Luna* -> RE: konzilij julij in avgust 2011 (15.9.2011 8:13:39)
|
RedSonja jaz nisem rekla, da bo konzilij 15.9. Jaz sem samo na primeru ponazorila, če bi mi katera od punc vedela povedati, kakšen način dela ima konzilij (dela 2h ali obravnava vse prošnje prejete do tistega dne, pa tudi če to pomeni 8h dela). Pa očitno nobena ne ve... Mislim pa da je Ribica77 napisala, da naj bi bil okoli 20.9. in tiste, ki jih bodo obravnavali naj bi dokumentacijo prejele do konca meseca. Anonimna jaz sem tudi napotnico dobila šele, ko sem prišla na "posvet" za hormone. Ker jo je sestra zadržala - dr. je rekla, da mi da napotnico za postopek in ostale (kri za hormone in spolno prenosljive bolezni), da mi ni treba več nazaj hodit, ker bodo s poliklinike poslali rezultate krvi kar k njim. Pa je sestra vse to zadržala in sem mogla priri na "branje izvidov". U bistvo je, če je vse ok, to "kradenje časa dr.", ker bi lahko poklicali le tiste, s katerimi ne bi bilo vse ok in bi tako meli za redne posvete več časa, ne pa da te vedno tako hitro opravijo... Kokrkoli, upam, da vse čimprej dočakamo pošto in potem postopek. Pa naj bo le ta za vse uspešen [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|