|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,21.del
14.7.2011 16:26:49   
botrca
Matcar lahko ga pa doma če imaš mali bazenček malo namakaš, da vidiš reakcijo... user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 526
14.7.2011 16:27:14   
botrca
Ly117 imaš zs user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 527
14.7.2011 16:29:56   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Matcar jaz tako malega ne bi peljala...meni je še premajhen...no to je moje mnenje user posted image .

jaz tudi ne...no, tja bi ga valda vzela...saj je vseeno al je doma zunaj ali pa tam...kopala pa ga še ne bi...sploh pa ne na Otoku (moje mnenje)

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 528
14.7.2011 16:42:26   
arabela*
nakaj cotik imam ..če katera rabi, so pa za punčko vse razen prvi body...

Body(belo moder brez rokavov) do 2,5 let
tunika(belo roza kratek rokav, kapuca) 80 št
tunika (belo roza modra, dolg rokav, kapuca) 80 št
roza puli( za doma) do 2,5 let
trenirka (bela z roza napisom ) zgornji del plišasta s kapuco 80 št(H&M)

ostalo je še v pranju, če kera želi naj javiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 529
14.7.2011 18:11:58   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

punce eno vprašanje?
Torej, jutri imam čas, tako da bi prišla na kafeuser posted image , ampak bi še kolegici rekla, ko ima 4 mesece staro punčko. Lahko? user posted image

Ja,itak.user posted image user posted image user posted image Pridita obe.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 530
14.7.2011 18:13:32   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Matcar jaz tako malega ne bi peljala...meni je še premajhen...no to je moje mnenje user posted image .

Zakaj pa ne?Kak pa so te na morju z takimi malimi?user posted image

glej, odločla se boš itak sama...user posted image ...meni tista voda ni glih fajn za takega malega pikeca, pa ne vem če ni premali za fredov obroč...no boš sama vidla kaj in kako. Je pa razlika med morjem in bazenom.

Eh,jaz sem te razumela,da ga sploh ne bi na bazen peljala,ne kopat.Mene je bolj za vodo zanimalo.user posted image Ne,saj od 8 tednov naprej priporočajo P za kopanje.Bom pa ga samo malo namočla,če bo sploh pustil.saš vem,da ni,se je drl ko šoja.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 531
14.7.2011 18:15:13   
matcar

Matcar lahko ga pa doma če imaš mali bazenček malo namakaš, da vidiš reakcijo... user posted image

Ja,saj doma se vsak dan kopama,voda pa nima več kot 36 stopinj in ful uživa.Sicer je ta na otoku 30 stopinj.Bom vidla,drugače pa boma v senčki,pa malo ga bom z krpico brisala mokro,da mu ne bo prevroče.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 532
14.7.2011 19:17:23   
botrca

Eh,jaz sem te razumela,da ga sploh ne bi na bazen peljala,ne kopat.Mene je bolj za vodo zanimalo.user posted image Ne,saj od 8 tednov naprej priporočajo P za kopanje.Bom pa ga samo malo namočla,če bo sploh pustil.saš vem,da ni,se je drl ko šoja.

ma peljala bi ga...ampak kopala ga pa ne bi, ker na otoku če sem iskrena, ni glih voda za primer oz. tisti mali za najmlajše...sem se v soboto in nedeljo prepričala user posted image . No, si pa že rekla, da probala boš pa boš vidla če mu bo sploh všeč. 

< Sporočilo je popravil botrca -- 14.7.2011 19:18:07 >

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 533
14.7.2011 19:20:06   
botrca

Ja,saj doma se vsak dan kopama,voda pa nima več kot 36 stopinj in ful uživa.Sicer je ta na otoku 30 stopinj.Bom vidla,drugače pa boma v senčki,pa malo ga bom z krpico brisala mokro,da mu ne bo prevroče.

jaaaaa  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 534
14.7.2011 19:23:01   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ni št. gor...včasih je odvisno od modela

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 535
14.7.2011 19:24:43   
botrca
Pri nas je bilo malo dežja...pa nič ohladilo...se mi zdi da je še bolj soparno...user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 536
14.7.2011 19:52:49   
arabela*
dežek...kak pašeeeeeeeeeeeee.........

smo bile vmes med prvim in tem dežjem zunaj pred blokom sta malo norele......

