Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 8:16:45
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! L v vrtcu, moj šel po kruh jaz pa tu skačem.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 8:17:16
|
|
|
|
ly117
|
Jutri dopoldan bomo kaj kafetkale?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 8:49:41
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutri dopoldan bomo kaj kafetkale? lahko, ampak baje bo ful mrzlo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 8:53:45
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro. Končno sem se malo bolj sistemsko naspala S kavico bo jutri bolj tak-tak se mi zdi, slabo vreme je napovedano...no, jaz ta teden pridem samo v soboto v mb, ko imamo gledališče, drug teden pa bom kak dan prišla, se bi lahko kaj zmenili. Bambi...a vidva se drug teden že začneta uvajat v vrtec?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 8:54:26
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutri dopoldan bomo kaj kafetkale? lahko, ampak baje bo ful mrzlo Saj se lahko kje drugje dobimo. V SO ali kje drugje.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 9:14:20
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Bambi...a vidva se drug teden že začneta uvajat v vrtec? ne vem še. danes grem v vrtec ga prepisat, potem bom pa vidla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 9:15:10
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutri dopoldan bomo kaj kafetkale? lahko, ampak baje bo ful mrzlo Saj se lahko kje drugje dobimo. V SO ali kje drugje. jaz sem načeloma za. bomo videli koliko interesentk bo .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 9:21:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutri dopoldan bomo kaj kafetkale? lahko, ampak baje bo ful mrzlo Saj se lahko kje drugje dobimo. V SO ali kje drugje. jaz sem načeloma za. bomo videli koliko interesentk bo . Jaz grem jutri tak v EP tak da se bom tam nekje sukala.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 9:47:51
|
|
|
|
arabela*
|
dan otroci v "službah"...., jaz sem bila na hitrem kofetku, zdaj pa doma že zajtrkujem pridno... Popoldne pa grem k zobarju, da mi zamenja "grde "plombice v bele
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 10:09:55
|
|
|
|
Arwenko
|
Evo, v pripravi presenečenje za mojega možeka za rojstni dan, ima ga 27.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 10:23:22
|
|
|
|
majakla
|
Jutro oz. dan. Saš: , ej ono za ušeska pa ne morem verjet, pa na vsakem pregledu v ušeska gledajo, halooo!!! Kaj so mu jih že odmašili??? SO se zelo lepo sliši, o kateri uri se to menimo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 10:24:18
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla SO se zelo lepo sliši, o kateri uri se to menimo? 10.30?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 10:28:40
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla SO se zelo lepo sliši, o kateri uri se to menimo? 10.30? Če še ima kera prej čas lako tudi prej.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 12:10:04
|
|
|
|
botrca
|
Dan, končno po 2 dneh sama...trgatev končana...včeraj smo še obiske imeli (sestra z družino), degustirali sok (še koliko se je dalo)...aja pa skuhala sem 11l grozdnega soka...ostalo pa je šlo v vino. Sem pa še kar slabotna, tak da me ne bo na kavo..sploh ne jutri, ko misli bit tak mrzlo in deževno.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 12:11:35
|
|
|
|
botrca
|
Grem še eno perilo obesit in počivat.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 12:12:42
|
|
|
|
botrca
|
Matcar...bogi Saš...ki ga je pa tej čebela pičla...mislim ki je bil? Kaj pa uho? Kaj pravijo...pa
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 12:23:12
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla SO se zelo lepo sliši, o kateri uri se to menimo? 10.30? Če še ima kera prej čas lako tudi prej. 10?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 12:24:16
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sem pa še kar slabotna, tak da me ne bo na kavo..sploh ne jutri, ko misli bit tak mrzlo in deževno. če bo res tak mrzlo, bomo itak notri na suhem in toplem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 12:27:00
|
|
|
|
bambixxx
|
T. je že zjutraj odtelovadil svoje in zdaj že pridno aja pol ure . Ta teden je imel vsak dan FT, tak da pridno telovadimo. Pa iz vrtca sem ga izpisala, ker čakam kaj se bojo dohtarji zmenli... mogoče še kako komisijsko podaljšanje porodniške ali bolniška?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 12:37:37
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx T. je že zjutraj odtelovadil svoje in zdaj že pridno aja pol ure . Ta teden je imel vsak dan FT, tak da pridno telovadimo. Pa iz vrtca sem ga izpisala, ker čakam kaj se bojo dohtarji zmenli... mogoče še kako komisijsko podaljšanje porodniške ali bolniška? Držim pesti.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 12:40:10
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx T. je že zjutraj odtelovadil svoje in zdaj že pridno aja pol ure . Ta teden je imel vsak dan FT, tak da pridno telovadimo. Pa iz vrtca sem ga izpisala, ker čakam kaj se bojo dohtarji zmenli... mogoče še kako komisijsko podaljšanje porodniške ali bolniška? A prav izpisali ste ga? A pol ga pa v ta razvojni vrtec ponovno vpišeš ko bo tako daleč?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 12:43:33
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx T. je že zjutraj odtelovadil svoje in zdaj že pridno aja pol ure . Ta teden je imel vsak dan FT, tak da pridno telovadimo. Pa iz vrtca sem ga izpisala, ker čakam kaj se bojo dohtarji zmenli... mogoče še kako komisijsko podaljšanje porodniške ali bolniška? A prav izpisali ste ga? A pol ga pa v ta razvojni vrtec ponovno vpišeš ko bo tako daleč? ja prav izpisala sem ga, ker imava pogodbo od 1.10. Danes 6.10. sem ga izpisala in oni frajerji si še 15 dni zraven zaračunajo, tak da bom morala za 21 dni vrtec plačat, kljub temu, da ni bil niti 1 uro tam . Pa sem rekla, da ga bom potem ponovno vpisala v razvojno enoto, ko bomo točno vedeli kdaj bo dejansko šel v vrtec. Tam pa tak imajo prostor, tak da lahko takoj začne, ko ga vpišemo.
