Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kateri prašek ima največ belila? 16.7.2011 14:24:53
|
|
|
|
cukr07
|
IZVIRNO SPOROČILO: maronine jaz pa vem za drugačen trik ,khmmm torej kupiš bombice za penkalo,ja tiste modre!! in na pralni prašek daš pol bombice (jaz dam kr celo)in ne boste verjeli,boljše od belila(inf.dobila od kemika,ne me spraševat kako je to mogoče. To velja samo za ˝običajni˝ prašek, ali jih lahko dodam tudi k tekočemu prašku?
|
|
RE: Kateri prašek ima največ belila? 16.7.2011 16:33:05
|
|
|
|
loleta
|
ko sem tole temo prebrala, me je prav zamikalo, da probam tole z "bombico" sem šla takoj po njih v trgovino in v stroju so že vse tetra plenice (seveda sivkaske in malo zaprane) in prašek s črnilom v prekatu...javim za 2 urci, kakšen bo učinek (moj pravi, če je vse ok z mano :))
|
|
|
|
RE: Kateri prašek ima največ belila? 16.7.2011 18:52:29
|
|
|
|
loleta
|
evo - perilo oprano, obešeno... tezultat: se mi zdi, da je res bolj belo perilo ampak verjetno po prvem pranju še ni čist pravi učinek, tako da bom probala sedaj za vsako dat notri še črnilo... je pa na eni plenici bil moder madež - pa ne vem sedaj ali je bil to že od prej, ali pa je sedaj nastal (čudno mi je, ker je to samo 1 madež)
|
|
|
|
RE: Kateri prašek ima največ belila? 17.7.2011 16:25:11
|
|
|
|
poli*
|
Tudi Vanish ni več to, kar je bil. Na začetku ko so ga ven dali je res učinkoval, sedaj se mi zdi pa kot navadno milo-nič posebnega. Na vse fleke, ki so posledica hrane ali pijače dam kar malo ceta za posodo in gre vse brez težav dol.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?