|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,21.del
11.7.2011 13:26:46   
matcar
Tak,najedla sem se,zaj pa malo počitka,dokler ne bo alarma.Pol pa po Saš-a v vrtec.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 276
11.7.2011 13:28:03   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Me pa zadnje 4 dni full srčna aritmija matrauser posted image ...pa ne vem če je možno, da je to od vročine al kaj? user posted image

jaz tudi imam to....pa je zdaj v tej vročino malo bolj, ja....me je zadnjič pri kuhanju zgrablouser posted image

mene je danes že 7xuser posted image user posted image

pa si šla k zdravniku zaradi tega?

7 krat???????????????????????????????''

bejž k dokterju...ozirama kako hudo je??

jaz sem bila pred leto, pa je rekla da ni to kaj nevarnega če se zmerno dogaja....Meni tak občasno, včasih pol leta nič, včasih 2X mesečno, različno...

full kratkotrajno je...srce mi tak poskoči, v tistem se mi zdi, da mi kar sape sfali, ampak to traja vse skupaj 2 sekundi...sem klicala zdaj dr. in moram v sredo zjutraj it...bom nafehtala še krvne preiskave

aja tak kratkotrajne.....

meni nekje od dve minuti, pa do petnajst zna bit napad....ampak običajno je en gib, tisti ko se sklonim "usoden" in zgrabi. Meni pomaga da se vseden in noge k sebi poklonim, pa počasin globok vdih in izdih..Se spomnim leta nazaj me je dve uri držalouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 277
11.7.2011 13:30:08   
katy83

Me pa zadnje 4 dni full srčna aritmija matrauser posted image ...pa ne vem če je možno, da je to od vročine al kaj? user posted image

jaz tudi imam to....pa je zdaj v tej vročino malo bolj, ja....me je zadnjič pri kuhanju zgrablouser posted image

jaz sem bila pred leto, pa je rekla da ni to kaj nevarnega če se zmerno dogaja....Meni tak občasno, včasih pol leta nič, včasih 2X mesečno, različno...

full kratkotrajno je...srce mi tak poskoči, v tistem se mi zdi, da mi kar sape sfali, ampak to traja vse skupaj 2 sekundi...sem klicala zdaj dr. in moram v sredo zjutraj it...bom nafehtala še krvne preiskave

meni nekje od dve minuti, pa do petnajst zna bit napad....ampak običajno je en gib, tisti ko se sklonim "usoden" in zgrabi. Meni pomaga da se vseden in noge k sebi poklonim, pa počasin globok vdih in izdih..Se spomnim leta nazaj me je dve uri držalouser posted image

ojoj...mene bi od panike pobralouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 278
11.7.2011 13:32:53   
arabela*

ojoj...mene bi od panike pobralouser posted image

ma ne saj se navadiš s tem živet... Najslabše je če te panika zgrabi....drugače pa baje ni tako grozno nevarno, ne vem, po mojem če je zmerno, ker če se ponavlja...pauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 279
11.7.2011 13:34:40   
katy83

ma ne saj se navadiš s tem živet... Najslabše je če te panika zgrabi....drugače pa baje ni tako grozno nevarno, ne vem, po mojem če je zmerno, ker če se ponavlja...pauser posted image

no, saj berem po netu, da je lahko srce zdravo, pa se to vseeno dogaja...bom v sredo videla kaj bo dr reklauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 280
11.7.2011 13:36:07   
arabela*
katy......

Srčne aritmije
Srčne aritmije so motnje srčnega ritma. Najnevarnejša med njimi je ventrikularna fibrilacija, ki je pogosto posledica srčnega infarkta.

Srčni utrip je lahko prehiter, prepočasen ali nereden. Kljub temu pa prehiter ali prepočasen srčni utrip ni vselej razlog za zaskrbljenost. Ob razburjenju ali telesnem naporu srce vsakomur hitreje utripa. (Foto: iStockphoto)Zaskrbljenost pa je na mestu ob hitrem in nerednem utripanju srca, čeprav se posamezni neredni utripi, ki niso znak bolezenskega stanja, pojavljajo pri večini ljudi. Aritmije, ki izvirajo v zgornjih srčnih kamricah, preddvorih, niso tako nevarne kot motnje ritma, ki izvirajo v prekatih, spodnjih srčnih kamricah, ki opravljata večino dela srca.
Ločimo dve vrsti aritmij: tahikardije, pri katerih je srčni utrip prehiter, in bradikardije, pri katerih je srčni utrip prepočasen.

KAJ JIH POVZROČA?
Največ aritmij je posledica bolezni venčnih žil, redkeje pa bolezni srčnih zaklopk in vnetje srčne mišice. Med zunajsrčne vzroke aritmij sodijo čezmerno delovanje žleze ščitnice in pomanjkanje kalija. Aritmije lahko povzročajo nekatera zdravila, kot so bronhodilatatorji ali digitalis, pa tudi kofein in tobak.