< Sporočilo je popravil bambixxx -- 6.10.2011 12:44:07 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 12:48:23
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx T. je že zjutraj odtelovadil svoje in zdaj že pridno aja pol ure . Ta teden je imel vsak dan FT, tak da pridno telovadimo. Pa iz vrtca sem ga izpisala, ker čakam kaj se bojo dohtarji zmenli... mogoče še kako komisijsko podaljšanje porodniške ali bolniška? A prav izpisali ste ga? A pol ga pa v ta razvojni vrtec ponovno vpišeš ko bo tako daleč? ja prav izpisala sem ga, ker imava pogodbo od 1.10. Danes 6.10. sem ga izpisala in oni frajerji si še 15 dni zraven zaračunajo, tak da bom morala za 21 dni vrtec plačat, kljub temu, da ni bil niti 1 uro tam . Pa sem rekla, da ga bom potem ponovno vpisala v razvojno enoto, ko bomo točno vedeli kdaj bo dejansko šel v vrtec. Tam pa tak imajo prostor, tak da lahko takoj začne, ko ga vpišemo. O bad, se pravi boš skoraj cel mesec plačala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 12:54:34
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx T. je že zjutraj odtelovadil svoje in zdaj že pridno aja pol ure . Ta teden je imel vsak dan FT, tak da pridno telovadimo. Pa iz vrtca sem ga izpisala, ker čakam kaj se bojo dohtarji zmenli... mogoče še kako komisijsko podaljšanje porodniške ali bolniška? A prav izpisali ste ga? A pol ga pa v ta razvojni vrtec ponovno vpišeš ko bo tako daleč? ja prav izpisala sem ga, ker imava pogodbo od 1.10. Danes 6.10. sem ga izpisala in oni frajerji si še 15 dni zraven zaračunajo, tak da bom morala za 21 dni vrtec plačat, kljub temu, da ni bil niti 1 uro tam . Pa sem rekla, da ga bom potem ponovno vpisala v razvojno enoto, ko bomo točno vedeli kdaj bo dejansko šel v vrtec. Tam pa tak imajo prostor, tak da lahko takoj začne, ko ga vpišemo. O bad, se pravi boš skoraj cel mesec plačala Kak so prijazni, ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 6.10.2011 13:17:40
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx T. je že zjutraj odtelovadil svoje in zdaj že pridno aja pol ure . Ta teden je imel vsak dan FT, tak da pridno telovadimo. Pa iz vrtca sem ga izpisala, ker čakam kaj se bojo dohtarji zmenli... mogoče še kako komisijsko podaljšanje porodniške ali bolniška? A prav izpisali ste ga? A pol ga pa v ta razvojni vrtec ponovno vpišeš ko bo tako daleč? ja prav izpisala sem ga, ker imava pogodbo od 1.10. Danes 6.10. sem ga izpisala in oni frajerji si še 15 dni zraven zaračunajo, tak da bom morala za 21 dni vrtec plačat, kljub temu, da ni bil niti 1 uro tam . Pa sem rekla, da ga bom potem ponovno vpisala v razvojno enoto, ko bomo točno vedeli kdaj bo dejansko šel v vrtec. Tam pa tak imajo prostor, tak da lahko takoj začne, ko ga vpišemo. O bad, se pravi boš skoraj cel mesec plačala Kak so prijazni, ne? ja, za popi.... 300€ bom stran vrgla, ko bi lahko šel otrok 10x na privat FT za ta denar
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?