MALINČICA -> RE: stop mesu pred nosečnostjo (18.5.2013 13:58:21)
|
Se strinjam, zagotovo se mora vsak sam odločiti. Hecno mi je pač, ker se toliko poudarja, da je veganom treba še posebej paziti kaj pojedo, da bo vnos hranil zagotovljen. Naša cela družina je veganska, razen prvi sin mojega partnerja, ki pa ne živi z nami in moj partner je športnik in športni trener, tako da vsak po svoje, nam odsotnost živalskih vnosov odgovarja, mišic ni izgubil niti on, niti naš skoraj 7 letni otrok, ki sicer je suhljat, ampak krvne slike so vse super, počutje polno energije, brez bprehladov in drugih bolezni...Zdaj pričakujemo še enega otročka, po malo bolj poostrenih pregledih zaradi težkega porajanja prvega otroka, je tudi s tem vse v redu in raste čisto ok. ;) Ne verjamem pa, da je živalsko meso zdravo, za nikogar! Niti ne verjamem, da je treba nadomeščat meso z raznimi sojinimi pripravki, ki pa itak niso zdravi, že samo zaradi same gensko spremenjene soje. Verjamem in počutje moje družine mi to dokazuje vsak dan, da je narava poskrbela za vse snovi, ki jih naše telo potrebuje.
|
|
|
|