Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
RE: SLAAAAADOLEEEED!!!! (domač) 12.7.2011 14:04:22
mateyka
a zdaj boš pa na roke miksala? to bo pa trajal..
RE: SLAAAAADOLEEEED!!!! (domač) 12.7.2011 14:30:41
*miska.mcc*
ok......niso mi ratali mehurčki, ampak kao neka jajcna krema.... sneg tudi uspel ....wav! svaka mi čast! zdj pa čakam, da se mi mixer ohladi, da ne bo pregorel še smetano, pol pa bom dala vse to na polovico in eni polovici primesala jagode, drugi pa banane. mateyka, z mixerjem mixam, ne na roke.....si normalna?
_____________________________ ****************************************************** ....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!! *****************************************************
RE: SLAAAAADOLEEEED!!!! (domač) 12.7.2011 14:37:58
ZARA
Mateyka. Da ji roka pregori? Fak, prav vidim te zdaj kako miksaš na roko, MM. In lulam.
_____________________________ This will take some time depending on your operating sistem and hardware. (plačano oglasno sporočilo).
RE: SLAAAAADOLEEEED!!!! (domač) 12.7.2011 14:39:29
*miska.mcc*
sr.anje!!!! posoda s snegom mi je iz hladilnika padla na tla! grem še 1x jovo na novo sneg narest! U 3 PM!!!!
_____________________________ ****************************************************** ....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!! *****************************************************
RE: SLAAAAADOLEEEED!!!! (domač) 12.7.2011 14:51:29
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* sr.anje!!!! posoda s snegom mi je iz hladilnika padla na tla! grem še 1x jovo na novo sneg narest! U 3 PM!!!! a si prepričana da ne bi rajši k Aziziju letela iskat? :-) Pa sej tudi doma ne rabjo vedet... Carica si!
_____________________________ Špelca in Mihec 9.2.2009
RE: SLAAAAADOLEEEED!!!! (domač) 12.7.2011 14:55:19
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* sr.anje!!!! posoda s snegom mi je iz hladilnika padla na tla! ja, p**, pa dej laptop z rok prej odloži. Ne morš vse naenkrat... jao ženska.
_____________________________ Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.
RE: SLAAAAADOLEEEED!!!! (domač) 12.7.2011 14:59:41
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga a si prepričana da ne bi rajši k Aziziju letela iskat? :-) Sneg v kuhinji sredi poletja. Pa lahko se pohvališ, da si ga sama naredila.
_____________________________ This will take some time depending on your operating sistem and hardware. (plačano oglasno sporočilo).
RE: SLAAAAADOLEEEED!!!! (domač) 12.7.2011 15:03:21
*miska.mcc*
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* sr.anje!!!! posoda s snegom mi je iz hladilnika padla na tla! ja, p**, pa dej laptop z rok prej odloži. Ne morš vse naenkrat... jao ženska. stara, ce bi mela za laptop, mi tud sladoleda ne bi blo treba doma delat!
RE: SLAAAAADOLEEEED!!!! (domač) 12.7.2011 15:05:43
*miska.mcc*
..... dobr, da še nisem belila......
RE: SLAAAAADOLEEEED!!!! (domač) 12.7.2011 15:09:21
*miska.mcc*
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* sr.anje!!!! posoda s snegom mi je iz hladilnika padla na tla! grem še 1x jovo na novo sneg narest! U 3 PM!!!! a si prepričana da ne bi rajši k Aziziju letela iskat? :-) Pa sej tudi doma ne rabjo vedet... Carica si! mi imamo Selima!
RE: SLAAAAADOLEEEED!!!! (domač) 12.7.2011 15:55:13
*miska.mcc*
HA! sladoleda sta v skrinji. že "surova" sta fuuuuul njamiš! upam samo, da lepo pomrzneta. vam javim pozno zvecer.
RE: SLAAAAADOLEEEED!!!! (domač) 12.7.2011 16:08:06
*miska.mcc*
mislm..... a bi lahko ktera kaksno pest stisnila?????
RE: SLAAAAADOLEEEED!!!! (domač) 12.7.2011 16:15:39
ZARA
Kakšno pest? Raje pazi, da ti ne bo skrinja po štenglah padla...
RE: SLAAAAADOLEEEED!!!! (domač) 12.7.2011 16:19:13
enea
a slike pa nobene
RE: SLAAAAADOLEEEED!!!! (domač) 12.7.2011 16:24:52
*miska.mcc*
čakiiii sliko....bo pol, ko bo serviran....zdj je masa kt masa.... ja, zara....pazim.....
RE: SLAAAAADOLEEEED!!!! (domač) 12.7.2011 16:27:38
enea
sej kolkr si pisala bi lahko že film posnela
RE: SLAAAAADOLEEEED!!!! (domač) 12.7.2011 16:28:58
*miska.mcc*
IZVIRNO SPOROČILO: enea sej kolkr si pisala bi lahko že film posnela grem kuhinjo pucat....ajd!
RE: SLAAAAADOLEEEED!!!! (domač) 12.7.2011 16:37:05
pelin
Kakšno pest? Raje pazi, da ti ne bo skrinja po štenglah padla... IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Kakšno pest? Raje pazi, da ti ne bo skrinja po štenglah padla... Miska ....če bo vsaj pol tako dober, kot je bil opis priprave z vsemi dodatki, se lahko vsi Albanci skrijejo
RE: SLAAAAADOLEEEED!!!! (domač) 12.7.2011 16:52:15
*miska.mcc*
ma joooooj! zdj pa se ne morem nič več spravit delat, k sam skrinjo čekiram kdaj bo ze!
RE: SLAAAAADOLEEEED!!!! (domač) 12.7.2011 16:52:43
*miska.mcc*
Pelin
RE: SLAAAAADOLEEEED!!!! (domač) 12.7.2011 16:55:04
sanasan
ej, punce hvala vam, ste me nasmejale do....lulanja ....in pregnale tugo na rr sosedje se sprašujejo, kaj se krohotam v tej vročini in to brez moža pa veliko uživanja v sladoledu
_____________________________ CARPE DIEM!
RE: SLAAAAADOLEEEED!!!! (domač) 12.7.2011 16:57:50
norge
IZVIRNO SPOROČILO: pelin Kakšno pest? Raje pazi, da ti ne bo skrinja po štenglah padla... IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Kakšno pest? Raje pazi, da ti ne bo skrinja po štenglah padla... Miska ....če bo vsaj pol tako dober, kot je bil opis priprave z vsemi dodatki, se lahko vsi Albanci skrijejo Ampak res, že zlo dolgo se nisem tako nasmejala
RE: SLAAAAADOLEEEED!!!! (domač) 12.7.2011 19:01:39
*miska.mcc*
tini mini kristalčki se delajo . v jagodnem. v bananinem pa ne.
RE: SLAAAAADOLEEEED!!!! (domač) 12.7.2011 19:24:11
ZARA
Potem pa zagon sladoljed skoz okno. Al pa ga šipcu predaj za pol cene. Aziziju.
RE: SLAAAAADOLEEEED!!!! (domač) 12.7.2011 19:45:48
*miska.mcc*
si nora???? 8 jajc (4+4) sem uničla..... pojedl bojo , pa ce je konc sveta! pr nas se nč stran ne meče!
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
Ščetkanje zob.Admin Kdaj ste svojim otrokom začeli umivati zobe?