Patty81 -> RE: Kako uspavati (23.7.2011 19:07:40)
|
Živjo! Naš bo počasi star 10 mesecev in imamo enake probleme. Čez dan zaspi samo v vozičku. Septembra gre v jasli in tudi mene skrbi, kako bo tam s spanjem. Zvečer je do 6m zaspal sam, ko so mu rasli zobki je bil pa tak jok, da smo ga 'morali' nosit. Od takrat več ni hotel zaspati sam. In kaj smo naredili? Vsak večer nosili, da je zaspal (težek skoraj 10kg), samo da je čimprej zaspal in smo si odpočili :). Tiste variante pustiti otroka da joka, jaz ne morem prakticirati. Pol sem bla pa z njim nekaj dni pri moji mami in jaz vsa glasna kako bova imeli probleme s spanjem in bla bla. Ga je mami malo poujčkala, se vlegla zraven njega na zakonsko posteljo in je ZASPAL BREZ DRETJA!!! No ko sva prišla nazaj domov, smo isto prakticirali naprej in zdaj tako zaspi zvečer, da ga ni treba nosit. Ampak čez dan pa ni šanse. Samo vozek ali avto. V glavnem, če se je že pri mami drugače obnašal, se malo otlažim s tam, da bo tudi v vrtcu drugače. Upam ;) Aja, še vedno se ponoči zbuja (okrog 2.30 in nato okrog 6.) in hoče joško. In ne, ni dovolj crkljanje ali čaj ali voda, poskusila, pa ne deluje... Ko spije pri meni, zaspi nazaj. Pa pri vas?
|
|
|
|