RE: lažni rezultat? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

zbegana -> RE: lažni rezultat? (26.7.2011 17:25:52)

res sem vesela da si se tako hitro našla in pač odgovorila. marsikdo me ne razume( kar je čisto normalno) ampak nimam moče se več "polulat na palčko" toliko testov kot je šlo skozi moje roke... vsi moji bližnji ki vejo za to me zmerjajo in ne razumejo... v osnovi se počutim kar dobro razen boležin v križu oz. močnejše so v trtici, zato mi po eni strani nimam problema z čakanjem na ginekologa... 

*miska.mcc* -> RE: lažni rezultat? (26.7.2011 17:27:41)

zbegana, kdaj pa si nazadnje delala test? in katerega?

*miska.mcc* -> RE: lažni rezultat? (26.7.2011 17:30:08)

IZVIRNO SPOROČILO: zbegana

res sem vesela da si se tako hitro našla in pač odgovorila. marsikdo me ne razume( kar je čisto normalno) ampak nimam moče se več "polulat na palčko" toliko testov kot je šlo skozi moje roke... vsi moji bližnji ki vejo za to me zmerjajo in ne razumejo... v osnovi se počutim kar dobro razen boležin v križu oz. močnejše so v trtici, zato mi po eni strani nimam problema z čakanjem na ginekologa... 

aha. in zadnji je šel, ko je še čisto nekaj normalnega da ni pokazal plusa.
a ne bi še enega dala skozi roke?

zbegana -> RE: lažni rezultat? (26.7.2011 17:30:53)

first sign tista dva trakca enga takoj popoldan, enga pa drugi dan zjutraj  tam nekje v sredini maja... sem videla da sem napisala v začetku samo takrat bi šele morala dobiti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] tako da dva tedna kasneje....

*miska.mcc* -> RE: lažni rezultat? (26.7.2011 17:32:26)

skoči lepo v lekarno po clear blue, in boš nalulala plus.
grem stavit!

zbegana -> RE: lažni rezultat? (26.7.2011 17:34:42)

sej nočem bit otročja, ampak me zanima zakaj tako misliš??? kaj te je tako močno prepričelo, ker velikokrat glava naredi svoje in bi lahko vse te moje simptome[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

*miska.mcc* -> RE: lažni rezultat? (26.7.2011 17:38:38)

zadnjo [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/img] sem imela 05.04.2011
 (ja prav vidite) sicer sem nekje začetek maja naredila test pa je bil negativen.. ampak so pa določeni močni simtomi, ki mi ne dajejo miru.. prsa so večja, težja, ampak prav nič boleča, slabosti nežne ampak velikokrat prisotne,trebuh je že ogromen(sicer zgleda še mal bajskast ampak je že kar trd),boli me križ, še bolj pa trtica, imam probleme z prebavo(zaprtje), utrujena sem dve uri po tem ko vstanem,nervozna,depresivna,nobene energije, apetit 3krat manjši kot ponavadi(pa vseno mi tehtnica kaže 2kg več) da o tem kako sem bila nora na sladkarije, zadnje čase pa kakor da jih ne bi poznala... najbolj pa opažam razna dogajanja v trebuhu. od tega da se mi večkrat na dan nekaj pretaka(tudi naglas) po trebuhu, do tega da mi nekaj trza notri(ne znam razložiti, nekako tako kot ko ti živec trza samo da je odznotraj), prisotne so tudi bolečine v trbuhu, še posebej okoli popka(špikanje) in pa desno pod rebri...uglavnem en cel kup stvari bi še lahko naštevala... upam da si bo katera vzela čas in prebrala tale moj roman pa mi olajšala dušo z kakšnim komentarjem. aja pregled imam 15.08.11 ker so trenutno dopusti in si nihče ne more vzeti časa zame[img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/img] lp

vse tole. [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/img]

Shorty_ -> RE: lažni rezultat? (26.7.2011 17:38:41)

sej nočem bit otročja, ampak me zanima zakaj tako misliš??? kaj te je tako močno prepričelo, ker velikokrat glava naredi svoje in bi lahko vse te moje simptome[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Oprosti ampak si, žal brez testa ti ne moremo pomagati, pojdi do G na krvni test in boš 100%.

Tole spraševanje v nedogled ti žal ne bo dalo odgovora.

lp, Shorty

zbegana -> RE: lažni rezultat? (26.7.2011 17:41:21)

zdej me je kr mal sram, sam prosm probejte tut mal razumet mene in moje strahove:(

*miska.mcc* -> RE: lažni rezultat? (26.7.2011 17:46:10)

a te je strah, da si noseča?
al česa?
skoci v lekarno, pa se pol ubadaj s strahovi.....

ker, ce si noseca, si nekje v 12, 13 tednu. in se mi zdi kar malo neodgovorno da tkole čakaš in se treseš.

zbegana -> RE: lažni rezultat? (26.7.2011 17:48:00)

ne... strah da nisem noseča, glede na to da si že 6 let nenormalno želim otročka pa da sem imela že toliko problemov...

