Die22sel -> RE: Otroški dodatek po novem (28.2.2012 19:20:53)
|
Joj nujno rabim pomoč če nam lahko kdo svetuje. Skratka v septembru smo dobili drugega otroka in v tem mesecu smo na novo oddali vlogo za otroške, dobili smo odločbo veljavno do avgusta 2012. V decembru je mož oddal na teh novih vloga vlogo za znižano plačilo vrtca za prvega otroka, po dveh mesecih čakanja smo dobili odločbo za vrtec in novo odločbo za otroške dodatke, za katere pa nihče ni vložil vloge, na odločbi pa piše da sem jaz vlagateljica. Skratka sedaj smo zelo razočarani, kajti smo dobili občutno manj, ker so gledali dohodke iz leta 2010 še to nam ni čisto jasno da gledajo dohodke 2 let nazaj medtem ko v letu 2011 mož ni bil zaposlen. Na koga naj se obrnemo v primeru pritožbe kaj lahko storimo prosim za nasvete! Hvala vsem! l Rada bi še dodala to da se mi zdi zelo nekako nepravično, da se nama ne upoštevajo dohodki iz preteklega leta torej leta 2011, ko sva se dejansko preživljala samo z eno minimalno plačo, mož pa brez prihodkov in oni pa se nanašajo na zadnjo odločbe dohodnine na kateri sva pa oba na polno delala! Skratka za ogromno sva prikrajšana, Vrtec se nama je podražil ter otroški zmanjšali! Obup! Obstaja kakršnakoli možnost, da jih prosim glede na to da je mož bil brez prihodkov da nama upoštevajo leto 2011!
|
|
|
|