Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.7.2011 22:18:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,te veš,kak je meni blo fajn 1x tedensko z tovornjakom tja vozit(do Zg.Velke). ne hecaj, tja gor si vozla?????...pa še s tovornjakom?? jap,vsako sredo,OŠ sl.vrh,pa zg.velka pa tuš franšize. bog ti žegnaj...
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.7.2011 22:19:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ti si šele prava.Ja,levo je treba it,je tak tabla za A tudi. ja midva pa lepo desno ZA zg, veljko ...1 uro smo nucali do tja..te veš drugače pa ja..točno 30 minut je vožnje po stari cesti Ja,te pa ste se fajn kresnili. Tam greš mimo,ravno no,do konca,v tistem križišču pa potem levo.Sem ti rekla,da je tolko.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.7.2011 22:20:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,te veš,kak je meni blo fajn 1x tedensko z tovornjakom tja vozit(do Zg.Velke). ne hecaj, tja gor si vozla?????...pa še s tovornjakom?? jap,vsako sredo,OŠ sl.vrh,pa zg.velka pa tuš franšize. bog ti žegnaj... Pa to še je tak luksuz,kam vse sem vozla.Te kap trofi.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.7.2011 22:21:07
|
|
|
|
botrca
|
Midva z malim sva se šla na otok kopat in je bilo super...mali užival, jaz pa tudi. Ni tako vroče, kot doma...pa je bilo 35°C . Sem pa srečala Leo od matcar
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.7.2011 22:22:28
|
|
|
|
ly117
|
Evo mene nazaj. Bil računalnik zaseden. Moj šel zdaj v pojstlo L pa gleda Mojstra Miha.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.7.2011 22:22:39
|
|
|
|
matcar
|
Joj,mene pa tak mehur boli,da bom znorela počasi.Ki še je ponedeljek,da lahko grem k dohtarci.Pa taki čudni vonj je,ne vem.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.7.2011 22:23:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,te veš,kak je meni blo fajn 1x tedensko z tovornjakom tja vozit(do Zg.Velke). ne hecaj, tja gor si vozla?????...pa še s tovornjakom?? jap,vsako sredo,OŠ sl.vrh,pa zg.velka pa tuš franšize. bog ti žegnaj... Pa to še je tak luksuz,kam vse sem vozla.Te kap trofi. moj tud dost v Sladki vrh vozi, ampak za njega so to čist normalne ceste
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.7.2011 22:23:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Midva z malim sva se šla na otok kopat in je bilo super...mali užival, jaz pa tudi. Ni tako vroče, kot doma...pa je bilo 35°C . Sem pa srečala Leo od matcar Eh,daj.Res? Sta se kaj pogovarjale?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.7.2011 22:23:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Midva z malim sva se šla na otok kopat in je bilo super...mali užival, jaz pa tudi. Ni tako vroče, kot doma...pa je bilo 35°C . a kar sama sta šla?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.7.2011 22:24:26
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,te veš,kak je meni blo fajn 1x tedensko z tovornjakom tja vozit(do Zg.Velke). ne hecaj, tja gor si vozla?????...pa še s tovornjakom?? jap,vsako sredo,OŠ sl.vrh,pa zg.velka pa tuš franšize. bog ti žegnaj... Pa to še je tak luksuz,kam vse sem vozla.Te kap trofi. moj tud dost v Sladki vrh vozi, ampak za njega so to čist normalne ceste Saj za mene so tudi.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.7.2011 22:25:08
|
|
|
|
ly117
|
Botraca kaka je pa voda.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.7.2011 22:25:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Joj,mene pa tak mehur boli,da bom znorela počasi.Ki še je ponedeljek,da lahko grem k dohtarci.Pa taki čudni vonj je,ne vem. ja idi raje..čimprej...
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.7.2011 22:25:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Botraca kaka je pa voda. To mene tudi zanima.Imam namreč 3 karte doma.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.7.2011 22:26:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Joj,mene pa tak mehur boli,da bom znorela počasi.Ki še je ponedeljek,da lahko grem k dohtarci.Pa taki čudni vonj je,ne vem. ja idi raje..čimprej... Ja,saj grem,samo še en dan čakat.Majke mi,če bom vzdržala.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.7.2011 22:28:28
|
|
|
|
arabela*
|
meni pa je čist mono naš Mariborski otok....so sploh kaj porihtali?...bazena še vedno samo dva?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.7.2011 22:29:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya meni pa je čist mono naš Mariborski otok....so sploh kaj porihtali?...bazena še vedno samo dva? 3 bazeni so vedno bli.Nekaj so rihtali ja.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.7.2011 22:30:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya meni pa je čist mono naš Mariborski otok....so sploh kaj porihtali?...bazena še vedno samo dva? 3 bazeni so vedno bli.Nekaj so rihtali ja. nista dva bila?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.7.2011 22:30:50
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya meni pa je čist mono naš Mariborski otok....so sploh kaj porihtali?...bazena še vedno samo dva? 3 bazeni so vedno bli.Nekaj so rihtali ja. nista dva bila? Ne,veliki,sredni-ko je tobogan in otroški.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.7.2011 22:33:22
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar cesta do tja pa katastrofa..ti ovinki......sem se držala v avtu, kot da sem na vertiljaku Do Cmureka lahko prideš tudi po avstrijski strani-se pelješ skozi Spielfeld,zaviješ desno proti Strassu in pičiš samo ravno do Cmureka-je bližje pa še cesta je bolj ravna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.7.2011 22:33:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya meni pa je čist mono naš Mariborski otok....so sploh kaj porihtali?...bazena še vedno samo dva? 3 bazeni so vedno bli.Nekaj so rihtali ja. nista dva bila? Ne,veliki,sredni-ko je tobogan in otroški. v tamu tudi trije? Tama tak ni več,ne? danes sem po dolgem času bila na kopališču...
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.7.2011 22:34:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar cesta do tja pa katastrofa..ti ovinki......sem se držala v avtu, kot da sem na vertiljaku Do Cmureka lahko prideš tudi po avstrijski strani-se pelješ skozi Spielfeld,zaviješ desno proti Strassu in pičiš samo ravno do Cmureka-je bližje pa še cesta je bolj ravna res???...si mi zdaj dan polepšala.....
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.7.2011 22:35:09
|
|
|
|
ly117
|
O sami, kako?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.7.2011 22:36:23
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar cesta do tja pa katastrofa..ti ovinki......sem se držala v avtu, kot da sem na vertiljaku Do Cmureka lahko prideš tudi po avstrijski strani-se pelješ skozi Spielfeld,zaviješ desno proti Strassu in pičiš samo ravno do Cmureka-je bližje pa še cesta je bolj ravna res???...si mi zdaj dan polepšala..... Malenkost Aja....pa dober večer in obenem še Lahko noč.......je zadnji čas,da našo počitniško mularijo spat spravim-in sebe seveda tudi...je bil naporen dan.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.7.2011 22:37:22
|
|
|
|
arabela*
|
sami..ampak se verjetno vienieta rabi za tisto cesto, ne?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.7.2011 22:38:03
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 O sami, kako? Dopoldan delala (beri:hujšala v savni),popoldan prala cote,obešala in čepela v globoki senci s knjigo v roki-baterije prazne
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?