|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Popust/kupon Terme 3000
17.7.2011 11:04:27   
gabrijela87
V začetku avgusta se odpravljamo na dopust v Terme 3000. Odločili smo se za bivanje v apartmajskem naselju. Edina slabost je ta, da kart ni vštetih v ceno, zato si jih moramo sami kupiti. Zanima me ali je možno dobiti kje kakšne kupone oz. popuste za kopanje? Lani vem, da je TUŠ imel popuste za karte, letos pa jih žal nima več :(
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Popust/kupon Terme 3000
17.7.2011 15:33:51   
luka jan
Pa si preračunala, da se ti to izplača? Mi hodimo v Čateške in če se gremo samo kopati nas karte pridejo več kot če vzamemo app za 5 oseb. Malo prekalkuliraj kaj je boljše.

Za popuste pa tudi ne vem, mogoče ima Petrol kaj ali pa Merkator?user posted image

(odgovor članu gabrijela87)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.7.2011 20:44:22   
gabrijela87
Letos smo  šele zadnje 3 tedne vedeli kako in kaj glede dopusta. Ker so bili vsi apartmaji na Hrvaškem že zasedeni, smo se odločili, da gremo v toplice. Dobili smo zelo ugodno varianto, najem in karte dnevno po redni ceni nas pridejo 60 evrov. Preko agencij so ceno znatno višje, zato sem sama "šla v akcijo" in poiskala privat oddajo aparmajev. Vse skupaj se mi ne zdi predrago, bi pa bilo toliko bolje če bi lahko dobili karte ceneje. 

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.7.2011 20:49:48   
luka jan
To maš pa čist fajn ceno, po moje celo zelo ugodno. Sem imela za ta denar v mislih samo za app.user posted image

(odgovor članu gabrijela87)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.7.2011 22:31:36   
ona
Merkator daje bone za kopanje tudi v teh termah,kot se spomnim je menda 30% popust, dobiš jih pa ko kupiš robe za nevem koliko denarjauser posted image
ma dobiš sigurno bon user posted image

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.7.2011 8:53:19   
gabrijela87
Mercator ima res kupon s popusti za celodnevne karte, vendar žal ne za Terme 3000 (tukaj je ob nakupu karte kosilo gratis). Sem pa pogledala pri Petrolu in tam našla. Tako, da bom vsaj 6 kart kupila preko njih. Je pa potrebno za en popust 130 pik. 

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3 igrice za preganjanje dolgčasa med vožnjo
Vozimo se, poslušamo otroške pesmice, pravljice in še kaj. Pa se hitro naveličamo in takrat prav pridejo igrice, s kater...
Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?