matcar -> RE: Mariborčanke,21.del (13.10.2011 20:01:40)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Bljeh spet to vreme [sm=smiley13.gif] Matcar v petek ne grem na obalo, vseeno mi je malo too much, tak da bom raje doma. Hvala ti vseeno! Veš kaj pa me zanima; si ti kaj izvedela za vrečo? Ker grem drugače jutri v baby center je neka znižana baje. Pa grem pogledat. Ja,imam,sem se že zmenla,tak da dobiš.Ok te,bom pa sama šla,ni panike.[sm=smiley1.gif] Prideš domov grede na kavo, saj ti je po poti? Ja,bom vidla,kak bom s časom.Do 3-h moram bit v MB,da otroke v vrtcu poberem.Mi pa odkrito tudi ni sami za it.[sm=smiley13.gif] Odkrito povedano, glede na to kar si napisala, mislim da se ti ne splača dol hodit za tak kratek čas. Glede na gužvo na cesti boš rabila do KP več kot 2 uri pa pol, ker so vsepovsod gradbišča in se hočeš nočeš zadržiš in to pomeni, da moraš pol ob 12h štartat za nazaj in se pelješ dol za 2 uri! Drugo je, če si vsaj cel dan vzameš, ampak za 2 uri je pa škoda bencina in denarja... Ja,saj zato,če bi šle 2,je to pol stroškov,tak pa mi ne gre ven,finančno gledano![sm=smiley13.gif]
|
|
|
|