BigWhale -> Moram vam zaupati..hahahhaa (20.8.2005 2:38:51)
|
> strinjam se z ljudmi,ki pravijo,da bi morali ljudem > podeljevati vzrejna dovoljenja za razplod . kaj menis o > tem? Tip ima dejansko prav. A ste slepi al kaj? A ne vidite koliko nezrelih pride sem sprasvat, 'kaj pa naj zdaj, ko me ne mara, jaz pa noseca'. Ali pa, 'zdaj ko sem noseca, mu je pa vseeno za mojo pikico'... Se huje, 'kako naj mu povem, da sem noseca?!' in pa 'bomo ustimal enga dojencka, pa se bo vse zrihtalo'. Pa se drugacne finte najdes, 'itak sem vedla, da bom sama ostala...' Ja, nekaterim bi morali dati dovoljenja, nek izpit, bi moral vsak narest, da je custveno dovolj zrel. Ce bi se pa mu zgodilo, da bi dobil otroka, bi pa moral oziroma morala, za kazen tri mesece hoditi po svetu z enim velikim kondomom na glavi namesto kape. Pa v takem velikem reklamnem oblacilu za TriStediril, bi se moral sprehajati po Dunajski v Ljubljani. Pa ne zdej tega osebno jemat, ker ni blo tko misljeno. Ampak zgolj komentar na to, da bi morali ljudem dajati dovoljenje za razplod. Ja, res bi jih morali. In zaradi takih bedarij kot se dogajajo, krscanstvo zagovarja vzdrznost pred poroko. Ljudje so butasti. Kljub vsem kontracepcijskim sredstvom, ko ze vsak v osnovni soli zacne o tem poslusat, se vedno so tukaj ponesreceni slucaji, samske mamice z otroci in vrste na socilni in na abortusih. Zdaj pa naj en upa ugovarjat, da to ni res...
|
|
|
|