|
RE: Zadnje čase je tako tužno na DIPO, da... 13.7.2011 12:03:19
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor ja, pravijo pa tudi kdor po sebi sodi.... P.S.: Lepo, da imaš vsaj o sebi povprečno mnenje, ker o drugih ga imaš krepko pod nivojem. Morda se bo slišalo naduto, pa tega vseeno ne bi rada... V glavnem, teme, ki jih odpiraš zadnji čas (da ne pretiravam- tale tema in tista s "okostnjakom"- kolegico), se tičejo predvsem slabih lastnosti drugih. In ti, kot vseved za druge težave, po moje, preveč pametuješ in se ukvarjaš z drugimi (dober tvoj proti argumenit bi lahko bil na to, da se pa jaz "ukvarjam", recimo, s tabo,iz istega razloga ), namesto s seboj. Pravijo, da pri ljudeh opazimo predvsem tisto, s čimer imamo sami težave. Pač menim, da si zaradi dolgega časa in osebnih nerazčiščenih/neosveščenih/latentnih... zadev, malo mrhovinarska in ne najbolj pozitivno naravnana. Imaš pa, seveda, vso pravico do tega. Kakor jaz izkoriščam svojo, da povem, kaj si mislim o tebi. P.S.: Tisti prijateljici (ki ima prehranjevalne težave), bi jaz osebno rekla, da jo imam rada in da me skrbi zanjo in da naj ve, da sem zmeraj tam nekje zanjo. Za tole, ki veselo seksa na črno, in ne želi tega odnosa zdefinirat, pa vedi, da ima vsak svojo lekcijo- tako ali drugače. Mene bolj zanima, če je na ta način srečna (ker jaz vem, da ne bi mogla biti), kot kako ukalupit odnos, ki ga ima. Vse dobro !
< Sporočilo je popravil Rožica I -- 13.7.2011 12:06:04 >
|