Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.8.2011 12:48:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Punce kak naj izklopim FB na telefonu. Je pa Sony Ericsson. kak to misliš kaj imaš profil narejen? al kak? Ne mojemu se je vkopil al kak naj to razložim. Je pa na vrhu ikona ko se dva držita za roko tak da predvidevam da je to FB.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.8.2011 12:52:19
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Punce kak naj izklopim FB na telefonu. Je pa Sony Ericsson. kak to misliš kaj imaš profil narejen? al kak? Ne mojemu se je vkopil al kak naj to razložim. Je pa na vrhu ikona ko se dva držita za roko tak da predvidevam da je to FB. hm...facebook ima ponavadi znak fb (z malimi črkami)...pojma nimam kaj bi to lahko bilo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.8.2011 14:31:13
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Punce kak naj izklopim FB na telefonu. Je pa Sony Ericsson. kak to misliš kaj imaš profil narejen? al kak? Ne mojemu se je vkopil al kak naj to razložim. Je pa na vrhu ikona ko se dva držita za roko tak da predvidevam da je to FB. hm...facebook ima ponavadi znak fb (z malimi črkami)...pojma nimam kaj bi to lahko bilo facebook ima moder logo z belim f. to imaš nekaj drugega ly. probaj stisnit povezavo pa boš vidla kaj to je. in verjetno ima kje "možnosti" in potem "izbriši"
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.8.2011 14:46:10
|
|
|
|
arabela*
|
ly čestitke
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.8.2011 14:46:28
|
|
|
|
arabela*
|
hvala za čistitke za M
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.8.2011 14:48:24
|
|
|
|
arabela*
|
Drugače pa....kuham kosilo; marinirane letance, pa rulade, pa pomfri kcoj in feferone zelene nabavili vse potrebno....gosti pridejo popoldan Ly, tisto menda ni FB, kaj pa ti piše zraven? če ne druga izklopi gsm...pa ponovno vklopi
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.8.2011 18:43:50
|
|
|
|
ly117
|
Matcar in Saraya kak zgledajo vodene koze ker sem 99,99% prepričana da jih je L dobil. Bo pa zgleda kar hudo. Se pa po pikah coha in zraven pravi av. Jaz seveda pa mu ne dovolim.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.8.2011 18:47:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx facebook ima moder logo z belim f. to imaš nekaj drugega ly. probaj stisnit povezavo pa boš vidla kaj to je. in verjetno ima kje "možnosti" in potem "izbriši" Je ni. Bom pogledala v navodila ko jih najdem pa bomo vidli. Pa hvala za pomoč.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.8.2011 18:48:14
|
|
|
|
ly117
|
Hvala vsem za čestitke.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.8.2011 20:04:58
|
|
|
|
marta82
|
Ly vse naj naj...
