katy83 -> RE: Mariborčanke,21.del (13.7.2011 22:07:53)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ojla punce. Dopoldan sem imela letanje pri zdravnikih...naredili EKG (ni nič pokazalo), poslušali srce (baje je rahel šum), 2x mi vzeli kri (da preverijo kako je s ščitnico), naročena sem pa septembra na UZ srca in na 24-urni EKG. Zaenkrat so rekli, da je to dokaj pogosto in da dokler dalje ne traja ni panike...ampak ker je dedek srčni bolnik, so me dali na preiskave. ja se mi je zdelo, da bo tako, meni tud rekli da je rahel šum...pač živiš s tem in dokler se ne ponavlja na ravno enkrta mesečno je po mojem vredu[sm=smiley1.gif] Tud moja babica je bila srčni bolnik, je bolehala za angino pektoris. je pa res, da se zelo pozna sedaj v tej vročini, včasih ze začuti v dnevu....ampak čisto rahlo[sm=smiley1.gif] ja, dr mi je rekel, da tak kratkotrajne niso nevarne...če pa bi dalj časa trajalo, pa naj kr grem na urgenco --- pač rekel je, da zato, da bi EKG kaj pokazal...sicer pa da zdravil proti temu ne radi dajejo, ker pač zdravila za srce so ok za srce, za druge organe pa strup
|
|
|
|