pralne plenice - šivanje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

Anonimen -> pralne plenice - šivanje (20.7.2011 13:07:05)

Živijo!

Zanima me če je katera pralne pleničke sama doma šivala? Kje ste dobile kroj in blago? Ker sem gledala te racmanke pa od štorklje pa še nekaj firm je, pa imam doma kar nekaj stvari, tudi šivam, pa razmišljam da bi raje kar sama doma sešila.

Hvala za pomoč!

Lp

Ana009 -> RE: pralne plenice - šivanje (20.7.2011 15:37:37)

Jaz jih sicer nisem sivala... sem pa nasla kroj v ottobre in to letosnji zimski, se pravi ene 2, 3 stevilke nazaj oyz. stevilka 6/2010... pa na internetu jih bos tudi nasla. lahko ti pa povem, da smo mi imeli racmanke in smo bili s samo uporabo zadovoljni, so bile pa definitivno predebele in ko sta se zacela gibat, jih nista vec hotela imet. tako, da ne smejo bit predebele. :)

ammam -> RE: pralne plenice - šivanje (30.7.2011 14:08:15)

Jaz tudi šivam, tudi za prodajo, predvsem za otročke, pa sem ravno te dni začela razmišljat, če bi začela šivat tudi pralne pleničke. Seveda bi se tega lotila skrajno resno in šivala z organskim bombažem. Nisem si na jasnem, koliko povpraševanja je kaj po teh pleničkah. Se pa tiste mamice, ki so spretne pri šivanju lahko tega tudi same lotijo, tudi iz stare t-shirt se lahko uporabi blago, seveda za domačo uporabo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smajl.gif[/image]

Stran: [1]