Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.10.2011 20:58:32
|
|
|
|
botrca
|
Gospodinje...čao
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.10.2011 20:59:49
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Imamo pol z vrtcem sprehod popoldanski v park, pa se bova pridružile skupini od Alex. mi imam v četrtek....orientacijski pohod...ampak ne gremo me zakaj pa ne greste? Sicer bo v četrtek slabo vreme...saj upam, da se naša vzgojiteljica ni zmotla, ker najprej je rekla v četrtek, pol pa v torek, jaz upam da je res jutri, če ne bova pač za šmink malo v MB.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.10.2011 20:59:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Mi tudi moram it v nabavo čevljev in to rabi nizke zaprte in neke gležnarje...pa gumi škornje...mislim . me imamo za zimo še od A...nekaj goratexovih...vse ostalo je trreba dokupit... gumijevke pa grem verjetno zdaj en dan v leclerk kupit...za obe
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.10.2011 21:01:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Imamo pol z vrtcem sprehod popoldanski v park, pa se bova pridružile skupini od Alex. mi imam v četrtek....orientacijski pohod...ampak ne gremo me zakaj pa ne greste? Sicer bo v četrtek slabo vreme...saj upam, da se naša vzgojiteljica ni zmotla, ker najprej je rekla v četrtek, pol pa v torek, jaz upam da je res jutri, če ne bova pač za šmink malo v MB. me bi potemtakem okol pol četrte prišle domov, se obrnile in lahko pšle nazaj v park...pa tema je hitro in mi ni za pešačit potem domov..moj pa dela, drugače bi tak šli
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.10.2011 21:11:10
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Končno!!!Ne morem verjet,da me je gor spustilo,pa post odprlo. Za vse bolančke roj ! Pri nas se je kr dogajalo čez vikend.Za ateja sem tak povedala,gre čez 1 uro v B na kontrolo.Saš je tudi že danes šel v vrtec.Tak,da je ok zdaj.Morama še samo uhice poštimat,pa se k logopedu naročit,pa bo.Ne vem,če sem kaj tukaj napisala.Sem dobila nekaj copatkov in čeveljčkov za Tea od svakinje.Mu ene takoj obujem,take ko se kot zoken obuvajo,in so mu prav.Št. pa je 17.Tak,da ima Teo nogico št. 17!Groza,kake fuse bojo toti moji pobi meli! U jebentiš tvoje dete bo big foot Jaz mu moram tudi it neke podložene copatke nabavit. Ja,te veš,kaj me še čaka.jaz sem jih ful dobila.Če hočeš,ti jih nekaj dam,ker vsega tak ne boma ponosla.Moram pogledat,kak so št.,pa ti javim.Če želiš,seveda!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.10.2011 21:12:47
|
|
|
|
bambixxx
|
matcar si vprašala Leo, če bo imela bularje?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.10.2011 21:13:19
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.10.2011 21:14:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx matcar si vprašala Leo, če bo imela bularje? Jao,pozabla.Ti ju3 javim.Al pa bom jih mela,da ne rabiš vstran metat.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.10.2011 21:16:12
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem se danes v omare od fantov spravla,vse prečekirala pri Saš-u,pri maksu pa še moram dokončat.Sem pa ugotovila,da Maks nima nobene pametne prehodne jakne,Saš pa je tudi bolj kot ne nagi.Zaj pa upam samo,da bom od Maksa lahko kaj ponucala. Pa ata je imel danes kontrolo v B,so mu UZ naredli,in je spet poln vode,direkt zaliva ga. Zaj pa mora čimprej z napotnico nazaj,da ga spunktirajo.
< Sporočilo je popravil matcar -- 10.10.2011 21:17:48 >
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.10.2011 21:20:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem se danes v omare od fantov spravla,vse prečekirala pri Saš-u,pri maksu pa še moram dokončat.Sem pa ugotovila,da Maks nima nobene pametne prehodne jakne,Saš pa je tudi bolj kot ne nagi.Zaj pa upam samo,da bom od Maksa lahko kaj ponucala. Pa ata je imel danes kontrolo v B,so mu UZ naredli,in je spet poln vode,direkt zaliva ga. Zaj pa mora čimprej z napotnico nazaj,da ga spunktirajo. jaz sem tud danes gledala, pa moram še A majčk nakupit in enobarvne debele nogavice. Danes sva ravno jeans minico kuple Aja pa m rabi bundo...debelo, ker plašč ima....pa za zdaj tudi...sem ji zadnjič hotela nikice(teniske) v Hervisu kupit, pa me je moj zadnji trenutek prepričal, da se ne splača, ker bo tak sneg počasi
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.10.2011 21:21:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ata je imel danes kontrolo v B,so mu UZ naredli,in je spet poln vode,direkt zaliva ga. Zaj pa mora čimprej z napotnico nazaj,da ga spunktirajo. ojoj....