*miska.mcc* -> RE: lažni rezultat? (26.7.2011 17:49:07)

Prvi dan začetka vaše zadnje menstruacije: 5 : 4 : 2011 Rojstvo otroka lahko pričakujete okrog: 10 : 1 : 2012

Čestitamo! Noseči ste že 4. mesec!

evo tkole. ČE si noseča.

kaboname -> RE: lažni rezultat? (26.7.2011 17:49:51)

naredi test in bos najbolj sigurna in ne bo nobenga nepotrebnega strahu vec in upam da vidis en velik +++++++++++++

zbegana -> RE: lažni rezultat? (26.7.2011 17:52:02)

vse to vem, in tudi takoj sem poklicala ginekologa, klub negativnemu testu, pa se dobila datum šele 15. avgusta... se pravi po njegovem mnenju naj bi šlo za nekaj drugega, ne za nosečnost, ker drugače bi mi dal prej datum, ker bi blo treba opravit razne teste kot npr. ultrazvok, nuhalno,...

*miska.mcc* -> RE: lažni rezultat? (26.7.2011 17:53:08)

no, zato pa skoči v lekarno in če bo plus poklici takoj in povej, da si ze v ene 15-em tednu in naj te naroči za jutri!

ma bi te okol ušes, ej!

kaboname -> RE: lažni rezultat? (26.7.2011 17:54:57)

vse to vem, in tudi takoj sem poklicala ginekologa, klub negativnemu testu, pa se dobila datum šele 15. avgusta... se pravi po njegovem mnenju naj bi šlo za nekaj drugega, ne za nosečnost, ker drugače bi mi dal prej datum, ker bi blo treba opravit razne teste kot npr. ultrazvok, nuhalno,...

ma saj to nima veze en test sedaj gor ali dol, bos vsaj vedela na cem si, jaz zase vem da ne bi mogla cakat tako dolgo.

zbegana -> RE: lažni rezultat? (26.7.2011 17:57:01)

miska noben od mojih bližnjih me ni prepričal ampak teb zdele pa kr ratuje. ja no sej a dons zvem da ni nč al pa čez slab mesec, ne bo nič dugače. je pa trenutno res lepo sploh trebuh k je dobu tako fletno obliko in pa dogajanje v njempa čeprav mi vse te pripetljaje notri povzroča prebava???!!

*miska.mcc* -> RE: lažni rezultat? (26.7.2011 17:58:08)

kdaj boš iz lekarne.,
pa javi, ko se polulas.
grem zdj dol. in bom prav prisla pogledat rezultat.

pa: miljon [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/img]

zbegana -> RE: lažni rezultat? (26.7.2011 17:59:15)

hvala... bom javila... lep dan še naprej

*miska.mcc* -> RE: lažni rezultat? (26.7.2011 17:59:21)

ja. lahko je prebava.
in ja, lahko si se zredila. pa lahko si zamenjala modrc, da imas joškice bolj obcutljive.
pa lahko da so sladkarije res slabse zadnje case. jst jih tudi ne jem vec tolko, kot vcasih.....

ampak vse to skupaj??????

lluna -> RE: lažni rezultat? (26.7.2011 18:02:14)

zbegana, saj te ne želimo karati, in tudi razumem, da te je strah, da morda nisi noseča... ampak kaj pa če si in zamudiš pomembne preglede, pomisli, da te ne bo potem bolj strah...

zbegana -> RE: lažni rezultat? (26.7.2011 18:04:31)

vse to razumem in je skos v moji glavi... ampak glede na to da je počutje odlično za nosečnost(nobenega bruhanja, nobenih hujših krčev oz. bolečin v trebuhu...) 

lluna -> RE: lažni rezultat? (26.7.2011 18:18:20)

velikokrat žal to ni vse, vendar je prav, da si optimistična in tudi jaz ti resnično želim, da je in bo vse OK! 

*miska.mcc* -> RE: lažni rezultat? (26.7.2011 18:35:36)

A ŠE NISI ŠLA????

*miska.mcc* -> RE: lažni rezultat? (26.7.2011 18:37:57)

vse to razumem in je skos v moji glavi... ampak glede na to da je počutje odlično za nosečnost(nobenega bruhanja, nobenih hujših krčev oz. bolečin v trebuhu...) 

jaz sem se v prvi nosecnosti počutila 1x-no. nobenih tezav, problemov, slabosti in bruhanja.
se 14 dni predno sem rosila sem sla na neko veselico. gor, na 1 hrib, ko je kar za hodit. strmo.
če nebi imela trebuha, sploh nebi vedela, da sem noseca.

tako, da.....

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>