|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje/kako ste ga spoznale?
19.8.2005 19:06:23   
Mariposa
Kje ste spoznale svoje:love:?

Jaz sem imela (ko sem bila še najstnica) scenarij v glavi, kako bo ko bo prišel pravi, da ga bom zagledala čez sobo, pa bo šel počasi proti meni, meni se bodo pa kolena začela trest,...ja itak:)-:)-:)-

Bilo je pa tako. Na moj 21 roj dan sem imela že vse pripravljeno za žurko, nakar ugotovim, da imam vročino. Kaj bi lahko blo takrat hujšga? In se vsa zdolgočasena usedem za računalnik, kliknem na Mirca in začnem z nekim fantom debato v Angleščini. Čez čas pa ugotoviva, da sva oba Slovenca,iz Lj in da celo živi eno ulico stran od moje stare mame;). No da skrajšam, po netu sva se pogovarjala približno pol leta, se potem odločila za srečanje in zdaj sva že skoraj tri leta skupaj.

Ni bilo ravno po mojem scenariju, samo važno, da še traja:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
19.8.2005 19:08:24   
smrka
Na Rudniku me je cakal v Ljubljani,... takrat sva se prvic v zivo videla :)

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.8.2005 19:15:09   
bobek05
Midva sva pa bila sošolca v gimnaziji, vendar je iskra preskočila šele na maturanskem izletu - prej se mi je zdel ful otročji :)-:)-:)- Pol leta kasneje sva začela hodit, 7 mesecev kasneje pa sva šla na fax in sva si poiskala skupaj stanovanje... 2 leti zatem sva se zaročila, 5 let kasneje pa poročila (to je bilo lani). Letos (sedaj sva skupaj 6 let in pol) pa imava 2 meseca starega sinčka Aneja :bravo::bravo::bravo: ..

Moje življenje ne bi moglo biti bolj popolno... 9nebesa

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.8.2005 19:16:25   
bobek05
da ne bo pomote - 2 leti po tem ko sva začela hodit sva se zaročila, pa 5 let kar sva bila skupaj sva se poročila :)-:)-:)-

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.8.2005 19:17:29   
Anonimen
Pri najinemu kolegu. Pravi, da sem mu padla v oči zaradi mojega karakterja in se je potem odločil, da gre v akcijo. Uspelo mu je, čeprav sem bila na najinemu prvemu zmenku totalno jezna na njega, ker se nisva strinjala okoli ene debate. No, dala sem mu še eno možnost in sva še vedno skupaj. Kmalu bo 7 let.

(odgovor članu Mariposa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.8.2005 19:17:41   
Annny
Skupaj sva trenirala:)

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.8.2005 19:22:40   
kaj@
Midva sva se spoznala v discotu,kamor smo včasih vsi hodili,kje so tisti časi:)-

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.8.2005 19:24:03   
polona2
Preko javnih del sem delala v delavnicah za ljudi s posebnimi potrebami, on pa je tam služil civilno vojsko.

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.8.2005 19:30:17   
tinčica
na koncertu stavrossa- on je itak car ( stavros mislim) :)-:)-:)-

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.8.2005 19:35:44   
Joe
Odprl sem škatlo pralnega praška (ne spomnim se, katerega, a bil je neki poceni) in je skočila vame. Sprva sem bil razočaran, saj je na škatli bila narisana prenosna video igrica. Kasneje sem je bil vesel.

:)-:)-:)-

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.8.2005 19:42:36   
KiSsMyAsS
Moderni casi - internet - MSN, mIrC in ostala racunalniska komunikacija. Tako sva se pogovarjala najmanj pou leta, dokler se nisva zmenila da se dobiva in greva neki pojest (seveda sem ga prepricala - nor je na hrano). Srecala sva se na dezeven dan, ampak ko sem ga zagledala se mi je zdelo da zares sije soncek:love:. Je biu pa maj, najlepsi mesec in iskrice so preskocile na lep majski vecer, preden sem sla domov. Skupaj sva ze 1 leto in 3 mesece, septembra pa se nama bo pridruzil se 1 clan:duda:

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.8.2005 19:48:32   
Bela
moj :love: je tisti dan, ko sva se spoznala kupoval konja,našel ga ni, zato je pa mene dobil:angel:

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.8.2005 20:00:02   
pika74
v srednji šoli sva se zagledala :love::love:, na plesu zaplesala :sloncek::sloncek:in potem postala par :):)

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.8.2005 20:01:38   
Jančika_
O tem sem že pisala:

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=2&id=21331&msg=169949&idk=101

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.8.2005 20:07:09   
Teni_
Tam kjer ponavadi ne najdeš nič pametnega in resnega. V diskoteki. No, jaz sem našla. No, on je našel mene, ker sem jaz bila tam vsak petek in soboto, on pa takrat 2. Lp,Mojca:nosecka:

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.8.2005 20:23:56   
Maček Muri
V službi:)-:)-

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.8.2005 20:29:09   
biba77
Na odbojki...

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.8.2005 20:32:40   
urbancek
Kar pri nas doma. Predolga zgodba.
Lp

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.8.2005 20:33:36   
NinKa
Na eni ploščadi v Lj me je čakal (mislim, da je tisto Bratovševa al nekaj takega), dal mi lupčka, jaz njemu kluče od mojega avta in sva se vozila po Ljubljani.

bil je moj najboljši prijatelj skoraj leto in pol. Na vsak način sem ga hotela skupaj spravit s kako žensko, pol ko pa jo je res našel, sem pa bla blazno ljubosumna. Od tega je sedaj več kot 4 leta....9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.8.2005 20:39:19   
Gina
Na plesu. Menda me je že nekaj časa gledal in si zamislil, da bom njegova.:)-:)- No, meni je bil pa tudi takoj všeč, me je očaral. 9nebesa

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.8.2005 20:51:50   
snorlax
Na maturantskem plesu (mojem). Tako, da sva skupaj že doooooooolgo let! :)-

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
19.8.2005 21:02:02   
nikitta
na treningu.

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
19.8.2005 21:03:05   
Anonimen
Meni pa ga je predstavil prijatelj. Moj :love: se je pripeljal na ATX-u (kaki frajer!:love:) in mi mežikal. No, potem pa se je moral malo potruditi in po 2 mesecih osvajanja sem podlegla na silvestrski čagi. Uradno sem mu odgovorila šele naslednji dan, ker sem se morala še prej "losati" prejšnjega fanta (debila:grrr:). Tako, da sva začela hoditi 1.1.:love:, tega je sedaj že 12 let, stara pa sva bila 16 in 17 let.

(odgovor članu Mariposa)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
19.8.2005 21:07:58   
Wahoo RR
hmmm...že 10 let nazaj sva se spoznala, bila kratek čas skupaj...ampka ker sva bila stara 16 let...nama nekak ni šlo, sva bla mal še preneumna...

po 7 letih ( pri 21 ) pa sva se ponovno uočila...debatirala vsak večer po par ur...cel mesec...pol se je pa opogumu in mi tko kušnu, k me ni še noben...še zdej začutim metulčke v trebuhu...k se spomnim :)
no...čez 4 mesece me je zaprosu...in čez 5 mesecev sva bila že poročena...in zdej je že :duda: med nama...:)

in imamo se krasno :)

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 24
19.8.2005 21:14:59   
maya_slo1
Na netu. :) (Yahoo! messenger)

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?