RRjevke napisale tudi kaj takega, kar ti morda ne bo ravno povšeči...Upam, da si izvedela kaj pametnega od svojih so-RRjevk...v vsakem primeru pa...upam, da se ti izpolne želja po otročku...iskreno.

Srečno!

< Sporočilo je popravil DragonLady -- 21.7.2011 13:49:10 >

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.7.2011 13:51:08   
DragonLady
P.S. Zakaj pa anonimnost?

(odgovor članu DragonLady)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.7.2011 19:54:54   
nusi
jaz sem imela izcedek ene 2 dni kakšen teden preden bi morala priti M, ki je potem ni bilo. prej teh izcedkov pred M nisem imela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.7.2011 20:36:24   
Anonimen
DragonLady morda sem si res narobe razlagala napisano, vendar sem bila prav zares šokirana, tako da brez zamere user posted image . Nisem človek, ki bi iskal potrditev, le izkušnje drugih sem želela slišati, glede na to da se mi je pojavilo nekaj novega, meni neznanega. Naslova res nisem najbolje izbrala.

Anonimnost pa zato, ker so na RR ljudje, ki me poznajo in nebi želela, da se takoj ko bom noseča razve, izkušnje pač..

moram pa povedati, da je menstruacija prišla malo prej in to z groznimi bolečinami. Hvala punce za vaša mnenja in izkušnje, sedaj imam tudi jaz eno novouser posted image

(odgovor članu nusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
21.7.2011 21:21:05   
mamyce
Živjo. tudi mene zanimajo vaše izkušnje, in sicer: že skoraj 3 mesece ne jemljem kontracpcije, ker s fantom načrtujeva otročka. torej že 3 mesece ne pazima in še vedno ni uspelo. zanima me kakšne so vaše izkušnje, po kolikem času po prenehanju jemanja tabletk ste zanosile. naj povem, da sem tabletke jemale kakih 8 let-če ima kej veze.
hvaležna vam bom za vaše izkušnje in upam, da bom kmalu v"klubu nosečnic" user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.7.2011 7:50:44   
roladica
Midva sva user posted image zagledala potem ko že pol leta nisva več pazila. Sem pa tudi jaz več let prej jemala KT, pa to nima nobenega vpliva. Nekaj časa sem nestrpno čakala, potem mi je blo pa že vseeno in se je zgodilo.

Upam da vama čim prej uspe.

(odgovor članu mamyce)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.7.2011 10:28:14   
Taddy78
IZVIRNO SPOROČILO: mamyce

Živjo. tudi mene zanimajo vaše izkušnje, in sicer: že skoraj 3 mesece ne jemljem kontracpcije, ker s fantom načrtujeva otročka. torej že 3 mesece ne pazima in še vedno ni uspelo. zanima me kakšne so vaše izkušnje, po kolikem času po prenehanju jemanja tabletk ste zanosile. naj povem, da sem tabletke jemale kakih 8 let-če ima kej veze.
hvaležna vam bom za vaše izkušnje in upam, da bom kmalu v"klubu nosečnic" user posted image

Ti tri mesece, ene nekaj let...oprosti ampak 3 meseci pa res niso razlog za "paniko". Malo kateri par zanosi v tako kratkem času.

Prva anonimna...jaz sem pri sinovi nosečnosti teden pred M imela rozkast izcedek, pri tej nosečnosti pa 4 dni pred M rjavkast izcedek (2 dni). V tvojem primeru je še vedno 50:50...

(odgovor članu mamyce)
Neposredna povezava do sporočila: 19
4.8.2011 20:28:43   
mamyce
hvala, punce za vaše izkušnje.
jutri imam pregled pri ginekologinji in bo že kaj več znanega.
sporočim, kaj bom zvedla.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 20
5.8.2011 20:23:35   
mamyce
živjo.
naj povem, da sem bila pri ginekologinji in je rekla, da je bila ta "krvavitev" menstruacija. tak, da če bo katera imela podobne simptome, to še nič ne pomeni. meni je ginekologinja rekla, da je to posledica nehanja jemanja kontracepcije.
začela sem jemati folno kislino in čakamo ter intentivno delamo na tem, da bom user posted image  :)

(odgovor članu mamyce)
Neposredna povezava do sporočila: 21
6.8.2011 8:44:52   
roladica
Držimo pesti.

(odgovor članu mamyce)
Neposredna povezava do sporočila: 22
12.8.2011 8:12:23   
Poka
Ravno sem ti hotel napisat, da je lahko tudi menstruacija. Lahko je karkoli. Jaz jih imam vedno in žal menda to tudi pomeni, da si manjka mislim da progesterona, kar pomeni manjša možnost zanositve oziorma ečja možnost spontanega splava. Lahko pomeni pa še marsikaj drugega. Vem, pa da sem jaz na začetku tudi gledala in se spraševala marsikaj, pa me je zanimalo kako je to pri drugih, ampak je brezveze - vsak je drugačen, zato je to samo obremenjevanje.

(odgovor članu roladica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
28.8.2011 18:47:05   
mamyce
živjo.
tudi tokrat me nekaj zanima :)
danes sem naredila test nosečnosti, s tem da mi pokaze slabo vidno drugo črtico,
tako bolj roza,sam je pa. Mislim, da je skoraj sigurno nosečnost, samo da je
še premalo hcg hormona prisotnega v urinu. Zanima ma zato, ker bi v sredo morala dobiti menstro, grem pa konec tedna na dopust in sem hotela začeti jemati tabletke za prestavitev menstruacije.
Sedaj res ne vem kaj naj naredim, naj vseeno jemljem tabletke, ali lahko kaj škoduje, oziroma kaj naj če se v sredo pojavi menstra?
Prosim napišite svoja mnenja in predvsem izkušnje, če je katera imela podoben primer.
hvala vnaprej

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
28.8.2011 19:05:13   
roladica
Jaz jih ne bi začela jemat. In kaj če dobiš user posted image v sredo? Se boš pa kopala s tamponi, razen če imaš kak ful intenziven dopust, da nimaš možnosti menjat tampona. Potem res ni fajn. Naredi test še čez dva dni in če bo črtica res močna, potem itak ne boš dobila user posted image . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamyce)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.