Moram vam zaupati..hahahhaa (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Moram vam zaupati..hahahhaa (19.8.2005 15:33:55)

Živio drage moje.
Tako kot sem se sedaj nasmejala..ne vem no.
Zadnjič sem brala debato, kje najti normalne moške..pa seveda jaz trdno odločena..A NE JAZ PA NE..no pa sem poskusila, saj škoditi ne more, na ona-on.:ups:
Hahhahah...
Nič kaj ekstra nisem napisala..sam pač, da sva sama itd..in naj vam kopiram kaj mi en napiše:

ON:mlada dama, tvoji poti bi se dalo reci mission impossible. kje je pa oce otroka?

JAZ: Zakaj pa misija nemogoče??? Vse je mogoče! Oče..ne vem...najbrž na morju.

ON: si se kdaj ucila o verjetnosti nekega dogodka. ta je enaka v tvojem primeru,kot da zadenes sedmico na lottu! ne ves kje je oce tvojega otroka? porazno! strinjam se z ljudmi,ki pravijo,da bi morali ljudem podeljevati vzrejna dovoljenja za razplod . kaj menis o tem?

Mislim...nasmejala sem se do solzzzzzzzz.:)-:)-:)-

CUKRČEK -> Moram vam zaupati..hahahhaa (19.8.2005 15:37:32)

modra misel modrega človeka! Še eden, ki je požru vso pamet na svetu:grrr:

SANDY -> Moram vam zaupati..hahahhaa (19.8.2005 15:50:20)

:zmeden2::zmeden2: modro modro :)-:)-

Anonimen -> Moram vam zaupati..hahahhaa (19.8.2005 15:51:53)

Ja pa sej ti je modro napisal ;)
Kdo je pa to biuuu?

Anonimen -> Moram vam zaupati..hahahhaa (19.8.2005 15:52:28)

Mislim, mlad, star? sam starost napiši.

CUKRČEK -> Moram vam zaupati..hahahhaa (19.8.2005 15:53:59)

verjetno kakšen mlad in nadobuden8)

CatJa -> Moram vam zaupati..hahahhaa (19.8.2005 16:12:27)

Se dober, da si se smejala. Jaz bi se zjokala do solzzzzz. :(( Kaki cepci .....

Aja, pa sej to je blo bolj za foro, a ne :ups:

:kuza: :kuza: :kuza: :kuza: :kuza:

artista7 -> Moram vam zaupati..hahahhaa (19.8.2005 16:25:39)

ona on je mene že nasmejal.. kolegica je tud samska.. in ji je moj rekel naj se vpiše pod nickom med.sestra (kar je tudi njen poklic).. pol ji je pa skoz zvonilo in se je morala odjavt, ker je niso na miru hotli pustit.. sam ti si pa narajmala hecen primerek moškega, poznam jih dosti, ki jih to, da ma punca že detece, prav nič ne moti..:)-
sam je pa res smešno, kar je prjavu..:)-

Gina -> Moram vam zaupati..hahahhaa (19.8.2005 16:47:01)

Eh, gekko, če ti povem po pravici, je moj :love:celo življenje govoril, da ene z otrokom pa nikakor ne bi imel. Pa je spoznal mene, ki sem imela že 2 otroka, pa se je ravno tako zaljubil in šel preko tega. Zdaj pa itak vsakemu pove, da ima 3 otroke.
Pa ni bil edini, ki je letal za mano, pa so vsi vedeli, da imam otroke doma. Pojdi malo v lajf, daj svojega :duda: komu malo za čuvat, pa pojdi na lepše malo s frendicami v kino,plesat, na kakšno pijačko, na kakšno prireditev. Jaz sem se tako fajn imela ob takih trenutkih. Imam pa dve prijateljici, ki sta v resnici preko cupida svoje može našli. Obe zdaj živita z njima in imajo družino pa so čisto happy - pa je tudi ena imela že dva otroka od prej. Imaš pa prav - bolje se je smejat takim tipom, kot se jezit.:rozica:

Anonimen -> Moram vam zaupati..hahahhaa (19.8.2005 16:57:35)

Kdo je pa rekel da ne moreš resnega fanta, moža najdet na netu? :zmeden: Jaz ga ravno iščem :) Pa ne mojmu povedat ;)
Pa mislim da ni greh da si želim enega fajn :) Bom pa sama izbrala :)
Čakam da pride žabon, se spremeni po poljubu v princa in me odpelje pred oltar ;)

ŠpelaP -> Moram vam zaupati..hahahhaa (19.8.2005 17:22:23)

Tassy! Moraš paziti, da ne pride princ ... in se po poljubu spremeni v žabona! :)

Mariposa -> Moram vam zaupati..hahahhaa (19.8.2005 17:46:07)

Midva z mojim sva se tudi na chatu na netu spoznala:ups:. Jutri pa sva vabljena na poroko, kjer se poroči par, ki se je spoznal na ona-on-u;)

Anonimen -> Moram vam zaupati..hahahhaa (19.8.2005 17:59:07)

Mlad je mlad..še mlečen.
Postal je kar precej nesramen, pa preklinjati tudi zna..predvsem druge..hehehhe. Ma kar na ignore sem ga poslala, da se ohladi:)-:)-:)-
Gina, zakaj pa naj bi šla na pijačko itd???? Niti slučajno me ne vleče. Najsrečnejša sem doma zraven mojga mižeka.9nebesa
Za foro sem šla gor, da ne berem sam rr.
Saj ni tako slaba stran, sam nisem resna iskalka, pa me ne zanima kaj preveč.:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Anonimen -> Moram vam zaupati..hahahhaa (19.8.2005 18:12:10)

