Vilma -> RE: Alergije- na trave, drevesa, .... (11.7.2011 14:08:28)
|
Moj sine ima tudi potrjeno alergijo na brezo, lesko, trave in pleveli Star je štiri leta in pol. Trenutno jemlje kapljice Opatanol, v najhujšem obdoboju (april, maj), pa je jemal še Claritine in Nasonex. Alegrija se mu najbolj kaže na očeh, v obliki pordelosti in močnega srbenja. Ko je najhuje, oči tudi močno otečejo, dvakrat gnojno tako da je jemal Tobrex mazilo dvakrat po 9 dni. Letos ima te alergije prvič. Tudi mene zanima, če z leti kaj izveni in koliko let je alegrija pri drugih trajala. Kekso zanima me, kako to, da so hčero zdravili za alegrijo na oreščke, svinjino in rž, če ima potrjeno alergijo na cvetni prah? Kaj to pomeni, da je zdaj manj alegrična tudi na travo in lesko po opravljeni terapiji za oreščki, svinjino, rž? Jaz se ne morem odločiti za bioresnonanco, mi ne gre skupaj, kako da zdravniki odkrijejo par alergij, na bioresonanci pa vsaj 20. Sem pred kratkim videla izvid enega fantka, seznam je vseboval 25 alergenov (najbolj me je od vsega presenetila zelena solata [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]), zdravniki pa so mu ugotovili le alergijo na hišni prah. Ne vem, ko bom fajn obupana, ga bom peljala tudi na bioresnonanco. Verjetno.
|
|
|
|