karmen7 -> RE: Mariborčanke,21.del (6.9.2011 18:42:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Dan! Bemu sunce RR, včeraj mi ga sploh ni odpiralo [sm=hudicek1.gif] Danes sma imela posvetovalnico, dobila prvega pikeca, je samo glas spustil, ko ga je piknila in to je blo to. Priden mulc [sm=smiley1.gif] Je pa velik 63 cm, težek pa 5835 g. Sem prej že pospravla prve stvari njegove v škatle, ker so mu premale, tak da sem malo prostora končno nardila v svoji omari. Mater imam tako, da počasi svojih stvari ne bom našla. Jaz bom pa še vidla kak bo s kavo, ker je mali siten ko vrag po tej injekciji pa upam da ne bo še kake vročine pokasiral [sm=smiley29.gif] Zdaj pred morjem mi glih ne bi blo to fajn. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Jure!Je pa večji in lažji od Tea.[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]Nista svečk dobila?Jaz vedno dobim eno škatlo,pa pred spanjem mu moram dat tisti dan!Pri nas je vse ok,nobene sitnobe,edino malo bolj mi spi,kot sicer. Hihi, sem šla brat zdaj ja pa sem vidla vajine mere [sm=bravo.gif] Sem dobila svečke ja, pa mi je rekla naj mu jih dam če bo vročino fasal. Tak da ne vem zdaj. Ja,saj tak je,samo naša je meni že pri Maksu rekla,da mu lahko na dan cepljenja dam vseeno pred spanjem in dam vedno zdaj tak.Včeraj mi je tudi rekla,da mu naj kr dam. Ahaaaa, torej če jaz dam Juretu danes zvečer preventivno danes zvečer mu nima kaj bit. Bentiš se vidi, da je moje prvo dete.
|
|
|
|