Janyna -> RE: Kje podatki o kakovosti sončnih krem - konkretni z imeni proizvajalcev (12.7.2011 14:41:58)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pia* IZVIRNO SPOROČILO: Janyna Sem pa tudi sama vidla v novem Hofrovem katalogu tole kremo Ombia Suncream sensitive, ta, ki pravite, da je dobila dobro oceno in zmotilo me je, da v krogcu na kremi piše samo UVA, UVB, ni nikjer vidno, Včeraj sem si jo šla prav kupiti zase,ker so me te raziskave malo vrgla na rit (ne vem zakaj sem imela v glavi več daš bolje si zaščiten) no uglavnem tudi pred UVB ščiti je zadaj napisano sem prav prebrala,ko si ti napisala. Je pa cena okoli 2,40centa tam nekje kakšen cent gori ali doli. Nisem morala verjeti da je tako poceni. Sem jo sprobala včeraj in sem zadovoljna. Je pa res, da se soncu NIKOLI ne izpostavljam med 11 in 16 uro tako da nisem neki ljubitelj rjave barve in sonca! S katerimi krememi se pa mažete po sončenju? Jaz imam trenutno aloe vero. Ja sem tudi jaz šla gledat, sicer sem našla samo ZF10 ampak vseeno verjetno isto piše na ZF20 in se strinjam v deklaraciji je napisano da ščiti za UVA in UVB v sestavine se pa nisem poglabljala, ker se mi je že zelo mudilo.
|
|
|
|