Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 15.7.2011 21:43:26
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Čer. Meni pa je dolgcajt, saj ne morem verjet meni tudi
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 15.7.2011 21:48:05
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Meni pa je dolgcajt, saj ne morem verjet meni tudi meni tudi
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 15.7.2011 21:49:22
|
|
|
|
botrca
|
Če pa na tv-ju kot ponavadi nič pametnega
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 15.7.2011 21:59:00
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa pičim spat zdaj,ne morem več gledat. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 15.7.2011 22:02:21
|
|
|
|
Arwenko
|
Meni pa še ni za spat, sma popoldne skoraj 2 uri spale s tamalo skupaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 15.7.2011 22:21:10
|
|
|
|
botrca
|
Jaz tudi grem spat...nočko
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 15.7.2011 22:26:03
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 15.7.2011 23:07:40
|
|
|
|
ly117
|
Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.7.2011 7:05:37
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.7.2011 7:09:17
|
|
|
|
matcar
|
Spala super,do zdaj. Teo tudi že 2-go noč lepo spal,pa kapljice mu ful pomagajo in ga skoraj nič ne zvija. Pa ta nova flaška,ki sem mu jo včeraj kupla,mu tudi pomaga.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.7.2011 8:24:27
|
|
|
|
botrca
|
Jutro , jaz pri kavi, Jan gleda risanke na popu, moj pa še spi.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.7.2011 10:25:11
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! L se zbudil malo pored 7-mo. Jaz sem pa pol dremala do pol9. I in L pa sta se cca. pol ure prej vstala. Kavo sem že tudi spila, suho perilo pobrala in dala novo rudno prat.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.7.2011 14:14:03
|
|
|
|
suziflo
|
pozdravljene...mi smo že tudi pokonci..mala zmeraj pridno spi. kdaj se naslednji dobite, bi prišla zraven...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.7.2011 14:50:30
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Bili pri tašči dopoldan,pa pri mesarju,pa v štacuni.Pol pičli domov skuhat na brzake.Mali so šli spat,jaz pa meso porihtat za skrinjo.Zdaj pa ne delam nič,mi ni.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.7.2011 14:53:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: suziflo pozdravljene...mi smo že tudi pokonci..mala zmeraj pridno spi. kdaj se naslednji dobite, bi prišla zraven... Pozdravljena! Ti kr pridi.Samo še se nismo zdaj nič menle,kdaj se dobimo.Po moje en dan v naslednjem tednu.Meni bi pasalo v sredo al pa petek.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.7.2011 16:31:44
|
|
|
|
katy83
|
dan punce. Timotej ima danes očitno dan za lenarjenje...spali smo do pol 10 (ob 6.30 se je zbudil, ker mu je plenica premočla -- je včeraj full spil in je bila res polnaaaaa), no on 13.30 pa je spet zaspal pa do 16. Se mi zdi, da nisva še nič pametnega naredila, pa bo že konec dneva. No, zdaj greva na sprehod malo s triciklom. Upam samo, da bo zvečer kolikor toliko hitro zaspal (do kakih 22- vsaj), da bom lahko peglala. Jutri pa je ati doma, pa gremo s kolesi malo naokoli, pa ati je sladoled obljubljal.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.7.2011 16:32:59
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: suziflo pozdravljene...mi smo že tudi pokonci..mala zmeraj pridno spi. kdaj se naslednji dobite, bi prišla zraven... Pozdravljena! Ti kr pridi.Samo še se nismo zdaj nič menle,kdaj se dobimo.Po moje en dan v naslednjem tednu.Meni bi pasalo v sredo al pa petek. Suziflo, dobrodošla Midve se itak poznava
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.7.2011 16:35:16
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Skratka... niti ena mi ni mogla javit, da ste šle, jaz pa ko budalo laufam nazaj v Astorjo, pa še s polno vrečo oblačil za taso..Vsaj sms bi mi kera poslala, če ste rekle da boste tam ej, Saraya, jaz sem bila full šokirana, ko sem te samo tam vidla Ampak sva s kolegico imele še neke plane in se ti nisva mogli pridružit.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.7.2011 19:15:04
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: suziflo pozdravljene...mi smo že tudi pokonci..mala zmeraj pridno spi. kdaj se naslednji dobite, bi prišla zraven... Pozdravljena! Ti kr pridi.Samo še se nismo zdaj nič menle,kdaj se dobimo.Po moje en dan v naslednjem tednu.Meni bi pasalo v sredo al pa petek. Pozdravljene! Mi prišli domov iz vikenda; smo papcali ful dobre ribice danes . Drugače pa perem, čakam da se knedlček zbudi in gre jest, pol pa je vse odvisno od njega. Al bo zaspal al se pa boma nosla spet zaradi krčev. Matcar prideš v petek v Mestni park popoldan?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.7.2011 19:31:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: suziflo pozdravljene...mi smo že tudi pokonci..mala zmeraj pridno spi. kdaj se naslednji dobite, bi prišla zraven... Pozdravljena! Ti kr pridi.Samo še se nismo zdaj nič menle,kdaj se dobimo.Po moje en dan v naslednjem tednu.Meni bi pasalo v sredo al pa petek. Pozdravljene! Mi prišli domov iz vikenda; smo papcali ful dobre ribice danes . Drugače pa perem, čakam da se knedlček zbudi in gre jest, pol pa je vse odvisno od njega. Al bo zaspal al se pa boma nosla spet zaradi krčev. Matcar prideš v petek v Mestni park popoldan? Ja,bi šlo,če bo vreme.Samo bom kompletna z gardo.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.7.2011 19:39:49
