|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   3D/4D UZ
8.7.2011 18:11:17   
_perla_
Pozdravljeni,

ali ste šle na 3D/4D UZ in kam? Bolj me sicer zanima Štajerski konec, ampak če je kje bolj poceni in kvalitetno, se tudi odpeljem kam user posted image Torej ja - koliko stanejo in ali posnamejo tudi CD?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 3D/4D UZ
8.7.2011 18:37:37   
mamicaaa
Jaz sem bila v 1. nosečnosti (lani feb.) na 3D UZ pri dr. Lukmanu na Ptuju. Sem bila zadovoljna- bebica je pa bila na žalost obrnjena tako, da nismo nič vidli... no pa smo čez en teden dobili nov termin, ko smo končno lahko vidli našo pikico. Plačala sem samo enkrat(60 ali 70€ ne spomnim se več točno)- dobila sem pa ful slikic pa na USB ključek mi je posnel.
Zdaj sem noseča drugič in po vsej verjetnosti ne bom šla, prvič sem šla pač na vse kaj je možno bolj iz radovednosti.

Sara 2010
Hana 2012

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.7.2011 19:18:49   
_perla_
Kakšne pa so izkušnje pri dr. Pelkičevi?

(odgovor članu mamicaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.7.2011 19:25:46   
m_o_i
ce si s stajerskega konca blizu Velenja-dr. Levak v ZD.
slike in filmcki na DVDju, cena mislim da 70 ojrekou, casa si vzame nekje eno uro.
pri nas je bilo prvo, kar smo zagledali v 3D-pimpekuser posted image potem smo iskali se obrazek oz. smo gospodica rukali, da bi umaknil rokico z njega...

ja, lustno je to gledatuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.7.2011 22:45:58   
Medea10
V prvo sem šla k dr. Rosiču na Ptuj. Plačala 50€, dobila cd, vmes sem se šla sprehajat, da je lahko pogledal še za spol. Not sem bila prb. 30 minut, ker se je okoli tega ali bo punca ali fant resnično potrudil in gledal dokler ni bil 100%. Pa še prav nam je napovedal. Slik smo tudi nekaj dobili. Zdaj v drugo grem spet 100% k njemu.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.7.2011 8:49:50   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: Medea10

V prvo sem šla k dr. Rosiču na Ptuj. Plačala 50€, dobila cd, vmes sem se šla sprehajat, da je lahko pogledal še za spol. Not sem bila prb. 30 minut, ker se je okoli tega ali bo punca ali fant resnično potrudil in gledal dokler ni bil 100%. Pa še prav nam je napovedal. Slik smo tudi nekaj dobili. Zdaj v drugo grem spet 100% k njemu.

Jaz sem bila tudi pri dr. Lukmanu, kolegica pa pri dr. Rosiču - in je bla ful zadovoljna s svojimi slikami, dokler ni vidla mojih. Rekla je, da ona nima niti ene tako lepe. Notri sva bila po moje kake tri četrt ure in bilo je čudovito user posted image Spol pa je čisto brez problema videl in ga seveda prav napovedaluser posted image Sicer pa še za Lukmana nisem čula, da bi narobe napovedal.

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.7.2011 21:16:55   
Medea10
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Jaz sem bila tudi pri dr. Lukmanu, kolegica pa pri dr. Rosiču - in je bla ful zadovoljna s svojimi slikami, dokler ni vidla mojih. Rekla je, da ona nima niti ene tako lepe. Notri sva bila po moje kake tri četrt ure in bilo je čudovito user posted image Spol pa je čisto brez problema videl in ga seveda prav napovedaluser posted image Sicer pa še za Lukmana nisem čula, da bi narobe napovedal.

A mi daš številko? user posted image Lahko tud na fb. 

< Sporočilo je popravil Medea10 -- 9.7.2011 21:17:19 >

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.7.2011 11:35:49   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Podpis! user posted image user posted image user posted image

Bila prvič (december l. 2008) in drugič (pred enim tednom user posted image ) in vedno zelo zadovoljna. Posname pa ti slikice/filmčke na USB ključek, cena 1. in 2. pa je bila 70,00 EUR. Si vzame čas in vse lepo komentira.

p.s. dela pa na Ptuju!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.7.2011 0:22:57   
dejzi
Bila v SG, dr. Lužnik, 60€, posname cd, sprinta slikico.

Rea * 02.08.2008
Nia * 19.08.2011

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.7.2011 7:51:49   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image dr. Rosič user posted image user posted image user posted image user posted image Ptuj

(odgovor članu _perla_)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?