Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.7.2011 9:26:20
|
|
|
|
ly117
|
Kavo spila, zdaj je pa čas za delo. Bambi .
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.7.2011 12:08:52
|
|
|
|
ly117
|
POMANJKLJIVA NAPOVED Peter je iz davčne uprave prejel vrnjeno davčno napoved s pripisom: "Pogrešamo prihodke vaše žene!" Peter je odgovoril: "Jaz tudi!" ________________________________________________________ POMOTA Petra so povabili v davčni urad. Tam mu je uslužbenka pojasnila: "Računalnik se je zmotil, zato se vam iskreno opravičujemo. Dobili boste vrnjenih 3.000 eura preveč plačane dohodnine." "Kje je?" je vprašal Peter nejeverno in pogledal okoli sebe. "Kdo?" "Skrita kamera,vendar!" ________________________________________________________ PREVEČ SPLOŠNO Davčni uradnik reče davčnemu zavezancu: "Dragi gospod, Ni dovolj, da med stroške napišete "astronomski" in med prihodke "Ni omembe vredno". Napisati morate točne zneske!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.7.2011 12:30:57
|
|
|
|
katy83
|
dan punce. Kako kaj na to deževno soboto? Ravnokar je dragi odšel v službo, midva sama, za kosilo bova špinačo + pire, malo bova pospravljala, malo razmetavala . Včeraj sem bila na nekih predavanjih na katere me je Zavod za zaposlovanje poslal (12 predavanj morat dat skozi = 5 dni). Sem mislila, da bo bedno, pa je bilo prav fajn, smo se toliko presmejali. Popoldan pa sva s tamalim in mojo mamo šla v Mursko Soboto k mojmu dedeku v bolnico...je že boljši, operacija kolka je uspela, tak da sem kar vesela in T nas je takooo presenetil, se je stiskal k pradedeku, ga božal in lupčkal...sem kr videla dedeja kak je solze zadrževal. aja, moram še malo pojamrat ... počutim se kot kakšna stara baba , skratka zdaj so me pa še ledvice začele zabavat ...saj s tem že imam od nekdaj težave, ampak letos pa je res vse na kupu. Se vidi, da sem že skoraj 2 leti doma...to se pri meni full pozna aja, ščitnica je ok, vsaj na krvi ni nič pokazalo no, evo, to je to...lep vikend vsem
< Sporočilo je popravil katy83 -- 23.7.2011 12:33:18 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.7.2011 12:36:40
|
|
|
|
katy83
|
botrca, hvala za slikice Saraya, javi se kaj Matcar, ne vem če ti je Lea včeraj rekla, da me je vidla v EP...sem imela ravno 20 minut pauze med predavanji, pa sem malo v Zaro zavila Bambi zaradi neprespane noči Ly, če me no bo na RR več do ponedeljka ...uživajte na dopustu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.7.2011 12:37:25
|
|
|
|
katy83
|
ha, ha Ly, dobri so
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.7.2011 12:51:26
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Spali fenomenalno do 7-h(Teo je sicer 2x jedel ponoči),potem smo spili kafe,pa laufala sem v štacuno po kruh in kafe,sem še gov.kosti za juho kupla,pa sem jih prej nazaj nosla,ker so smrdele tak hudo .Skuhala sem pa juho z kroglicami,pa rižoto in zeleno solato.Saš že spi,Teo tudi,Maks in Lea pa zdaj jeta.Pol pa malo počitka.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.7.2011 12:52:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar, ne vem če ti je Lea včeraj rekla, da me je vidla v EP...sem imela ravno 20 minut pauze med predavanji, pa sem malo v Zaro zavila Ja,mi je rekla,smo mislila,da boš priletela na kafe. kaj to hodiš tam zadaj na predavanja za EP?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.7.2011 12:53:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ha, ha Ly, dobri so podpis
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.7.2011 15:12:10
|
|
|
|
ly117
|
Z L sma se malo prej vstala. Pojedla že lekadol, me glava boli. Bo pa potreba počasi spet migat. Me čaka posoda v kuhinji, cote v dnevni in kabinetu za peglat pa prazen kufer.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.7.2011 16:25:58
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar, ne vem če ti je Lea včeraj rekla, da me je vidla v EP...sem imela ravno 20 minut pauze med predavanji, pa sem malo v Zaro zavila Ja,mi je rekla,smo mislila,da boš priletela na kafe. kaj to hodiš tam zadaj na predavanja za EP? ma, če bi prišla na kafe, bi bila velika nevarnost, da ne bi šla nazaj na predavanja ja, tam za EP so predavanja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.7.2011 17:28:02
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 botrca, hvala za slikice malenkost
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.7.2011 19:56:43
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar ha, ha Ly, dobri so [/quote] podpis [/quote] pa še moj
< Sporočilo je popravil botrca -- 23.7.2011 19:57:42 >
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.7.2011 20:04:12