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.8.2011 20:26:17
|
|
|
|
katy83
|
čer. U, danes je bil fajn dan. Od kolegice hčerka (6 let) in sin (4 leta) sta fajn zamotla T in so se full lepo igrali S kolegico pa sva se načvekali zato pa bo dež Ly, upam, da če so vodene koze, da čimprej mine, pa da ne bo preveč hudo Škoda, da se naslednji teden začne vrtec, ker bi T pripeljala k tebi, da se čimprej znebimo tega...no, ampak zdaj ne bom
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.8.2011 20:31:12
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer. Ly, upam, da če so vodene koze, da čimprej mine, pa da ne bo preveč hudo Škoda, da se naslednji teden začne vrtec, ker bi T pripeljala k tebi, da se čimprej znebimo tega...no, ampak zdaj ne bom Jaz sem enako pomislila.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.8.2011 20:33:20
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer. Ly, upam, da če so vodene koze, da čimprej mine, pa da ne bo preveč hudo Škoda, da se naslednji teden začne vrtec, ker bi T pripeljala k tebi, da se čimprej znebimo tega...no, ampak zdaj ne bom Jaz sem enako pomislila. ok, sem mislila, da sem samo jaz čudna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.8.2011 20:33:57
|
|
|
|
katy83
|
Ly, javi mi naslov, da ti one kartice pošljem, če jih še rabiš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.8.2011 21:28:49
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar in Saraya kak zgledajo vodene koze ker sem 99,99% prepričana da jih je L dobil. Bo pa zgleda kar hudo. Se pa po pikah coha in zraven pravi av. Jaz seveda pa mu ne dovolim. upam, da ni prehudo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.8.2011 21:31:16
|
|
|
|
bambixxx
|
ob 20.45h sva prišla z malim domov iz RD (ata je še ostal) in sem ga zdaj na brzino spokala pod tuš, zobe umila, v pižamo in ob 21.15h je že spal . zdaj pa še sebe pod tuš vržem, potem pa grem malo uživat v samoti...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.8.2011 21:40:20
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.8.2011 21:42:48
|
|
|
|
matcar
|
Mi prišli domov ob 9-h,blo je super,Teo imel svoj dan,najprej meje pošteno posral(dobesedno mi je po nogi teko drek),pol me je pa še pokozlal. nakopali smo se tudi,bom dala slikice gor.Zaj pa Teo že spi,aja pa očko ima vneto .
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.8.2011 21:44:51
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar in Saraya kak zgledajo vodene koze ker sem 99,99% prepričana da jih je L dobil. Bo pa zgleda kar hudo. Se pa po pikah coha in zraven pravi av. Jaz seveda pa mu ne dovolim. To so taki mozolčki napolnjeni z vodo.Če ga srbi,so ziher koze.Najboljše pa je,da mu kr daš kako svečko,kr ti zna pošteno zakuhat.Ju3 al pa v ponedeljek pa kr P pokliči oz. v ZD,pa povej,da mu v kartoteko vpišejo.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.8.2011 21:48:35
|
|
|
|
matcar
|
Evo našega kopalca. Užival ful,voda pa je imela 30 stopinj!
< Sporočilo je popravil matcar -- 27.8.2011 21:49:19 >
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.8.2011 21:51:26
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Ly, javi mi naslov, da ti one kartice pošljem, če jih še rabiš Jaz sem jo pa tebi pozabila dat pa sem jo imela zraven.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.8.2011 21:54:33
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Sma z mojim gledala film na HBO. L je vmes že tudi zaspal, moj pa za njim v pojstlo.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.8.2011 21:55:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Ly, javi mi naslov, da ti one kartice pošljem, če jih še rabiš Jaz sem jo pa tebi pozabila dat pa sem jo imela zraven. Kdaj pa? Te že celo večnost nisem vidla.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.8.2011 21:57:15
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Ly, javi mi naslov, da ti one kartice pošljem, če jih še rabiš Jaz sem jo pa tebi pozabila dat pa sem jo imela zraven. Kdaj pa? Te že celo večnost nisem vidla. Katy sem jo pozabila dat.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.8.2011 21:58:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar in Saraya kak zgledajo vodene koze ker sem 99,99% prepričana da jih je L dobil. Bo pa zgleda kar hudo. Se pa po pikah coha in zraven pravi av. Jaz seveda pa mu ne dovolim. To so taki mozolčki napolnjeni z vodo.Če ga srbi,so ziher koze.Najboljše pa je,da mu kr daš kako svečko,kr ti zna pošteno zakuhat.Ju3 al pa v ponedeljek pa kr P pokliči oz. v ZD,pa povej,da mu v kartoteko vpišejo. Definitivno ga srbi. Sam vodeni še trenutno niso. Bojo verjetno jutri. Jih ima pa kar nekaj na obrazu, v uhi, pri zadnji odprtini, nekaj na roki. Pa enega na robu stopala. Bom pa v ponedeljek poklicala P. Ker verjetno bo mi mogla stalež odpret.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.