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 537
14.7.2011 19:54:30   
arabela*

Pri nas je bilo malo dežja...pa nič ohladilo...se mi zdi da je še bolj soparno...user posted image

eh seveda je ohladilo...........................user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 538
14.7.2011 19:56:20   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ni št. gor...včasih je odvisno od modela

ne vidi se...naša je do pol leta nazaj nosila....zato sem tud napisala tak...neka bolj mala cifra je..ampak zelo raztegljiv modeluser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 539
14.7.2011 19:57:26   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

punce eno vprašanje?
Torej, jutri imam čas, tako da bi prišla na kafeuser posted image , ampak bi še kolegici rekla, ko ima 4 mesece staro punčko. Lahko? user posted image

Ja,itak.user posted image user posted image user posted image Pridita obe.user posted image

kake imaš..itak da lahkouser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 540
14.7.2011 19:59:10   
arabela*
uuu kak se čuti zrak.....noroooooooooooooooooooouser posted image

grem pospravljat..imamo kot bi bomba vsekala..igrače vsepovsodta naša M .....nima miru ni sekundo, danes mi je letela iz tobogana malo manjkalo,bi direkt na glavi na betonu pristala...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 541
14.7.2011 20:57:33   
matcar
Evo,mi jih je ratalo slikat.

user posted image

user posted image

user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 542
14.7.2011 20:58:10   
matcar
Aja,pa ČER!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 543
14.7.2011 21:08:57   
karmen7
Joooojjj kak so lepi tvoji mali matcar user posted image  user posted image  user posted image

Midva sma pa Jureta kopala pa se je spet drl kot jesihar, dobesedno kot da ga iz kože dajema user posted image Zdaj pa malo počekiram, pa grem jest pa spat. Čisto sem adijo. Aja jutri je nek dež napovedan...

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 544
14.7.2011 21:10:57   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Joooojjj kak so lepi tvoji mali matcar user posted image  user posted image  user posted image

Midva sma pa Jureta kopala pa se je spet drl kot jesihar, dobesedno kot da ga iz kože dajema user posted image Zdaj pa malo počekiram, pa grem jest pa spat. Čisto sem adijo. Aja jutri je nek dež napovedan...

Hvala!user posted image Ja,baje bi naj bil.Bomo vidli.Glede kopanja...Kaj pa če mu je voda pretopla?Jaz Teu naredim na 36 stopinj,pa je celi nori.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 545
14.7.2011 21:11:49   
Arwenko

čer user posted image

matcar jaz sem našo peljala tako malo na kopanje, pa ni bilo nobenega problema, mogoče je bila kak teden starejša od Tea, več pa ne. Probala sem pač kako bo vse skupaj in je bilo super, 2x sva se kopali. Fred-a pa, je šele od ene 3. ali 4. meseca.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 546
14.7.2011 21:18:07   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

čer user posted image

matcar jaz sem našo peljala tako malo na kopanje, pa ni bilo nobenega problema, mogoče je bila kak teden starejša od Tea, več pa ne. Probala sem pač kako bo vse skupaj in je bilo super, 2x sva se kopali. Fred-a pa, je šele od ene 3. ali 4. meseca.

Ja,saj sem brala malo po netu,vse prečekirala.Naš bo ju3 star 5 tednov.Za Freda še premali,ga od 3 mesecev naprej uporabljajo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 547
14.7.2011 21:55:25   
matcar
Kak pa se bomo zmenle,če bo dež ju3?user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 548
14.7.2011 21:57:24   
botrca
Čer,

otrok spi, jaz pa malo po netu skačem...še malo pa se mi bo zmešalo od iskanja apartmajev...no upam, da se do konca tedna odločiva in rezervirava da ne bova ostala na suhem user posted image .

Pri nas zoept dežuje in to konkretno...jutri me ne bo na kavo, grem na eno promocijo od prijateljice. Drugič. Pa glej da boš matcar zraven...ker mi pustiš, da cartam Tea...user posted image .

Aja pa avatar je prečudovit in komentar na fb-ju...user posted image ...pa daj povečat to sliko in v okvir...user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 549
14.7.2011 22:00:34   
matcar

Pa glej da boš matcar zraven...ker mi pustiš, da cartam Tea...user posted image .

Aja pa avatar je prečudovit in komentar na fb-ju...user posted image ...pa daj povečat to sliko in v okvir...user posted image

Ja,itak bom zraven.Hvala za komplimente.Moram jih še enkrat stisnit,ker mi je Saš telovado,sem komaj to fotko naredla.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......