Pikabu -> RE: Kamp Lili - Hvar (15.7.2011 23:32:25)
|
O, potem se bomo pa ravno zamenjali. Mi bi načeloma bili 3 tedne dol, ampak se bomo ptoem preselili na Lošinj, kjer bomo potem z družbo skupaj, na Hvaru bomo pa sami. Drugače gremo mi letos drugič tja. Prvič smo bili dve leti nazaj, lansko leto smo bili pa na Braču v hotelu, ker smo šli šele septembra in se nama je najmljaša zdela še malo majhna za šotor. Nama je bilo pa z možem res všeč. Sva se pogovarjala, če bi letos šli kam drugam, da malo vidiva, kako je drugje, pa je nazadnje vseeno pregvagal Hvar, ker veva, kako zgleda in nama je bilo fajn. Kamp je manjši, sanitariji so tudi že bolj stari, ampak je bilo vedno čisto. S toplo vodo je sicer lahko komu problem, za pomivat posodo je ni, pod tuši imata pa le dva tuša toplo vodo, ampak nas ni motilo smo se znajdli, jaz sem z otrokoma malo počakala, da smo prišli pod tople tuše ali pa smo se šli malo prej stuširat. Nama je pa res fajn, ker smo vsak večer imeli tak lep sprehod do mesta, ravno prav, pa všeč nam je, da je malo življenja, da se kaj dogaja. Z avtom smo pa samo hodili na izlete, ko se nam je dalo, pa če povem po pravici, se nam ni dalo preveč, smo kar večinoma bili v Jelsi. Pa plaža je fajna za otroke, ob strani so terase, tam smo puščali brisače, ker ob samem morju mivka, ampak je taka fajna, se da iz nje gradit. Mož je sinu naredil Strelo Mcqeena. Mali je bil čisto navdušen. Kar se mrčesa tiče, se ne spomnim, da bi bilo kaj posebnega. Mislim, da sem imela s seboj nekaj za špricat, pa da se nismo nikoli, da ni bilo nič posebnega.
|
|
|
|