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: suziflo pozdravljene...mi smo že tudi pokonci..mala zmeraj pridno spi. kdaj se naslednji dobite, bi prišla zraven... Pozdravljena! Ti kr pridi.Samo še se nismo zdaj nič menle,kdaj se dobimo.Po moje en dan v naslednjem tednu.Meni bi pasalo v sredo al pa petek. Pozdravljene! Mi prišli domov iz vikenda; smo papcali ful dobre ribice danes . Drugače pa perem, čakam da se knedlček zbudi in gre jest, pol pa je vse odvisno od njega. Al bo zaspal al se pa boma nosla spet zaradi krčev. Matcar prideš v petek v Mestni park popoldan? Ja,bi šlo,če bo vreme.Samo bom kompletna z gardo. Sej se bomo zmenli z onim tam zgoraj za vreme , sicer pa nas bo itak en kup, tak da bo kar zanimivo in pestro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.7.2011 19:44:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: suziflo pozdravljene...mi smo že tudi pokonci..mala zmeraj pridno spi. kdaj se naslednji dobite, bi prišla zraven... Pozdravljena! Ti kr pridi.Samo še se nismo zdaj nič menle,kdaj se dobimo.Po moje en dan v naslednjem tednu.Meni bi pasalo v sredo al pa petek. Pozdravljene! Mi prišli domov iz vikenda; smo papcali ful dobre ribice danes . Drugače pa perem, čakam da se knedlček zbudi in gre jest, pol pa je vse odvisno od njega. Al bo zaspal al se pa boma nosla spet zaradi krčev. Matcar prideš v petek v Mestni park popoldan? Ja,bi šlo,če bo vreme.Samo bom kompletna z gardo. Sej se bomo zmenli z onim tam zgoraj za vreme , sicer pa nas bo itak en kup, tak da bo kar zanimivo in pestro super!Ob kolkih pa?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.7.2011 19:45:52
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: suziflo pozdravljene...mi smo že tudi pokonci..mala zmeraj pridno spi. kdaj se naslednji dobite, bi prišla zraven... Pozdravljena! Ti kr pridi.Samo še se nismo zdaj nič menle,kdaj se dobimo.Po moje en dan v naslednjem tednu.Meni bi pasalo v sredo al pa petek. Pozdravljene! Mi prišli domov iz vikenda; smo papcali ful dobre ribice danes . Drugače pa perem, čakam da se knedlček zbudi in gre jest, pol pa je vse odvisno od njega. Al bo zaspal al se pa boma nosla spet zaradi krčev. Matcar prideš v petek v Mestni park popoldan? Ja,bi šlo,če bo vreme.Samo bom kompletna z gardo. Sej se bomo zmenli z onim tam zgoraj za vreme , sicer pa nas bo itak en kup, tak da bo kar zanimivo in pestro super!Ob kolkih pa? Ob 16h smo zmenjene, tam na oni strani ko so študentski domovi. Je na FB junijke
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.7.2011 19:48:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: suziflo pozdravljene...mi smo že tudi pokonci..mala zmeraj pridno spi. kdaj se naslednji dobite, bi prišla zraven... Pozdravljena! Ti kr pridi.Samo še se nismo zdaj nič menle,kdaj se dobimo.Po moje en dan v naslednjem tednu.Meni bi pasalo v sredo al pa petek. Pozdravljene! Mi prišli domov iz vikenda; smo papcali ful dobre ribice danes . Drugače pa perem, čakam da se knedlček zbudi in gre jest, pol pa je vse odvisno od njega. Al bo zaspal al se pa boma nosla spet zaradi krčev. Matcar prideš v petek v Mestni park popoldan? Ja,bi šlo,če bo vreme.Samo bom kompletna z gardo. Sej se bomo zmenli z onim tam zgoraj za vreme , sicer pa nas bo itak en kup, tak da bo kar zanimivo in pestro super!Ob kolkih pa? Ob 16h smo zmenjene, tam na oni strani ko so študentski domovi. Je na FB junijke Res????Nisem vidla.Pridem ja,itak.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 16.7.2011 19:50:05
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: suziflo pozdravljene...mi smo že tudi pokonci..mala zmeraj pridno spi. kdaj se naslednji dobite, bi prišla zraven... Pozdravljena! Ti kr pridi.Samo še se nismo zdaj nič menle,kdaj se dobimo.Po moje en dan v naslednjem tednu.Meni bi pasalo v sredo al pa petek. Pozdravljene! Mi prišli domov iz vikenda; smo papcali ful dobre ribice danes . Drugače pa perem, čakam da se knedlček zbudi in gre jest, pol pa je vse odvisno od njega. Al bo zaspal al se pa boma nosla spet zaradi krčev. Matcar prideš v petek v Mestni park popoldan? Ja,bi šlo,če bo vreme.Samo bom kompletna z gardo. Sej se bomo zmenli z onim tam zgoraj za vreme , sicer pa nas bo itak en kup, tak da bo kar zanimivo in pestro super!Ob kolkih pa? Ob 16h smo zmenjene, tam na oni strani ko so študentski domovi. Je na FB junijke Res????Nisem vidla.Pridem ja,itak. Ja, full nas bo, počekiraj če boš našla
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......