|
RE: Mariborčanke,21.del 9.7.2011 22:15:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer Vsi zaspali, jaz pa dežuram ,da bo ognjemet, da naštimam ventilator in klimo, da se ne bo tako slišalo Bili na kopališču, v Cmureku, bilo super, sem bila presenečena, kaj ponujajo za smešno ceno..Male uživale 100na uro, le jaz in moj niti sekunde za relax, ker je M taki živec, ko vodo vidi, da je joj...Ona edina taka mičkena tam brez rokavčkov(jih sploh nima, niti šlaufeka) ...norela in skakala v bazene , se po toboganu spuščala...še v velikem bazenu je not skakala...seveda sem jo malo prijela....Komaj smo ju domov spravili Potem smo se še tam nekaj časa pri kopališču v parku igrali, imajo svetovno....full lepa narava zraven... Matcar cesta do tja pa katastrofa..ti ovinki......sem se držala v avtu, kot da sem na vertiljaku super za uživanje.Ja,cesta pa je bolj tak,samo druge poti jaz ne poznam,na žalost! Ja,te veš,kak je meni blo fajn 1x tedensko z tovornjakom tja vozit(do Zg.Velke). stara...smo se še zavozli...mi frajeri lepo na zgornjo velko..in vse skozi, da smo v spodnji pripli ven....in že tabla sveti jurij ..potem skapirama, da si napisala da pri tabli treba levo zavit ...še te poklicat ne bi mogla, ker gsm-ma nisem imela.. Ti si šele prava.Ja,levo je treba it,je tak tabla za A tudi.
|