Poka -> Ocenjevanje strani na googlu (20.7.2011 12:15:03)
|
Upam, da se katera spozna na to. Danes sem zasledila, da se da na googlu ocenjevat spletne strani. Gledala sem namreč, kako visoko je uvrščena naša spletna stran, ki nam jo je naredil študent, ki se s tem ljubiteljsko ukvarja in jo je tudi optimiziral. Gre se nam seveda, da bi bila stran čim višje. No in stran je seveda na prvi strani, kar je bil cilj - se pravi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Mene zdaj zanima, ker smo bili približno kakšen mesec, dva v povprečju na drugi strani, na kak način smo v bistvu prišli na prvo stran - če je to mogoče zdaj odvisno od teh ocen. Sprašujem zato, ker pač se mi ne zdi samoumevno, da bomo na prvi strani kar ostali, se pravi se bo treba verjetno za ta položaj borit s konkurenco. Včasih, vem, da je bilo to menda odvisno od količine klikov na stran. Zanima me še to, če kdo ve, kje se te ocene strani preverijo - za našo stran in v primerjavi s konkurenco, po možnosti. Po osebnih ocenah ljudi, ne samo poznanih, pa so sicer ocene strani zelo pozitivne, ampak uvrščenost pa itak ni odvisna od samega dizajna.
|
|
|
|