Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Znižano plačilo vrtec - izpolnjevanje vloge 13.7.2011 11:10:48
|
|
|
|
madam
|
Pozdravljene, ker se prvič srečujem s tem, bi rabila malo pomoči pri izpolnjevanju vloge za znižanje plačila. Zanima me sledeče - rubrika VII. - premoženje: A vpisujete res vse kar imate in kako določite vrednost... Recimo stavbno zemljišče - fant ima eno parcelo, zazidalno (to je vse kar je pisano nanj) in me zanima, če jo moramo obvezno vpisat (ja, najbrž moramo ampak je katera, ki ni vpisala, in so šli gledat). Kako ste določili ceno zemljišča.. Ste kar dale neko vrednost al se moram na koga obrnit, da mi pove koliko je zemljišče vredno? Avto: smo ravno kupili nov avto na leasing - a ga vseeno vpišem, ker zaenkrat avto še ni moj, je od leasing hiše?? -V oktobru pričakujemo novega člana... a se zaradi tega kaj cena vrtca spremeni? Hvala
|
|
|
|
RE: Znižano plačilo vrtec - izpolnjevanje vloge 13.7.2011 11:28:44
|
|
|
|
enea
|
IZVIRNO SPOROČILO: madam Pozdravljene, ker se prvič srečujem s tem, bi rabila malo pomoči pri izpolnjevanju vloge za znižanje plačila. Zanima me sledeče - rubrika VII. - premoženje: A vpisujete res vse kar imate in kako določite vrednost... Recimo stavbno zemljišče -jaz imam "travnik", pa imam okoli 11€ tiste kao prihodka in nič ne pišem- fant ima eno parcelo, zazidalno (to je vse kar je pisano nanj) in me zanima, če jo moramo obvezno vpisat (ja, najbrž moramo ampak je katera, ki ni vpisala, in so šli gledat). Kako ste določili ceno zemljišča.. Ste kar dale neko vrednost al se moram na koga obrnit, da mi pove koliko je zemljišče vredno? Avto: smo ravno kupili nov avto na leasing - a ga vseeno vpišem, ker zaenkrat avto še ni moj, je od leasing hiše?? - po moje ne, če res nič o tebi ne piše,... -V oktobru pričakujemo novega člana... a se zaradi tega kaj cena vrtca spremeni?- seveda se,.. če imata kaj nižjo plačo, se ti lahko vrtec zniža za en razred, to daš noter oz. greš povedat ko rodiš, itak pa za naslednje leto daš do 15 novembra še enkrat vlogo noter Hvala
|
|
|
|
RE: Znižano plačilo vrtec - izpolnjevanje vloge 13.7.2011 11:54:25
|
|
|
|
hubi
|
Ko boš rodila, moraš v roku 14 dni na občino pisno sporočit in ti upoštevajo pri plačilu vrtca.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.7.2011 13:01:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Znižano plačilo vrtec - izpolnjevanje vloge 13.7.2011 13:41:56
|
|
|
|
yenny
|
To tudi mene zanima. Stanovanje npr.,katerega lastnik je mož,vendar tam ne živi,niti od njega nima najemnine ali druge koristi. Kakšno ceno se napiše? Verjetno je tudi razlika,ali je stanovanje novo,ali pa staro in potrebno adaptacije,vse to mi je jasno,samo kako pa bodo dejansko vedeli,ali si napisal realno ceno?
|
|
|
|
RE: Znižano plačilo vrtec - izpolnjevanje vloge 13.7.2011 18:09:09
|
|
|
|
sončnica24
|
Avto vam cene vrtca ne spremni razen če ni kaki full oh in ah, midva ga imava na leasing pa ga jaz vedno vpisujem vrednost 13.000€, pa se mi zaradi tega plačilni razred ne zviša nič in tudi zniža ne. Po rojstvu otroka je potrebno oddati v vrtec oz. na občino rojstni list otroka, v veliki večini primerov se zmanjša plačilo za en plačilni razred.
|
|
|
|
RE: Znižano plačilo vrtec - izpolnjevanje vloge 13.7.2011 19:52:56
|
|
|
|
rozilu
|
http://portal.3-port.si/public/program_files/vrtci/index.layout Tukaj je informativni izračun, pa lahko poskusiš dat notri cifre in vidiš koliko ti prinese. Rabiš kar visoko cifro, da ti zviša razred... Jaz sem solastnica družinske hiše, v kateri sicer ne živim - živijo pa moji sorodniki. Sem vzela cifro, ki smo jo dobili od geodetske uprave (ubitačna cena, ker je na morju) in jo delila s svojim deležem, dodala avto - razred se ni spremenil. Sej sploh ne vem, če moram to solastništvo dat notri, ker hiša se uporablja za stalno bivanje, samo ne moje Najemnine pa seveda ne plačujejo, ker so tudi sami solastniki.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?