enea -> RE: Znižano plačilo vrtec - izpolnjevanje vloge (13.7.2011 11:28:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: madam Pozdravljene, ker se prvič srečujem s tem, bi rabila malo pomoči pri izpolnjevanju vloge za znižanje plačila. Zanima me sledeče - rubrika VII. - premoženje: A vpisujete res vse kar imate in kako določite vrednost... Recimo stavbno zemljišče -jaz imam "travnik", pa imam okoli 11€ tiste kao prihodka in nič ne pišem- fant ima eno parcelo, zazidalno (to je vse kar je pisano nanj) in me zanima, če jo moramo obvezno vpisat (ja, najbrž moramo ampak je katera, ki ni vpisala, in so šli gledat). Kako ste določili ceno zemljišča.. Ste kar dale neko vrednost al se moram na koga obrnit, da mi pove koliko je zemljišče vredno? Avto: smo ravno kupili nov avto na leasing - a ga vseeno vpišem, ker zaenkrat avto še ni moj, je od leasing hiše?? - po moje ne, če res nič o tebi ne piše,... -V oktobru pričakujemo novega člana... a se zaradi tega kaj cena vrtca spremeni?- seveda se,.. če imata kaj nižjo plačo, se ti lahko vrtec zniža za en razred, to daš noter oz. greš povedat ko rodiš, itak pa za naslednje leto daš do 15 novembra še enkrat vlogo noter Hvala
|
|
|
|