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.10.2011 21:23:11
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem se danes v omare od fantov spravla,vse prečekirala pri Saš-u,pri maksu pa še moram dokončat.Sem pa ugotovila,da Maks nima nobene pametne prehodne jakne,Saš pa je tudi bolj kot ne nagi.Zaj pa upam samo,da bom od Maksa lahko kaj ponucala. Pa ata je imel danes kontrolo v B,so mu UZ naredli,in je spet poln vode,direkt zaliva ga. Zaj pa mora čimprej z napotnico nazaj,da ga spunktirajo. Haha, včeraj sem jaz tudi to delala in ugotovila, da skoraj nič ne rabim, hvala bogu. Mogoče bom kak body še vzela, tak za spodaj. Smejim se pa, ker je očitno res bil tak vikend, ko smo se vsi k temu spravli.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.10.2011 21:23:13
|
|
|
|
arabela*
|
skleroza...gospodinje.....
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.10.2011 21:24:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ata je imel danes kontrolo v B,so mu UZ naredli,in je spet poln vode,direkt zaliva ga. Zaj pa mora čimprej z napotnico nazaj,da ga spunktirajo. ojoj.... Pa ja,če je bik,dobesedno trmast tak.Bi v soboto noter ostal,pa bi ga do danes že poštimali,v četrtek bi že bil na OP posegu žolčnika.Tak pa si samo podaljšuje vse skupaj,pa trpi brezveze.Eh.....
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.10.2011 21:25:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem se danes v omare od fantov spravla,vse prečekirala pri Saš-u,pri maksu pa še moram dokončat.Sem pa ugotovila,da Maks nima nobene pametne prehodne jakne,Saš pa je tudi bolj kot ne nagi.Zaj pa upam samo,da bom od Maksa lahko kaj ponucala. Pa ata je imel danes kontrolo v B,so mu UZ naredli,in je spet poln vode,direkt zaliva ga. Zaj pa mora čimprej z napotnico nazaj,da ga spunktirajo. Haha, včeraj sem jaz tudi to delala in ugotovila, da skoraj nič ne rabim, hvala bogu. Mogoče bom kak body še vzela, tak za spodaj. Smejim se pa, ker je očitno res bil tak vikend, ko smo se vsi k temu spravli. Pa ne tolko vikend,bolj me je vreme k temu prisililo.imata pa zdaj tak svojo sobico in sem tak mogla tja oblačila v omarice preložit,te pa sem kr še to usput prečekirala.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.10.2011 21:34:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar mogla tja oblačila v omarice preložit,te pa sem kr še to usput prečekirala. jaz to full rada delam
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.10.2011 21:46:52
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Čer. Karmen v H&M imajo take lepe copatke s te Disney kolekcije, pa po 5 eur so mislim da...mi smo lani imeli tigrčke, letos pa sem videla da imajo žirafe in zebre...v designu samo da se razume. Aja? Juhu here I come
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.10.2011 21:47:59
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Sem pa danes šla z malim v bolnico, pa me kliče mama, da je pa ona tud v bolnici, ker se je ati v službi z macolo najprej po prstu vdaril, potem pa še zamahnil po neki štangi in ima cel prst preklan. So mu ga šivali, ni pa zlomljen še za atija Hvala!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.10.2011 21:53:50
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Končno!!!Ne morem verjet,da me je gor spustilo,pa post odprlo. Za vse bolančke roj ! Pri nas se je kr dogajalo čez vikend.Za ateja sem tak povedala,gre čez 1 uro v B na kontrolo.Saš je tudi že danes šel v vrtec.Tak,da je ok zdaj.Morama še samo uhice poštimat,pa se k logopedu naročit,pa bo.Ne vem,če sem kaj tukaj napisala.Sem dobila nekaj copatkov in čeveljčkov za Tea od svakinje.Mu ene takoj obujem,take ko se kot zoken obuvajo,in so mu prav.Št. pa je 17.Tak,da ima Teo nogico št. 17!Groza,kake fuse bojo toti moji pobi meli! U jebentiš tvoje dete bo big foot Jaz mu moram tudi it neke podložene copatke nabavit. Ja,te veš,kaj me še čaka.jaz sem jih ful dobila.Če hočeš,ti jih nekaj dam,ker vsega tak ne boma ponosla.Moram pogledat,kak so št.,pa ti javim.Če želiš,seveda! Hihi pestro še boš imela ja Drugače pa ja, z veseljem boma ponosla copatke
