andreja_p -> RE: Ko fant ne ve (18.7.2011 14:26:50)
|
Tanisha jaz mislim,da ti je jasno povedal,da ne želi drugačnega življenja,ker mu je prelepo in verjetno ni zaljubljen vate,da se tako obnaša do tebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vsak normalen človek ima nekakšen cilj v življenju,on ga pa nima in se samo izgovarja.Ti imaš cilj in ne pokvari si tega,ker je škoda tvojega truda in vprašanje je kako bi potem vidva živela,verjetno se bi kar naprej prepirala in ga nikoli nebi bilo doma,ko ga bi rabila.Jaz osebno v tem odnosu nebi ustrajala,ker bi bila preveč nesrečna.Da nima željo po otroku,pri 30letih?Mislim,da je z njim nekaj hudo narobe.moj je star 31,pa že imava oba željo 4 leta,da bi dobila otročka,pa nama ne rata.Kako bi potem s tabo sodeloval,če nebi mogla zanositi,ker takrat bi bila pa oba kar pod pritiskom.Sama to doživljam in vem,da mi je velikokrat vliv samozavest,ko sem bila popolnoma na tleh.Ne vem,kaj naj ti rečem,dobro premisli,kaj boš naredila,da ti kasneje ne bo žal za vse.Verjamem,da te bo hudo prizadelo ker ga imaš rada,on pa tebe nima,sam je bolje da sedaj končata.spoznala boš še veliko dobrih moških,ki ti bodo nudili tisto kar si želiš.Po mojem imajo tvoji starši prav in verjamem,da ti bodo stali ob strani,ko jih boš rabila.srečno
|
|
|
|