KAKŠNI SO SIMPTOMI?
Motnje srčnega ritma ne povzročajo vedno simptomov. Težave običajno nastopijo nenadno in vključujejo:
• palpitacije (občutek neprijetnega nerednega utripanja srca),
• omotičnost, ki včasih vodi v izgubo zavesti,
• oteženo dihanje,
• bolečine v prsih in vratu, podobne bolečinam pri angini pektoris.
Možna zapleta sta srčni in možganski infarkt.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 281
11.7.2011 13:37:00   
arabela*
katy...zadnji stavek me vedno zbega....zato poskušam vedno brez panikeuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 282
11.7.2011 13:37:53   
arabela*

bom v sredo videla kaj bo dr reklauser posted image

ja javi...na ekg boš šla...

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 283
11.7.2011 13:39:07   
katy83

vprašanje kdaj bom na vrsto prišlauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 284
11.7.2011 13:39:28   
katy83

katy...zadnji stavek me vedno zbega....zato poskušam vedno brez panikeuser posted image

user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 285
11.7.2011 13:40:55   
katy83
Timoteju je tak vroče, da ne ve kaj bi sam s sabo...ga imam samo v plenici, pa še kar jamra...jest pa tudi noče...hvala bogu vsaj pijeuser posted image
Zdaj pa imam, ko sem si vročine želelauser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 286
11.7.2011 13:42:00   
arabela*

meni so takoj naredliuser posted image ..ampak glede na to, da ti najverjetneje takrta ne boš imela "napada", itak ne bo ničkaj drastičnega pokazal....tako je bilo pri meniuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 287
11.7.2011 13:44:05   
katy83

meni so takoj naredliuser posted image ..ampak glede na to, da ti najverjetneje takrta ne boš imela "napada", itak ne bo ničkaj drastičnega pokazal....tako je bilo pri meniuser posted image

jah, to pa verjetno resuser posted image in kaj potem? te kar odslovijo in rečejo, da ni ničuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 288
11.7.2011 13:50:06   
arabela*

jah, to pa verjetno resuser posted image in kaj potem? te kar odslovijo in rečejo, da ni ničuser posted image

ja če se nič ne vidi, nič ne morejo, edino da te dajo v bolnico za teden dni..ampak če je spet vse okej.....saj pravim treba se je navadit s tem živet....urgirajo le pri angini pektoris, tam pa imaš ustrezno zdravljenje s tableto pod jezik v času napadauser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 289
11.7.2011 14:09:49   
arabela*
grrr..moram v štacuno z otroci, ker moj še bo delal en časuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 290
11.7.2011 14:30:37   
arabela*
pride katera jutri ob 9.30 na kuffe v Astorjo?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 291
11.7.2011 14:57:30   
Arwenko

Nop, grem končno malo domov, tu nas imajo že itak poln kufer pomoje user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 292
11.7.2011 16:09:25   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Nop, grem končno malo domov, tu nas imajo že itak poln kufer pomoje user posted image

no jaz sem v glavnem tam čez dopoldanuser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 293
11.7.2011 16:11:31   
arabela*
nevihta šla mimo, čeprav bi pasalo, da bi malo namočlouser posted image

Jaz sem skuhala še drugi del kosila(večerje)...dunajske zrezke in radič s krompirjem.

Male sta se šle igrat, čeprav sta tečne, ker ne gremo več danes ven..

Grem mehiko gledat in malo relax..še prej pa malo telovadit...kak mi niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 294
11.7.2011 16:38:57   
botrca
Princeska2010 dobrodošla user posted image .

Za Maksa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bambixxx tu je tudi vroče in čez 30°C...meni je fajn...user posted image . Uživaj na morju še za nas.

Katy83 meni se tudi to dogaja včasih, ampak nisem zadnja leta zaradi tega šla k zdr. ti pa če te je strah kar pojdi. Pa lepo porihtaj.

Karmen7 za sosedo pa user posted image ...ni fajn, ko se ne počutiš varno. Pa ni važno ki živiš v bloku ali hiši. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 11.7.2011 16:43:46 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 295
11.7.2011 16:41:01   
botrca
Jaz pa grem malemu skuhat zos...jaz sem pojedla piščanca od včeraj, ker moj ni jedel sinoči. Prej sem kar v kopalkah likala in pospravljala spalnico oz. cunje...in mi ni bilo vroče user posted image . Mali je pa kar v gatkah in spodnji majčki user posted image . Malo prej je nekaj grmelo ampak padalo pa ni. In upam, da ne bo.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 296
11.7.2011 20:09:58   
katy83
čer,

T je zaspal, ga je vročina zdelala, pa malo smo se kopali...jaz jem sendvič s suho + sveža kumara + mlada čebulauser posted image user posted image dragega itak ne bo dolgo, je šel k moji mami pomagat nekaj.
Jaz bi pa čvekalaaaaaauser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 297
11.7.2011 20:48:01   
katy83
gledam film na Popu, potem pa grem spat, ker sama ne bom čvekalauser posted image

lahko noč

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 298
11.7.2011 22:04:06   
arabela*
čer

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 299
11.7.2011 22:06:04   
botrca
Čer,

otrok spi, jaz pa gledam gospodinje user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?

Da. (86%)

Ne. (14%)

Število vseh glasov: 7

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!