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.10.2011 21:54:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Sem pa danes šla z malim v bolnico, pa me kliče mama, da je pa ona tud v bolnici, ker se je ati v službi z macolo najprej po prstu vdaril, potem pa še zamahnil po neki štangi in ima cel prst preklan. So mu ga šivali, ni pa zlomljen še za atija Hvala! od mene tudi
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.10.2011 21:54:11
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Čer. Karmen v H&M imajo take lepe copatke s te Disney kolekcije, pa po 5 eur so mislim da...mi smo lani imeli tigrčke, letos pa sem videla da imajo žirafe in zebre...v designu samo da se razume. Aja? Juhu here I come Jaz bom jutri v EP-ju sigurno parkirala, pa bluzila malo naokoli. Tako da če ti je se lahko na eno kavo dobiva, pa grvea pol skupaj malo pogledat v H&M.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.10.2011 21:54:45
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ata je imel danes kontrolo v B,so mu UZ naredli,in je spet poln vode,direkt zaliva ga. Zaj pa mora čimprej z napotnico nazaj,da ga spunktirajo. ojoj.... Pa ja,če je bik,dobesedno trmast tak.Bi v soboto noter ostal,pa bi ga do danes že poštimali,v četrtek bi že bil na OP posegu žolčnika.Tak pa si samo podaljšuje vse skupaj,pa trpi brezveze.Eh..... Moški trmasti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.10.2011 21:54:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Končno!!!Ne morem verjet,da me je gor spustilo,pa post odprlo. Za vse bolančke roj ! Pri nas se je kr dogajalo čez vikend.Za ateja sem tak povedala,gre čez 1 uro v B na kontrolo.Saš je tudi že danes šel v vrtec.Tak,da je ok zdaj.Morama še samo uhice poštimat,pa se k logopedu naročit,pa bo.Ne vem,če sem kaj tukaj napisala.Sem dobila nekaj copatkov in čeveljčkov za Tea od svakinje.Mu ene takoj obujem,take ko se kot zoken obuvajo,in so mu prav.Št. pa je 17.Tak,da ima Teo nogico št. 17!Groza,kake fuse bojo toti moji pobi meli! U jebentiš tvoje dete bo big foot Jaz mu moram tudi it neke podložene copatke nabavit. Ja,te veš,kaj me še čaka.jaz sem jih ful dobila.Če hočeš,ti jih nekaj dam,ker vsega tak ne boma ponosla.Moram pogledat,kak so št.,pa ti javim.Če želiš,seveda! Hihi pestro še boš imela ja Drugače pa ja, z veseljem boma ponosla copatke Super,ti ju3 javim,kak so št.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.10.2011 21:54:56
|
|
|
|
Arwenko
|
Aja, pa če ima katera druga jutri za kavo cajt...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.10.2011 21:55:26
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Končno!!!Ne morem verjet,da me je gor spustilo,pa post odprlo. Za vse bolančke roj ! Pri nas se je kr dogajalo čez vikend.Za ateja sem tak povedala,gre čez 1 uro v B na kontrolo.Saš je tudi že danes šel v vrtec.Tak,da je ok zdaj.Morama še samo uhice poštimat,pa se k logopedu naročit,pa bo.Ne vem,če sem kaj tukaj napisala.Sem dobila nekaj copatkov in čeveljčkov za Tea od svakinje.Mu ene takoj obujem,take ko se kot zoken obuvajo,in so mu prav.Št. pa je 17.Tak,da ima Teo nogico št. 17!Groza,kake fuse bojo toti moji pobi meli! U jebentiš tvoje dete bo big foot Jaz mu moram tudi it neke podložene copatke nabavit. Ja,te veš,kaj me še čaka.jaz sem jih ful dobila.Če hočeš,ti jih nekaj dam,ker vsega tak ne boma ponosla.Moram pogledat,kak so št.,pa ti javim.Če želiš,seveda! Hihi pestro še boš imela ja Drugače pa ja, z veseljem boma ponosla copatke Super,ti ju3 javim,kak so št. Super, hvala
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?