Ja Gekko Junior pol ti je pa pol oproščeno, če nisi resna iskalka.....samo "nikoli ne reci nikoli"
Jaz sem mnenja.....takrat ko najmanj pričakuješ se ti zgodi nekaj lepega!!! Srečno GEkko in objemi svojega malega Mižeka
:rozica:
:kuza:

kofetek2010 -> Moram vam zaupati..hahahhaa (19.8.2005 18:51:02)

Gekko - zihr bo prišel ta pravi, takrat, ko boš najmanj pričakovala, do takrat pa si le daj duška :) malemu čist nič ne bo falilo, če bo kakšno noč brez mamice 8) kr če boš doma čepela te nihče ne bo opazil, pa še MB je bolj mali :)-
kljub temu, da imaš otroka se ne daj :) mogoče bi za začetek bila "tiho" o otroku in bi šele na kakšnem 3 zmenku povedala, saj si ti iščeš partnerja in ne iščeš očeta otroku 8) a s tem nikakor ne mislim, da bi tamalega zatajila, ne, nikakor :)

Anonimen -> Moram vam zaupati..hahahhaa (19.8.2005 19:08:58)

ŠE ENKRAT!

Jana73..a sem jamrala mogoče?
Sem že povedala, ko bom jaz hotela iti ven, bom šla...do takrat pa nič bat. Meni nič ne manjka, sploh pa ne kak dedc.
In ne, ne hodim in še ne bom tako hitro šla na kak zmenek.

Najbolj mi gre na živce, če se v nekoga sili z nasveti kot so:
predolgo dojiš, nehaj dojiti, pojdi na pijačo, pojdi tja...
Ko bom želela nasvet ali glede zmenka ali česarkoli, vas bom mogoče vprašala, mogoče ne..do takrat pa :zaspan::zaspan::zaspan:

Mater, delila sem z vami smešnico, pa začnete kar z nasveti. To pa mi je too much.
Tak, zdaj sem se pa razjezila. Tu mate zdaj!:)-:)-:)- Res me razjezijo taki posti.
No, malo me je že minila jeza:sloncek::sloncek::sloncek:

Gina -> Moram vam zaupati..hahahhaa (19.8.2005 20:02:58)

Ne jezi se no, Gekko. Smo narobe razumele. Meni se ni zdelo komično, ampak malce nesramno od njega, pa ker si že šla na tak forum, se mi je zdelo, da mogoče ti je pa le zabavno še kaj drugega, kot samo z malim bit. Jaz pa pojma nimam, kako se ti počutiš. Meni je bilo vedno fino kam iti, se razvedriti, ne glede na to, ali sem imela dedca ali pa ne, zato sem naivno sklepala, da mogoče obstaja možnost, da tudi tebi.In tudi danes grem rada na lepše. In zato se mi ni zdelo, da ti kaj hočem, če sem napisala to možnost. Hotela sem ti le povedati, da je moških veliko na tem svetu, ki te imajo lahko radi, z otrokom ali brez. Če si pa ti razumela kako drugače in da te kdo kaj sili, mi je pa žal. V življenju ni nikoli dobro preveč dobesedno vzeti stvari in misliti, da ti kdo kaj vsiljuje. Vedno si ti tista, ki bo odločila o sebi, kako in kaj. Zakaj te potem ena taka stvar sploh zaboli? Sorči, ne štekam, saj ti nihče nič noče.:):):)

BigWhale -> Moram vam zaupati..hahahhaa (20.8.2005 2:38:51)

> strinjam se z ljudmi,ki pravijo,da bi morali ljudem
> podeljevati vzrejna dovoljenja za razplod . kaj menis o
> tem?

Tip ima dejansko prav. A ste slepi al kaj? A ne vidite koliko nezrelih pride sem sprasvat, 'kaj pa naj zdaj, ko me ne mara, jaz pa noseca'. Ali pa, 'zdaj ko sem noseca, mu je pa vseeno za mojo pikico'... Se huje, 'kako naj mu povem, da sem noseca?!' in pa 'bomo ustimal enga dojencka, pa se bo vse zrihtalo'. Pa se drugacne finte najdes, 'itak sem vedla, da bom sama ostala...'

Ja, nekaterim bi morali dati dovoljenja, nek izpit, bi moral vsak narest, da je custveno dovolj zrel. Ce bi se pa mu zgodilo, da bi dobil otroka, bi pa moral oziroma morala, za kazen tri mesece hoditi po svetu z enim velikim kondomom na glavi namesto kape. Pa v takem velikem reklamnem oblacilu za TriStediril, bi se moral sprehajati po Dunajski v Ljubljani.

Pa ne zdej tega osebno jemat, ker ni blo tko misljeno. Ampak zgolj komentar na to, da bi morali ljudem dajati dovoljenje za razplod. Ja, res bi jih morali.

In zaradi takih bedarij kot se dogajajo, krscanstvo zagovarja vzdrznost pred poroko.

Ljudje so butasti. Kljub vsem kontracepcijskim sredstvom, ko ze vsak v osnovni soli zacne o tem poslusat, se vedno so tukaj ponesreceni slucaji, samske mamice z otroci in vrste na socilni in na abortusih.

Zdaj pa naj en upa ugovarjat, da to ni res...

Anonimen -> Moram vam zaupati..hahahhaa (20.8.2005 2:44:28)

BigWhale, a veš, da imaš prav...

Gekko, vem pa tudi, da je tip mislil nekaj čisto drugega, kakor je BigWhale tukaj napisal... Tisti tip je pa bedak...

Stran: [1]