Sadje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

natasarobi -> Sadje (12.7.2011 8:29:07)

Pozdrav!

Naš mali je star 11,5 m in od sadja mu dajem banano, hruško, jabolko, breskev, suhe slive in jagodo  v obliki Fruchtzwerge. Za marelice obstaja sum, da je alergičen, zato mu jih (še) ne dajem. V obliki soka sem mu dala grozdje in melono pa ni bil navdušen.

Kaj lahko še dati od sadja? Smo pa bolj pazljivi zaradi hude oblike alergije, ki jo je imel.

m_o_i -> RE: Sadje (12.7.2011 11:39:24)

pri (skoraj) enem letu mu lahko das VSE.
seveda, razen tistega, za kar obstaja sum na alergijo...

mateyka -> RE: Sadje (12.7.2011 12:45:29)

ja lubenice, borovnice (to sploh ne vem kaj čakaš), češnje, papaja, avokado, mango, ribez (če je še kaj kje ostalo), ringlo, margolane, kivi, ananas, kaki..
proba lahko vse in potem vidiš ali mu je všeč ali ima reakcijo itd. ampak imaš zdaj ful svežega sadja za probat - izkoristi to (lahko izpustiš citruse, marelice, breskve, jagode, če ti je too much).

Roberta69 -> RE: Sadje (12.7.2011 22:25:37)

Po moje mu daš lahko vse, ampak jaz bi sadje v obliki teh skutic sploh črtala (no, mogoče edino za včasih), ker tam od sadja ne ostane prov nič!

deveta -> RE: Sadje (13.7.2011 15:04:34)

Se strinjam z m_o_i, probaj vse ampak vsako novo stvar posamično. Če bo v redu nadaljuj. Pa čim več sezonskega svežega sadja. Zdaj so breskve, lubenice, melone, maline, borovnice....

Stran: [1]