|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet test
7.7.2011 18:27:58   
tayag
Zdravo.

Sem v drugem ciklu po laparo. in histog.. Odstranili so mi pregrado..
Menstruacija je bila krajša, šibkejša in svetlo rdeče barve..
Me kolegica prepriča in delam test teden dni po...

Zdaj pa mi ni nič več jasno user posted image

Clear blue test pozitiven.. vendar se vidi bolj šibek plus..

Ker mi žilica ni dala miru kupim še Baby Check Mini in je - ..

Ali se je kateri zgodilo da bi ji Clear Blue kazal lažno pozitivno? user posted image
Ali je možno, da je kateri drugi hormon vplival na rezultate testa (čeprav v navodilih piše da ne)?

Ni mi jasno samo zato, ker bi moral BCM prej pokazati pozitivno zaradi občutljivosti... user posted image

Hvala za pomoč.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spet test
7.7.2011 19:45:06   
Anonimen
Ponovi čez 2 dni CB pa boš vedela. Držim pestiuser posted image

(odgovor članu tayag)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.7.2011 19:53:50   
lluna
je možno, da si ravno v času ovulacije? ker je test lahko lažno pozitiven.., držim pesti, da ni in da je prava črticauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.7.2011 21:14:10   
lil_
pred mal vec kot letom dni sem naredila BC mini in mi je pokazal minus. potem sem sla v lekarno po digitalen CB in izrisal se je plusek. no sedaj imam doma pol leta stari zabici user posted image

mislim da je CB veliko bolj zanesliv od BC.

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.7.2011 21:40:49   
tayag
lluna: mislim da še nimam ovulacije.. je prezgodaj.. test sem naredila 9-ti dan cikla (imam pa 30-dnevni)...
in user posted image je točna ko urica.. niti dneva več, niti manj.. Je pa res da se mi je po operaciji malo zamaknil cikel zaradi kontracepcijskih tablet, katere sem morala jemati..

Anonimen in lil_ : jst tudi upam da je spet končno user posted image user posted image .. vendar sem nazadnje imela test pozitiven 14 dan cikla in sem kasneje imela ss user posted image .. če po tem sklepam imam pozno ovulacijo..

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?