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.7.2011 20:21:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar, ne vem če ti je Lea včeraj rekla, da me je vidla v EP...sem imela ravno 20 minut pauze med predavanji, pa sem malo v Zaro zavila Ja,mi je rekla,smo mislila,da boš priletela na kafe. kaj to hodiš tam zadaj na predavanja za EP? ma, če bi prišla na kafe, bi bila velika nevarnost, da ne bi šla nazaj na predavanja ja, tam za EP so predavanja to se je moj tudi prijavo,da bo hodo.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.7.2011 20:25:08
|
|
|
|
matcar
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.7.2011 20:48:39
|
|
|
|
katy83
|
čer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.7.2011 20:50:45
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar, ne vem če ti je Lea včeraj rekla, da me je vidla v EP...sem imela ravno 20 minut pauze med predavanji, pa sem malo v Zaro zavila Ja,mi je rekla,smo mislila,da boš priletela na kafe. kaj to hodiš tam zadaj na predavanja za EP? ma, če bi prišla na kafe, bi bila velika nevarnost, da ne bi šla nazaj na predavanja ja, tam za EP so predavanja to se je moj tudi prijavo,da bo hodo. ja no, saj neke izbire tako ni imel Jaz sem mogla podpisat, da bom v roku 3 mesecev to naredila, drugače me izbrišejo iz Zavoda...sem bila najprej jezna, ampak zdaj pa vidim da je fajn...včeraj je bila debata o konfliktih nasplošno in mi je bilo super (no, ampak jaz sem glede predavanj tak čudna, meni so vedno bila predavanja fajn)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.7.2011 20:53:23
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar, ne vem če ti je Lea včeraj rekla, da me je vidla v EP...sem imela ravno 20 minut pauze med predavanji, pa sem malo v Zaro zavila Ja,mi je rekla,smo mislila,da boš priletela na kafe. kaj to hodiš tam zadaj na predavanja za EP? ma, če bi prišla na kafe, bi bila velika nevarnost, da ne bi šla nazaj na predavanja ja, tam za EP so predavanja to se je moj tudi prijavo,da bo hodo. ni se on prijavo, ti si ga
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.7.2011 21:02:29
|
|
|
|
bambixxx
|
aja, dober večer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.7.2011 21:03:32
|
|
|
|
bambixxx
|
v ponedeljek kava v Astoriji 10.30h? mi2 imava FT ob 12.30h.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.7.2011 21:09:13
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx v ponedeljek kava v Astoriji 10.30h? mogoče
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.7.2011 21:10:28
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx v ponedeljek kava v Astoriji 10.30h? mi2 imava FT ob 12.30h. težka bo...moram dat ta predavanja skozi, da se jih rešim pred morjem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.7.2011 21:28:20
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx v ponedeljek kava v Astoriji 10.30h? mi2 imava FT ob 12.30h. težka bo...moram dat ta predavanja skozi, da se jih rešim pred morjem kakšna maš ta predavanja...v zvezi s čem?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.7.2011 21:32:04
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx v ponedeljek kava v Astoriji 10.30h? mi2 imava FT ob 12.30h. težka bo...moram dat ta predavanja skozi, da se jih rešim pred morjem kakšna maš ta predavanja...v zvezi s čem? včeraj smo imeli 1.predavanje o tem kako potekajo razgovori, kako se je najbolje predstaviti delodajalcu, 2.predavanje pa o vlogah v teamu in o reševanju konfliktov Skratka pač o službah, o tem kako priti do službe, kaj je služba... Ampak je vse tak sproščeno, in predavatelj vse tak na easy razloži, skozi življenjske situacije...ni neke teorije, če veš kaj hočem povedat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.7.2011 21:34:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar, ne vem če ti je Lea včeraj rekla, da me je vidla v EP...sem imela ravno 20 minut pauze med predavanji, pa sem malo v Zaro zavila Ja,mi je rekla,smo mislila,da boš priletela na kafe. kaj to hodiš tam zadaj na predavanja za EP? ma, če bi prišla na kafe, bi bila velika nevarnost, da ne bi šla nazaj na predavanja ja, tam za EP so predavanja to se je moj tudi prijavo,da bo hodo. ja no, saj neke izbire tako ni imel Jaz sem mogla podpisat, da bom v roku 3 mesecev to naredila, drugače me izbrišejo iz Zavoda...sem bila najprej jezna, ampak zdaj pa vidim da je fajn...včeraj je bila debata o konfliktih nasplošno in mi je bilo super (no, ampak jaz sem glede predavanj tak čudna, meni so vedno bila predavanja fajn) Ja,saj moj tudi.Samo on je dobil na izbiro,ni mu blo mus hodit.Sem kr jaz rekla,da bo hodo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.