marta82 -> RE: Mariborčanke,21.del (20.9.2011 22:34:30)
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Matcar na kateri šoli pa je Lea? Limbuš je baje fajn. Janko Padežnik.Limbuš je med boljšimi šolami,mi je pa praktično isto,če jo dam v Limbuš al pa jo dam na Prešerna al pa Kidriča.Zraven tega mi sestrična v Limbušu uči,pa bi imela malo več pregleda nad dogajanjem.Je pa šolska svetovalna služba pri njih ful porihtana,sem od nekaterih že slišala,pa še sestrično sem malo izprašala.Vem pa tudi,da se vedno kdo najde,ki pa mu ni všeč,za bilokatero šolo se gre.Jaz vglavnem vem,da tudi če bo z pravdobrim uspehom sfurala 9-letko na zdajšnji šoli,po pogrnila na bilkokateri srednji šoli,ker naši učitelji ne naučijo nič,no vsaj velika večina.To pa niti meni,niti Lei ni v interesu,da bi šla v srednjo šolo praktično z neznanjem. Prešeren in Kidrič sta se združila. Saj drugače je vse ok iz strokovnega vidika tam, ampak (če bi šlo za mojega otroka) sem bolj pristaš manjših šol. Zdaj imamo 720 otrok. Saj je vse dobro porihtano, sploh ko bo šola do konca prenovljena, kar se tiče pomoči učecem z učnimi težavami je super urejeno, ampak se mi zdi da je v manjših šolah avtomatsko boljši nadzor in bolj domače vzdušje. Za Limbuš sem tudi jaz slišala same pohvale. Njihova specialna pedagoginja je imela predavanje na študijski skupini, je malo predstavila neke šolske projekte in se mi zdijo super.
|
|
|
|