Arwenko -> RE: Mariborčanke,21.del (21.7.2011 22:37:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar Gledam tv.meni je za ju3 vseeno,kje pa kdaj.Če bo dež,me ne bo,drugače ap pridem. če hočeš te lahko pridem iskat v primeru dežja. Meni je tudi vseeno kje se dobimo. Ne,saj ni treba,imam avto.Sem pa študirala zdaj.Tak bi mogla v EP v Mullerja.Kaj pa če se tam zmenimo,če bi deževalo? Kaj pa če se sploh tam dobimo...saj lahko zunaj sedimo. Jaz sem itak imela namen tam parkirat, nimam keša za v mestu plačevat. Imajo pa zunaj stole tu pri Cafeteriji, pa na oni strani pri McDonalsu. Itak smo samo bambi, ti in jaz trenutno. Razen če se bo še katera javila... Ja,super,se strinjam.[sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] Torej EP ob 10.30.Lahko smo kr pri kafetariji zmenjene.Ali? Jaz bom malo kasneje mogoče, se bom pa potrudila, da mi uspe. Pol pa tam nekje pri Cafeteriji. Aja, če pride do kakšne spremembe pa prosim sms, ker zjutraj ne bom uspela na računalnik več. Nočko.
|
|
|
|